как да направите видео от power point лесно!

Искате да редактирате видео, но нямате умения за редактиране? Не се притеснявайте, просто използвайте как да направите видео от PowerPoint с много лесен и прост метод!

От многото софтуери за редактиране на видео, които се разпространяват досега, той изисква средно достатъчно високи спецификации на компютърен хардуер, за да може да го стартира, нека го наречем най-популярният е Adobe After Effects .

Но този път ще споделя доста лесен начин за правене на видео, да! Как да направя това видео само от Microsoft Power Point.

Предимството, което използваме този продукт от Microsoft, е, че всъщност не се нуждаем от достатъчно висока хардуерна спецификация на компютъра. Поне за потребителите на лаптопи или компютри с ниски спецификации можете лесно да използвате този метод.

Най-важното е, че не е нужно да инсталирате програмата отново. Това предимство се отнася за тези от вас, които са инсталирали поне Microsoft Office 2013. Добре, просто разгледайте добре моя урок !

Как да направите видео, използвайки само Power Point

1. Създайте слайд за презентация, който ще направите във видео

Направете слайдовете на презентацията възможно най-атрактивни и добавете движещи се анимации, за да разкрасите външния вид на вашата презентация

2. Щракнете върху файла, след което конвертирайте във видео

  • Номерът е да щракнете върху файла .

3 Следващи стъпки ...

  • Щракнете върху Експортиране .
  • Щракнете върху Създаване на видео .
  • Накрая щракнете върху Създаване на видео , запазете го и изчакайте процесът да завърши.
  • Изчакайте да се напълни .

По-долу е даден пример за презентация, която е преобразувана във видео:

Как Колко лесно е да направите видео от PowerPoint? Оказва се, че не е нужно да използваме тежки приложни програми за редактиране или създаване на видеоклипове.

Трябва само да използвате приложна програма, която вече е на вашия лаптоп или компютър. Ако продължавате да имате проблеми, искате да задавате въпроси или да давате предложения и критики, моля, напишете в колоната за коментари.

Изтеглете приложението Powerpoint по-долу тук

Офис приложения и бизнес инструменти Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ