4 сигурни начина за засилване на сигнала на мобилния телефон, който рядко е известен

Живеете в отдалечен район? или интернет изведнъж изчезна? Просто следвайте как да засилите сигнала на мобилния телефон от ApkVenue. Скоростта на интернет ви е гарантирана!

Забавно е да играете Mobile Legend или PUBG, ъ-ъ, връзката изведнъж пада , сигурно е досадно, нали?

Слабите или нестабилни сигнали обикновено често се появяват, когато сме в стая или сграда. Може да бъде и когато сме далеч в район, който е отдалечен или не е покрит от мрежови сигнали .

Е, ApkVenue има съвети за вас, има 4 начина да засилите сигнала на мобилния си телефон . Методът е лесен и със сигурност практичен, така че гледайте тази статия до края, добре!

  • 5 начина за преодоляване на 4G сигнал, който изчезва внезапно на смартфон
  • 5 начина за увеличаване на Wifi сигнала на смартфон без инсталиране на приложение!
  • Не вдигайте смартфона си, докато търсите сигнал, това е причината!

4 съвета за лесно укрепване на 4G HP сигнал

Има различни начини за засилване на сигнала на мобилния телефон, момчета. Може да използва прости инструменти, да използва специални приложения, да се възползва от съществуващите функции на смартфоните и т.н. ApkVenue иска да ви каже един по един.

Метод 1: Направи си сам капитал Rp. 5000

Е, за този метод вие ще играете малка роля като техник или инженер, момчета. Но успокойте се, трябва само да подготвите прости инструменти.

Първо се нуждаете от магнит , можете да използвате използван магнит или да го купите в сергии. Цената е евтина, магнитът с размер 1х3 мм, който ApkVenue купи, беше само IDR 500 сребро.

Източник на снимка: Снимка: ShutterStock

Вторият инструмент е алуминиево фолио , ApkVenue използва използвани шоколадови обвивки, които струват само Rp3 000. И последният е самобръсначка , можете да използвате бръснач за мустаци или да си купите нов, който струва само Rp1000.

Така че, ако сумирате, не става объркано, нали момчета! За това как да го сглобите можете да го отворите чрез връзката по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Метод 2: Опреснете връзката

Източник на снимка: Снимка: ShutterStock

Този метод е много прост, всеки смартфон в днешно време трябва да бъде оборудван с функции в самолетен режим . Можем да използваме тази функция за опресняване на мрежовите връзки.

Начинът, по който трябва да активирате самолетен режим на мобилния си телефон. След известно време изключете отново режима. Този метод ще освежи връзката ви с мобилен телефон и ще потърси предаватели на сигнали, чието местоположение е по-близо.

Метод 3: Заредете батерията

Източник на снимка: Снимка: ShutterStock

Винаги обръщайте внимание на състоянието на вашата батерия, момчета. Тъй като има няколко вида смартфони, които временно ще изключат мрежовата връзка, когато състоянието на батерията е много ниско. Затова винаги се уверете, че батерията на мобилния ви телефон е в отлично състояние .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Метод 4: Намерете стратегическо местоположение

Този метод също е много лесен и може да ви направи здрави, защото ще продължите да се движите, момчета. Можете да направите това, като проверите местоположението с най-силния сигнал, това може да се провери от мобилния ви телефон. Това е пълният начин:

  • За потребителите на iOS трябва да влезете в режим на тестване на място, като наберете 3001 # 12345 # .

  • За потребителите на Android просто трябва да влезете в менюто Настройки> Състояние> Статус на SIM .

Източник на снимки: ShutterStock

Е, от там ще получите информация за това колко силен е вашият сигнал в момента . Сега е моментът да обиколите, за да намерите най-стратегическото място.

Това са някои съвети за лесно укрепване на сигнала на мобилния ви телефон . Това е лесно и евтино, нали, сега няма нужда да се притеснявате за AFK, ако играете игри с приятелите си.

Как да усилите кой сигнал от мобилен телефон използвате, момчета? Запишете и опита за засилване на вашия сигнал в колоната за коментари, момчета. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за Укрепване на сигналите или други интересни статии от Даниел Кахяди .