най-добри препоръки за емулатор за компютър / лаптоп на ps3 2020

Искате ли да играете PS3 на компютър или лаптоп без забавяне? Хайде, вижте препоръките за емулатор на PS3 на компютър от ApkVenue. Гарантирано да се играе гладко и може да бъде до 60 FPS!

Playstation 3 (PS3) е една от популярните игрови конзоли на Sony.

Въпреки че в момента той е заменен от PS4 и по-късно PS5, ентусиастите на PS3 все още са много. Дори в Индонезия наемите на PS3 все още нарастват навсякъде.

Говорейки за игралната конзола PS3. Изглежда, че въпреки че е формулиран с помощта на специален процесор и графичен процесор, изглежда, че този път той е бил емулиран успешно в Windows.

За това този път ApkVenue ще сподели препоръки за емулатори на компютър за PS3, които можете да използвате безплатно. Нека разгледаме информацията заедно.

Най-добрият PS3 PC емулатор 2020

Има различни възможности за избор на PS3 емулатори, които можете да опитате и всеки от тези емулатори има свои предимства и недостатъци.

Тези настройки на емулатора също са малко по-различни една от друга, така че просто трябва да изберете кой емулатор най-добре отговаря на вашите нужди.

Без повече шум, ето списък с PS3 емулатори, които можете да изберете и да играете на вашия компютър и разбира се, можете да изтеглите всичко безплатно, известен още като безплатно.

1. RPCS3

Този първи емулатор за компютър за PS3 е един от най-популярните, тъй като има много функции, които могат да бъдат използвани и модифицирани.

RPCS3 може също да играе доста голям брой PS3 игри, без да изпитва значителни проблеми , а производителността на този емулатор е доста стабилна за дълго време.

Стига да имате спецификациите на компютъра, които използвате, можете лесно да стартирате различни PS3 игри до 60 FPS .

За тези, които искат да научат повече за емулатора RPCS3, започвайки от настройките и т.н., можете веднага да разгледате статията на ApkVenue по-долу.

Как да играя PS3 на компютър с RPCS3

2. Ядро

Емулаторът PS3 за компютър, следващата препоръка от ApkVenue се нарича Nucleus , разработен от AlexAlteas и разпространен безплатно.

Nucleus има доста високо ниво на трудност, когато се използва, тъй като Nucleus всъщност е програма с отворен код , която се разпространява сред компютърните ентусиасти .

Въпреки това, с малко задълбоченост и желание да опитате нещо ново, веднага ще можете да играете различни игри на PlayStation без никакви проблеми.

Изтеглете Nucleus тук!

3. Ретроарх

Препоръката за PS3 емулатора на следващия компютър е малко по-различна от препоръката, която ApkVenue даде преди.

Ако предишните емулатори са се фокусирали повече върху самия PS3, Retroarch ви позволява да играете различни игрови конзоли на него.

Започвайки от SNES, Gameboy Advance, PlayStation 1, PlayStation 2 и разбира се можете да играете PlayStation 3 в този емулатор.

До момента служителите на Retroarch все още често предоставят актуализации , така че вашето изживяване със сигурност ще бъде още по-добро в бъдеще.

Изтеглете Retroarch за компютър тук!

RetroArch Изтегляне на помощни програми за приложения

4. Mednafen MultiSystem

Тази следваща препоръка за емулатор на PS3 от ApkVenue има прост външен вид и неговата производителност е доста надеждна.

Можете да играете голямо разнообразие от игри PlayStation 3 с този един емулатор без никакви проблеми, от екшън игри като God of War 3 до приключенски игри като Red Dead Redemption.

Освен простия си външен вид и надеждна производителност, този емулатор има и размер, който не е твърде голям .

Подобно на Retroarch, Mednafen също поддържа различни платформи в една игра, много практични за използване.

Изтеглете Mednafen по-долу!

Помощни програми на Mednafen ИЗТЕГЛЯНЕ

5. ESX PS3

Последният PS3 емулатор за компютър, препоръчан от ApkVenue, за да опитате, е ESX PS3. Разработчикът на емулатор на този все още агресивно разработва своя продукт досега.

Този емулатор е доста стабилен за използване и включва различни функции, които ще направят игралното ви изживяване много по-приятно.

От графичния подобрител до оптимизатора на FPS, всичко е предоставено от разработчика в този емулатор.

Това е просто да стартирате този емулатор оптимално, ще трябва да използвате този процес и най-новата графична карта, за да получите геймплеят се изгладят при 60 кадъра в секунда.

Изтеглете ESX PS3 тук!

Ето как да играете игри на PlayStation 3 без забавяне в Windows, използвайки емулатор на PS3 на компютър. Тази линия емулатори, които ApkVenue препоръчва, има свои предимства и недостатъци.

Ако имате проблеми или имате собствена препоръка за емулатор, не се колебайте да попитате чрез коментарите.

Надяваме се информацията, която ApkVenue сподели този път, да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите статии.

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Playstation или други интересни статии от Putra Andalas .