10 от най-добрите безплатни приложения за видео разговори на телефона с Android OS

Искате безплатно приложение за видеообаждания, за да можете да се свържете с приятеля си или случайни нови хора? Ето препоръките за безплатно VC приложение, което да опитате!

Приложенията за видео разговори са все по-търсени в тази сложна ера. Така че не е нужно да се притеснявате да се обаждате или да изпращате текстови съобщения, ще ви е по-лесно да правите видео разговори с това приложение.

Това задължително приложение на смартфон може да направи комуникацията ви с приятели по-интерактивна. Освен това PSBB ви затруднява да пропускате близките си.

По това време има и много безплатни VC приложения за мобилни телефони и компютърни приложения за видео разговори, които можете да използвате, банда.

Любопитни ли сте какви безплатни приложения за видеообаждания за мобилни телефони препоръчва ApkVenue? Следва списъкът, който със сигурност е пълен с функции за спестяване на квоти! Виж това!

С развитието на технологиите на смартфони , както Android, така и iOS, това със сигурност ще промени начина ви на взаимодействие с други хора, банди.

За да направите комуникацията по-гладка и забавна, ето няколко препоръки за най-добрите и популярни онлайн приложения за видеообаждания, които можете да опитате.

1. Instagram

Източник на снимки: romper.com

Дали Instagram притежава функция за създаване на лични или групови видео разговори? Трябва да има!

Сега можете да осъществите достъп до приложението за видеообаждания на живо в Instagram чрез страницата с функции Direct Direct , като изберете приятеля, с когото искате да се свържете.

Освен това, ако имате група, можете също така да извършвате групови видео разговори с максимум до 6 души.

Вече знаете, нали, ако се окаже, че IG е и приложение за видео разговори за повече от 6 души? Доста интересно е да се види развитието на това едно приложение, нали?

Подробности Instagram
Разработчик Instagram
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегляния 1 000 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4,5 / 5

Изтеглете Instagram чрез следната връзка:

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Изтеглете Instagram от Google Play

2. WhatsApp

Източник на снимката: makeuseof.com

По отношение на стабилността на функцията за видео разговори, WhatsApp е едно от решенията. Това приложение предлага видеообаждания, които са леки, бързи и лесни за използване.

Ако в началото видеообажданията можеха да бъдат осъществени само с един потребител, сега WhatsApp предлага и опция за групови видео разговори, които могат да приемат до 50 души, знаете ли!

Освен това можете също да използвате приложението за видео разговори Whatsapp на лаптоп с WhatsApp Web . Но ще ви трябва емулатор, за да го стартирате, банда.

Подробности WhatsApp
Разработчик WhatsApp Inc.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегляния 1 000 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4.4 / 5
Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

3. LINE: Безплатни обаждания и съобщения

Източник на снимката: line.me

Ако разгледате предлаганите функции и услуги, LINE Messenger може да се каже, че е най-пълното приложение за чат, както и социалните медии.

Като се започне от услугите за съобщения, видео разговори , срокове , новини, пазаруване и много други, които са насочени особено към младите хора.

LINE включва и приложение за видео разговори за повече от 10 души и дори повече. Защото можете да правите видео разговори с повече от 200 души едновременно. Луд!

Подробности LINE: Безплатни обаждания и съобщения
Разработчик LINE Corporation
Минимална ОС 112MB
Размер Android 4.4 и по-нови версии
Изтегляния 500 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4.2 / 5

Изтеглете LINE: Безплатни обаждания и съобщения чрез следната връзка:

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Skype

Източник на снимки: androidauthority.com

Говорейки за най -доброто приложение за видео разговори , разбира се, то ще бъде непълно, ако не сте споменали това едно приложение.

Skype е мултиплатформена услуга за видео разговори , което означава, че е достъпна на различни платформи , от Windows, Mac, iOS до Android.

Включително приложение за видео разговори на лаптоп, Skype предлага и видео разговори с HD качество, за да осигури много по-удовлетворяващо комуникационно изживяване.

Подробности Skype
Разработчик Skype
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегляния 1 000 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4.1 / 5

Изтеглете Skype чрез следната връзка:

Skype Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Социални приложения и приложения за съобщения

5. Google Duo

Източник на снимки: techspot.com

Google Duo е приложение за видео разговори за повече от 4 души, разработено от Google. Много хора са изумени от качеството на предлаганото аудио и видео.

Google Duo предлага доста прост и лесен за използване интерфейс. Това приложение е достъпно и на различни платформи , както Android, iOS, така и PC.

Тъй като има стабилна интернет връзка, Google Duo е подходящ за редица приложения за видео разговори за слаби сигнали, които могат да побират до 7 потребители .

Подробности Google Duo
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегляния 1 000 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4.6 / 5

Изтеглете Google Duo чрез следната връзка:

Приложения Социални и съобщения Google Inc. ИЗТЕГЛИ

6. Пратеник

Източник на снимката: theverge.com

Чрез това приложение за видео разговори в световен мащаб, разработено от Facebook, можете да правите безплатни гласови и видео разговори с вашите приятели във FB.

Facebook Messenger е едно от най-сигурните приложения за видео разговори, които осигуряват филтри и стикери, които да се прилагат при извършване на видео разговори. Подобно на LINE!

Потребителският интерфейс, който е доста лесен и лек, е една от точките за продажба в онлайн приложението VC, която трябва да опитате. Все пак не пропускайте изтеглянето!

Подробности Пратеник
Разработчик Facebook
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегляния 1 000 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4.1 / 5

Изтеглете Messenger чрез следната връзка:

Браузър за приложения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

7. Zoom Cloud Meetings

Източник на снимки: play.google.com

Вирусната пандемия Covid-19 накара приложението за видеообаждания Zoom да се продава добре сред масите. Всеки, от малки и големи, за да използва Zoom като избрано приложение за видео разговори.

Въпреки че можете да кажете, че е "лошо момче" в света на APK за видео разговори, Zoom успя да завладее пазара за много от своите конкуренти, знаете ли. Естествено, защото можете да използвате и Zoom на работния плот.

За съжаление можете да видеообаждате само основната версия на Zoom с максимална продължителност от 40 минути . Ако искате да се насладите на всичките му функции без ограничения, трябва да платите за това едно приложение .

Подробности Zoom Cloud Meetings
Разработчик zoom.us
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 14MB
Изтегляния 100 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 3.9 / 5

Изтеглете Zoom чрез следната връзка:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ zoom.us

8. OmeTV видео чат

Търсите ли случайно приложение за видео разговори за възрастни, за да се отървете от скуката и да можете да срещнете вълнуващи хора? Просто изтеглете OmeTV Video Chat , банда!

По-късно можете да провеждате видео разговори с други потребители, които са онлайн в това безплатно приложение за произволни видео разговори. Гарантирано забавление!

Ако имате късмет, не е невъзможно да намерите сродна душа тук, така че не е нужно да изтегляте приложение за сватовство. Наистина ли не искате да опитате?

Подробности OmeTV видео чат
Разработчик Алтернатива за видео чат
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 34MB
Изтегляния 10 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 3.8 / 5

Изтеглете OmeTV чрез следната връзка:

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

9. HOLLA

Източник на снимки: stayhipp.com

HOLLA е приложение за намиране на приятели около вас. Но тази функция HOLLA ви позволява на случаен принцип да търсите приятели чрез видео разговори .

Ако смятате, че не съвпадате с хора, намерени в приложения за произволни видео разговори днес, всичко, което трябва да направите, е да преместите псевдонима, плъзнете видеораздела, за да намерите други приятели.

Освен това HOLLA е и приложение за видеообаждания в цял свят, защото можете да създадете приятели в чужбина. Не е ли забавно да си чатите с чужденци?

Подробности ХОЛА
Разработчик ХОЛА
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 77MB
Изтегляния 10 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 4,5 / 5

Изтеглете HOLLA чрез следната връзка:

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Чатове

Все още обсъждаме други безплатни приложения за произволни видео разговори на живо. Този път има приложение, наречено Chatouts, което определено е срам за вас да пропуснете, банда!

Не само за потребителите на Android, Chatouts включва и случайно горещо приложение за видео разговори на iPhone, което можете да използвате, за да провеждате разговори с много непознати.

Така че не само можете да намерите забавление с нови хора, но можете също така да усъвършенствате своите чужди езици директно с носители на езика, без да е необходимо приложение за офлайн речник.

Подробности Чат
Разработчик Castle Global
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 44MB
Изтегляния 10 000 000 +
Рейтинг (Google Play) 3.8 / 5

Изтеглете Chatous чрез следната връзка:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

И така, това са някои препоръки за най -добрите безплатни приложения за видео разговори , които трябва да изпробвате, както на платформите Android, така и на iOS.

Освен тези две платформи , можете да намерите горепосочените приложения и на настолни устройства, известни още на компютри или лаптопи.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .