бъдете изискани! Ето 10-те най-добри android 3d теми 2017

Искате ли да направите вашия Android да изглежда по-сложен? Ето 10-те най-добри 3D теми за Android 2017, които са подходящи за вашия стартер за Android.

Не само надеждни спецификации, потребителите на смартфони, разбира се, искат и атрактивен дисплей на екрана. Освен тапетите , темите също обикновено са атракция за потребителите на смартфони. Особено ако темата може да накара екрана да се почувства жив.

За тези от вас, които обичат да променят темата (стартера) на екрана на Android. Пробвали ли сте тези 10 най-добри 3D теми за Android 2017 ? Те не само ще разкрасят външния вид на екрана, но тези 10 3D теми също могат да накарат екрана на вашия смартфон да се почувства наистина жив.

  • 15 най-добри и най-новите APK за редактиране на снимки 2020, резултати от снимки като знаменитости!
  • 80 НАЙ-Уникални и вълнуващи приложения за Android от 2017 г.
  • 5 най-добри приложения, които могат да спестят вътрешната памет на вашия Android

10 най-добри 3D теми за Android 2017

1. Неон 3D

Тази 3D тема за Android от Nick Suthar е изтеглена над милион пъти. С размер само около 5MB, можете да изтеглите тази тема на смартфони Samsung Galaxy J2, J5, J7, Sony, Motorola, Lenovo и HTC.

2. 3D Златен дракон

Тази 3D тема за Android е подходяща за тези от вас, които обичат луксозното злато, съчетано с истински драконови герои. Тази тема може да се приложи към всички видове телефони с Android.

3. 3D KOI Lucky Fish

За тези, които обичат рибата, тази тема ще направи вашия Android да изглежда като красиво езерце , живо и изпълнено с цветни риби Koi.

4. 3D пеперуда

Тази 3D тема за Android с блясък има 3D неонови пеперуди на живо тапет с розов фон, екран за заключване на цветя и пакет от икони с розов диамант. Тази красива тема е специално създадена за тези от вас, които обичат цветя и диаманти.

5. StreetArt 3D

Това е цветна тема, която изглежда много оживена . Можете да го комбинирате с наличните колекции тапети.

6. Electric Thunder 3D

Тъмните облаци, луна и светкавици от тази тема ще направят телефона ви да изглежда като небе в средата на буря . Изтеглете темата 3D Electric Thunder сега!

7. Сладка сова 3D

Ако харесвате сладки и цветни теми, Cute Owl 3D може да бъде препоръка.

8. Glass Tech 3D

Темата 3D Glass Tech предлага отразяващо визуално изживяване и прекрасни плаващи икони на приложения на началния екран, позволявайки ви да разглеждате икони и приставки от различна перспектива, като всяка перспектива осигурява различен визуален ефект.

9. Морско 3D

Sea 3D Theme е мобилна тема, създадена за вас, за да стилизирате телефона си само с няколко прости стъпки. Изтеглете Sea 3D Theme, за да персонализирате телефона си с изискани икони на приложения и HD тапети. С тази тема екранът на телефона ви ще изглежда като огромен океан, пълен с риба .

10. Череп смърт 3D

Тази тема поставя страшен демон като фон. HD дисплеят прави Demon Skull Death напълно жив. Тази тема може да се използва за всички марки телефони с Android.

Това са 10 - те най-добри Android 3D теми 2017, можете да изтеглите 3D лаучер безплатно от Google Play Store. Надяваме се, че това може да е препоръка за вас, за да оживите екрана на мобилния си телефон.