как да добавите последователи на ig, можете без приложението!

Как да добавите последователи на IG без приложение, всъщност може да се направи, знаете ли! Вижте как да добавите активни последователи без приложението и със следното приложение на IG.

Как да добавите последователи на IG без приложение може да ви е минало през ума, които се стремят да станат известни знаменитости и могат да бъдат одобрени много, а?

Нищо чудно, защото все пак последователите наистина са един от важните аспекти, които могат да реализират вашите мечти, банда.

Но какво мислите за това как да добавите последователи на Instagram бързо и безплатно, освен да използвате страхотни надписи на IG, за да привлечете вниманието? Спокойно, ApkVenue има решение!

Любопитен? Ако е така, нека просто разгледаме някои трикове за това как да добавите активни последователи без приложението и със следното приложение в Instagram .

Как да добавите активни последователи без приложения и с приложения на IG

Можете да получите много препоръки, които са известни на хората, за да получите големи доходи, разбира се, всеки, който мечтае да стане знаменитост, ще бъде мечта.

Различни начини като използване на забавни надписи за подреждане на емисията в Instagram, за да изглежда по- естетично, също са готови да бъдат направени, за да се увеличи броят на последователите на IG.

Но всъщност всичко това няма да работи оптимално, ако не знаете трика как да добавите последователи на IG без приложение или с приложение, банда.

Е, за това можете да видите дискусията на ApkVenue за това как да добавите последователи на Instagram без приложение и е напълно безопасна по-долу.

Трябва ли да купувате последователи и харесвания за Instagram?

Източник на снимки: Digital Marketing School Bandung

Самият ApkVenue всъщност няма право да преценява дали броят на хилядите ви последователи е закупен или резултатите са органични.

Има обаче моменти, когато някои хора се нуждаят от много голям брой последователи за кратко време, за да продадат или преследват своя IG акаунт, за да бъдат проверени.

Независимо дали последователите го получавате реално или резултат от заявление или купувате, стига да сте готови с всички рискове, тогава всички законни току-що направени.

Като съображение ApkVenue ще се опита да даде представа за това какви ползи можете да получите, когато имате много последователи или последователи в Instagram.

Предимства на много последователи и харесвания в Instagram

Всъщност има много предимства, които можете да получите, ако имате много последователи (последователи) и вашите снимки се харесват от много хора в Instagram. Ето някои от предимствата!

1. Добавяне на много връзки и връзки

Снимката е предоставена от: Quora

Ако вече имате много последователи в Instagram, вероятно имате много познати, които могат да ви помогнат по различни начини.

Има много възможности, които могат да се случат, ако можете да получите широка връзка в Instagram, включително може би можете да си намерите нова работа!

Всъщност наличието на много връзки не е свързано само с материални неща. Например, когато имате нужда от информация за артикул, който искате да купите, и не знаете къде да го купите.

Така че, можете да попитате своите последователи за това от къде в OL Shop можете да закупите тези артикули.

2. Може да продава онлайн

Източник на снимката: Kebun Design

Ако търсите странична работа в свободното си време, можете да опитате да започнете да продавате онлайн.

Ако имате много последователи, можете да опитате да продадете любимите си предмети, за да увеличите доходите си.

Възможно е също така, ако вашият приятел или майка има страничен бизнес, можете да им помогнете, като популяризирате стоките им в тяхната сметка в IG. След това можете да го продадете в най-добрите онлайн приложения за покупка и продажба в интернет.

3. Вземете допълнителни пари (и популярност), като станете Celebgrams

Снимката е предоставена от: Minews ID

Друго предимство, ако следвате как да добавите активни последователи без приложение или с приложение, е, че можете да получите допълнителен доход.

В настоящето като това работата не винаги работи в офис. Дори знаменитости като Awkarin могат да печелят стотици милиони всеки месец само от публикации в Instagram.

Джака е сигурен, че ако вече сте знаменитост или инфлуенсър, ще имате роля в дигиталния и реалния живот, която може да окаже положително въздействие върху вас самите и другите.

Има обаче много стъпки, които трябва да подготвите, преди да станете знаменитост. Сега, за допълнително обяснение как да станете знаменитост, моля, прочетете следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да добавите последователи на IG без приложения

Всъщност има органични или естествени начини да увеличите броя на последователите си безплатно, без никакво приложение. Как се прави това, Джак?

Това е лесно, трябва да направите съдържанието възможно най-интересно в Instagram, така че много хора да посетят вашия профил и да станат ваши последователи!

Ето няколко начина за добавяне на последователи на IG без приложението за 2020 г. и разбира се безплатно можете да опитате да го направите.

1. Не частен акаунт в Instagram

Източник на снимката: recode.ID

Може да сте виждали някои акаунти в онлайн магазини да заключват своите акаунти в Instagram, за да заинтригуват последователи. За съжаление този метод не винаги е ефективен и дори наранява себе си.

Защото в крайна сметка лесният достъп е един от основните ключове за добавяне на активни последователи без приложение в Instagram, на което трябва да обърнете внимание.

Ако не вярвате, просто проверете любимите си знаменитости или известни YouTube, които също играят Instagram, не е заключен нито един акаунт!

И така, най-важното нещо за това как да добавите последователи на IG безплатно и лесно е да не заключите или да не закривате акаунта си в Instagram !

2. Създаване на интересни емисии / съдържание

Източник на снимката: Social Media Examiner

Има много неща, които можете да направите, за да създадете интересно съдържание в Instagram. Например видео съдържание на TikTok, което наскоро се срещна от мнозина в IG.

Важното е да приспособите съдържанието към вашата оригинална личност, така че последователите ви да се чувстват близо до вашето ежедневие.

Започнете с основите на фотографията и използвайте добри и правилни филтри. Ако искате да създадете видео съдържание, използвайте приложение за редактиране на видео, което е лесно за използване, ако все още сте начинаещ.

Ключът е, че трябва да имате търпение и да не се страхувате да се научите да създавате по-добро съдържание всеки ден.

Ако съдържанието ви е добро, ApkVenue е сигурен, че много хора забелязват вашия акаунт в Instagram, така че те се интересуват да следят вашия акаунт в Instagram.

3. Споменаване / маркиране на големи акаунти в Instagram

Източник на снимки: Nuun Digital

Това всъщност не означава, че трябва да спамиш всеки неясен акаунт в Instagram. Например току-що се върнахте от почивка от Бали и искате да публикувате снимката в Instagram.

Сега, след като качите снимки в Instagram, опитайте да маркирате местни и чуждестранни акаунти за пътуване в снимката, която сте качили.

Ако резултатите от вашите снимки са добри, със сигурност вашите публикации ще бъдат публикувани отново от тези акаунти.

Ако публикацията ви е публикувана успешно от големи акаунти, има много хора, които се интересуват от проследяването на вашия акаунт в Instagram. Готино, нали?

4. Публикувайте съдържание в точното време

Снимката е предоставена от: Influencer Marketing Hub

Според изследване, проведено от Later.com за най-добрите часове за публикуване в Instagram, всеки ден се оказва, че има различен праймтайм .

Часово първо време или пикови часове, което означава, че хората ще имат много отворени сметки IG в тези часове.

Ако качите в праймтайма , има вероятност други хора да го видят и да дадат обратна връзка , независимо дали става дума само за даване на харесвания, коментари или дори да ви следват .

ApkVenue не може да потвърди, че резултатите от изследванията на Later.com са наистина 100% верни, но можете да го приемете като справочен материал за разглеждане.

Гарантирано е, че този трик е един от начините за увеличаване на последователите на IG без най-ефективното приложение!

5. Следвайте и коментирайте акаунти на знаменитости

Източник на снимката: Innov8tiv

За това как да добавите активни последователи без приложението на последния IG, можете да използвате метода на старата школа, който все още е доказан досега, ако искате да увеличите последователите си в Instagram.

Предложението на ApkVenue можете да следите акаунтите на известни личности и големи международни знаменитости и да коментирате тези публикации.

Обикновено феновете на тези изпълнители или известни личности веднага ще следят акаунта ви, защото смятат, че и вие сте фен на акаунта. Но този метод е много малко вероятен, банда!

Въпреки че не можете веднага да получите значителен брой последователи, според Джака, този метод е един от най-функционалните и има смисъл да го направите.

Как да добавите активни последователи с приложения в Instagram

Много хора вярват, че използването на приложението Instafollow е ефективен начин за увеличаване на последователите и харесванията в Instagram. Всъщност, според търсенето на Jaka, приложението вече не работи!

Като алтернатива, ApkVenue има и друг начин, а именно чрез използване на Hublaagram !

Първо, първо отворете акаунт в Instagram на компютър, банда! Това ще ви улесни да проверите дали последователите ви са се увеличили или не.

Като основна бележка, така че последователите ви да се увеличават автоматично, не затваряйте и не затваряйте Instagram и Hublaagram, докато процесът на добавяне на последователи тече!

Стъпка 1 - Отворете сайта Hublaagram

 • На първо място, отворете сайта Hublaagram на URL адреса ( //hublaagram.me/ ). ApkVenue препоръчва да отворите този сайт от компютър с Google Chrome, за да го направите по-бърз и ефективен.

 • След това изберете менюто "Chrome Extension", както е показано по-долу, за да изтеглите Hublaagram Extension на вашия Google Chrome.

 • На този етап всъщност можете да добавяте добавки към браузъра Firefox, но ApkVenue препоръчва използването на Chrome.

Стъпка - 2: Синхронизирайте Instagram акаунта

 • Потърсете логото „Like / Thumbs“ в горния десен ъгъл на вашия Google Chrome.
 • След това влезте с акаунта си в Instagram както обикновено, като въведете потребителското си име и парола.
 • След като синхронизирате между акаунта си в Hublaagram и Instagram, изберете Open Hublaagram

Стъпка - 3: Добавяне на последователи

 • След като влезете, изберете менюто InstaFollower .
 • Тогава се нуждаете само от Изпращане на последователи . Не е нужно да плащате, да кликвате върху определени реклами като условие или да следвате други сложни процедури.

 • Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, не затваряйте Instagram и Hublaagram от вашия Google Chrome, така че последователите ви да се увеличават автоматично!

Стъпка 4 - Готово

 • Погледнете резултатите на изображението по-долу! Наистина доказано бързо и реално , нали, как да увеличим активните последователи с приложението Hublaagram?

В допълнение към метода по-горе можете да използвате и други приложения за подобряване на последователи, които ApkVenue написа в следната статия: Приложение за подобряване на последователите на Instagram .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, докато за тези от вас, които искат 1000 безплатни последователи, без да добавят към следените си, можете да прочетете следната статия на ApkVenue: Как да получите 1000 безплатни последователи .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да добавите харесвания в Instagram с приложения

Подобно на това как да добавите автоматични последователи в Instagram с Hublaagram, можете също да добавите харесвания в Instagram по начин, който не е много по-различен!

Първоначалните стъпки са абсолютно същите! Използвайте само подобното приложение за подобряване, Hublaagram.

Стъпка 1 - Отворете сайта Hublaagram

 • Отворете сайта Hublaagram (същият като горния), след което изберете Installer, за да можете да добавяте харесвания.

 • Преди това също трябваше да продължите да влизате и да синхронизирате вашия IG с Hublaagram.

Стъпка 2 - Изберете снимката, която искате да харесате

 • Изберете снимката, която искате да добавите харесвания автоматично. Можете да изберете дори стари снимки.

Стъпка 3 - Добавете както искате

 • Можете да добавите до 50 харесвания автоматично с Hublaagram.
 • По-късно, направете пауза за няколко минути, ще получите много харесвания в публикацията.
 • Ако изберете някой, който харесва не индонезийски, тогава харесванията, които ще получите, ще бъдат по-бързи. Междувременно, ако изберете индонезийски или индонезийски акаунт, процесът ще отнеме повече време.

Стъпка 4 - Готово

 • Вижте доказателството! Както постът на Джака изведнъж стана такъв! Въпреки че са минали само няколко минути!

Бонус: Как да добавите коментари в Instagram с приложението

Е, ако установите, че трябва да увеличите броя на коментарите към вашите публикации, Hublaagram предоставя и тази функция!

Ето стъпките за увеличаване на броя на коментарите в Instagram:

Стъпка 1 - Синхронизирайте Instagram акаунта

 • Влезте и синхронизирайте акаунта си в Instagram с Hublagraam, както обикновено.

 • Изберете Instacommenter, след което изберете кои снимки искате да добавите към броя на последователите.

Стъпка 2 - Определете броя на коментарите

 • Е, можете сами да решите какви коментари ще бъдат дадени в избраната от вас публикация. Можете да добавяте коментари автоматично до 30 коментара.

 • Изчакайте няколко минути и ще има коментари, които автоматично влизат в избраната от вас публикация.

ВИТАЛНИ РЕКОРДИ!

 • За да имате много последователи или харесвания във вашия акаунт в Instagram, не заключвайте своя акаунт в Instagram! Тъй като последователите и харесванията няма да добавят към вашия акаунт в Instagram.
 • ApkVenue не носи отговорност, ако акаунтът ви в Instagram е хакнат от хакери или има подозрителна активност в акаунта ви в Instagram.
 • ApkVenue не гарантира, че акаунтът ви е 100% безопасен, ако използвате различни приложения като начин за увеличаване на последователи, харесвания или коментари в Instagram.

Това бяха съвети от ApkVenue за това как да добавите последователи на IG без приложение или с приложение бързо, безплатно и лесно със или без приложение.

Имате ли начин да добавите активни последователи без приложение или с други приложения на IG, които са по-мощни и все още не са го обсъждали?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Naufal .