8 заявления за поръчка на най-новите евтини самолетни билети 2020

Въпреки че този Ид не можете да се върнете в родния си град, можете да планирате ваканцията си по-късно със следните препоръки за заявка за резервация на самолетни билети

Месецът на пост е синоним на вкусна храна, добавки за празници и разбира се прибиране вкъщи, за да се срещнем с роднини вкъщи.

Тазгодишният Байрам обаче е различен от Байрама от предходната година. Пандемията Covid-19 прави задължително самокарантина, за да предотвратим широкото разпространение на вируса.

Въпреки че мнозина от вас не могат да се приберат вкъщи този Байрам, няма нищо лошо в това да се подготвите, като поръчате самолетни билети да се приберете вкъщи, когато тази пандемия приключи.

В следващата статия ApkVenue ще ви разкаже някои от най-надеждните приложения за самолетни билети. Вижте цялата история, банда!

8 евтини и най-надеждни заявления за резервация на самолетни билети 2020

Благодарение на технологичната сложност, понастоящем поръчването на самолетни билети може да стане толкова лесно, колкото Танос щраква с пръсти, банда.

Работата е там, че има много приложения, които можете да използвате, за да поръчате евтини самолетни билети чрез мобилен телефон с различни предлагани промоции.

За да можете да получите това, което искате, на ниска цена, можете да го потърсите, като използвате следните приложения за самолетни билети, банда.

1. Травелока

Приложения Помощни програми PT Traveloka Индонезия ИЗТЕГЛЯНЕ

Трябва да сте запознати с това едно приложение, нали?

Traveloka е приложение, което предоставя услуги за резервация на самолетни билети за различни цели и нужди на вашето пътуване, едно от които се прибира вкъщи.

С различни промоции преди и по време на месец Рамадан, които обикновено се предлагат, можете да се насладите на ниски цени за вашите билети за домашно прибиране.

Интересното е, че това приложение за самолетни билети дори ви позволява да можете да поръчвате билети за хотели едновременно, знаете ли, банда. Така че, не е нужно да се притеснявате да изтеглите приложението отново за резервация на хотела, в който ще отседнете по-късно.

Информация Травелока
Разработчик Травелока
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (362 860)
Размер 32MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 4.4

2. Skyscanner

Apps Productivity Skyscanner Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

Skyscanner е доста пълно приложение за резервация на самолетни билети, банда. Можете да резервирате билети от всяка авиокомпания по света, знаете ли!

Заявления, направени от Skyscanner Ltd. Също така е в състояние автоматично да ви даде най-добрите (или най-евтините) препоръки за самолетни билети.

Не само това, Skyscanner ще ви даде и препоръки за най-евтините хотели и коли под наем в дестинацията, към която отивате.

Информация Skyscanner
Разработчик Skyscanner Ltd
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (591 707)
Размер 23MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 5.0

3. PegiPegi

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

PegiPegi може да бъде препоръка за приложения за поръчване на евтини самолетни билети на Android, които също предлагат услуги за резервиране на хотели, банди.

Различни промоции често украсяват колоната с оферти в това едно приложение. Всъщност промоции до 70% често се появяват в първите дни на гладуването, знаете ли.

Това приложение наистина се препоръчва за тези от вас, които искат ваканция след края на Corona. Има и много промоции и ще ви зарадва.

Информация PegiPegi
Разработчик Пегипеги
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (68 554)
Размер 39MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 5.0

4. Tiket.com

Tiket.com Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Tiket.com всъщност е първият онлайн туристически агент в Индонезия, признат и за един от най-изчерпателните.

Това приложение за самолетни билети осигурява резервации за самолетни билети, влакове, хотелски стаи, коли под наем и различни други нужди за пътуване, банди.

Да не говорим за многото атрактивни отстъпки, предоставени от това приложение, са подходящи за вас ловци на евтини самолетни билети.

Информация Tiket.com
Разработчик Tiket.com
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (117 792)
Размер 28MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 4.3

Други заявки за резервация на евтини самолетни билети ...

5. Agoda

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Известна като заявка за резервация на хотелски стаи, Agoda също се оказва, че предоставя услуга за резервация на самолетни билети, банди.

Интересното е, че това приложение на Agoda се твърди, че предлага най-добрата цена, която е по-евтина, отколкото ако резервирате през уебсайта, банда.

На това приложение за самолетни билети и хотелски резервации се доверяват милиони потребители по целия свят. Какво чакаш, банда?

Информация Agoda
Разработчик agoda.com
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (315 062
Размер 48MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 5.0

6. Booking.com

Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

Както подсказва името, това приложение на Booking.com ви позволява да резервирате самолетни билети лесно и разбира се евтино с различни налични промоции.

Това приложение също така предоставя услуги за резервация на хотели, които можете да използвате, когато се връщате напред-назад със семейството си, банди.

Предлагайки ниски цени и надеждна услуга, това приложение има 4.7 / 5 звезди от своите 2.6 милиона потребители.

Информация Booking.com
Разработчик Booking.com хотели и ваканционни наеми
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (1 895 521)
Размер 29MB
Инсталирайте го 100 м +
Android Минимум 6.0

7. Токопедия

Производителност на приложенията Tokopedia ИЗТЕГЛЯНЕ

Tokopedia всъщност е приложение и услуга за електронна търговия, която посредничи между доставчици на продукти и услуги и потенциални купувачи.

Като едно от местата за събиране на онлайн магазини в цяла Индонезия, Tokopedia предлага и услуги за закупуване на самолетни билети, банди.

В допълнение, има и различни атрактивни промоции в определени периоди, една от които е Рамадан. За тези от вас, които искат да ловят евтини самолетни билети, не е зле да го потърсите в това едно приложение.

Информация Токопедия
Разработчик Токопедия
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (1,832,864)
Размер 34MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 4.1

8. Букалапак

Производителност на приложенията OpenLapak ИЗТЕГЛЯНЕ

За да не забравяме, Bukalapak е и един от най-добрите щандове за тези от вас, които искат да намерят самолетни билети на ниски цени.

Достатъчно е да въведете произхода и дестинацията на вашия полет за завръщане у дома, тогава ще получите препоръки и ще предложите най-добрите цени на билетите за полет, банда.

Що се отнася до цената, Bukalapak и Tokopedia се конкурират помежду си, за да предложат най-ниската цена. Можете да сравните цените в тези две приложения, банда.

Информация Букалапак
Разработчик PT Bukalapak.com
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (1 007 523)
Размер 39MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 4.1

Това са препоръките от ApkVenue по отношение на приложението за поръчване на евтини самолетни билети на Android, които можете да използвате за празниците по-късно, когато нещата се подредят.

Не отлагайте повече! Колкото по-рано поръчате самолетен билет, толкова по-ниска е цената, която можете да получите. Разбира се, че не искате, нали, да останете без билети или да го вземете, но на супер скъпа цена?

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .