10-те най-усъвършенствани приложения за редактиране на снимки на android drift 2018

Левитацията е една от творческите техники за фотография, искате да създадете невероятни левитационни снимки? Ето 10-те най-сложни приложения за Android с плаващо редактиране на снимки 2018.

Левитацията е техника в света на фотографията, която ви позволява да направите обекта, който се снима, да изглежда така, сякаш е плаващ. Тази снимка с левитация е доста популярна сред младите хора, за да могат да изглеждат страхотно.

Тогава как карате човек или предмет да изглежда да лети? При нейното производство тази техника може да се извърши чрез използване на процеса на редактиране чрез плаващо приложение за редактиране на снимки или без редактиране (ръчно), а именно чрез скачане, но не и обичайно скачане.

  • Специален! Ето как да направите близнаци на смартфон с Android
  • 35 Най-нови приложения за редактиране на снимки 2016 г.
  • 15+ професионални съвета за фотография с помощта на камера за смартфон

Приложение за плаващо редактиране на снимки за Android 2018

Е, за основни съвети относно техниките за левитация на снимки можете да видите тук. Тук ApkVenue е обобщил 10 плаващи приложения за снимки за правене на левитационни снимки .

1. Клониране на камерата

Първото приложение за редактиране на снимки с плаваща снимка на Android е Clone Camera . Както подсказва името, Clone Camera може да се използва за създаване на близнаци и естествени плаващи снимки. С приложението за плаваща снимка, разбира се, можете да създадете повече идеи, за да създадете невероятни левитационни снимки. За повече подробности можете да прочетете следната статия: Как да накараме снимките да се носят във въздуха без помощта на Photoshop.

Apps Photo & Imaging Map-vision ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Левитационна фотография

Добре, тогава следващото плаващо фото приложение е Levitation Photography Camera . Спокойно, Levitation Photography Camera е много лесен за използване за редактиране и създаване на левитационни снимки. Начинът, по който работи, трябва да направите само две снимки от един и същ фон. Първо правите снимка без обект, след това правите друга снимка с позата, която искате.

3. PicSay Pro - Photo Editor

Освен че може да прави снимки нагоре и нагоре в стила на видеоклипове Coldplay, PicSay Pro - Photo Editor може да прави и левитационни снимки. Методът е почти като редактиране на плаваща снимка с Clone Camera и Levitation Photography Camera, което изисква две снимки. Е, използваните инструменти са вмъкване на картина и гума.

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ

4. PicsArt Photo Studio

Следващото приложение за плаваща снимка е PicsArt Photo Studio . Това приложение предоставя всичко необходимо за създаване на уникални снимки. Включително за правене на левитационни снимки, художествени снимки и други страхотни редакции на снимки. PicsArt Photo Studio има огромен избор от ефекти, така че не е нужно да се страхувате да не останете без филтри, когато редактирате снимки.

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Гума за фон

Говорейки за снимки с прозрачен фон , обикновено се нуждаем от софтуер Photoshop за премахване на фонове на снимки. Сега обаче на смартфон с Android можете да направите това и с помощта на приложението Background Eraser . Предимството на снимката със самия прозрачен фон е, че можете лесно да я поставите върху други снимки, за да създадете уникални снимки, включително създаване на левитационни снимки. Така че, просто трябва да промените фона на снимката. За повече информация можете да прочетете урока тук: Лесни начини за премахване на фона на вашите снимки на Android.

Apps Photo & Imaging handyCloset Inc. ИЗТЕГЛИ

6. PhotoLayers

След като направите прозрачна снимка с помощта на приложението Background Eraser. Сега, за да редактирате снимки или да ги поставите в избраните от вас изображения, трябва също да инсталирате приложението PhotoLayers . Може да се каже, че това плаващо приложение за снимки Background Eraser и PhotoLayers е пакет. Освен това, за да направите левитационни снимки, трябва да инсталирате и двете. Това е лесно, просто изберете Зареждане на фоново изображение и изберете снимка, която ще се използва като нов фон . След това Добавете снимка , добавете снимката, от която сте изтрили фона .

Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ SimplerApps

7. Pixlr Express

Следващото плаващо приложение за редактиране на снимки за Android е Pixlr Express, разработено от Autodesk. Pixlr Express е много лесен за използване и се предлага с много мощни инструменти . Така че получените летящи редакции на снимки ще изглеждат по-красиви. Самият Autodesk е широко известен като разработчик на софтуер за проектиране като AutoCAD и 3ds Max.

Приложения Видео и аудио Autodesk Inc. ИЗТЕГЛИ

8. Високоскоростна камера (GIF, Burst)

Както ApkVenue беше споменато по-горе, техниките за левитационна фотография могат да се извършват с помощта на процес на редактиране или без редактиране (ръчно). За да правите левитационни снимки без редактиране, разбира се ви е необходима високоскоростна камера, за да правите снимки. Един от тях е високоскоростна камера (GIF, Burst) , това е приложение за камера, което има способността да снима до 40 Fps. Интересното е, че можете също да запишете получените снимки в HD резолюция.

9. Камера Footej

Footej Camera е приложение за камера с изчистен, опростен интерфейс и е много лесно за използване. Освен това, Footej Camera е оборудван и с пълни настройки и режими на снимане. Един от тях е режимът на серийно записване до 20 снимки, който може да ви помогне да направите плаващи снимки.

10. Fast Burst

Fast Burst е приложение за камера с функции, които можете да използвате за създаване на плаващи снимки. Fast Burst е много полезен за тези от вас, които имат висок дух на фотография, за да правят левитационни снимки с различни идеи. Приложението за камера Fast Burst също има различни функции в режим на снимане , включително единичен изстрел , пълен сериал , предварително заснемане и спусък за движение . Освен това можете да добавите различни филтри, рамки , текст и много други.

Това са 10-те най-добри плаващи приложения за редактиране на снимки за Android версията на JalanTikus, които могат да бъдат направени с помощта на процеса на редактиране чрез плаващото приложение за редактиране на снимки или без редактиране с техниката на скачане. За да създадете зашеметяващи левитационни снимки, е необходимо творчество и упорита работа. Резултатите обаче гарантирано ще накарат много хора да зяпнат и със сигурност ще пожънете похвала. Опитайте добре!