4 начина за решаване на HP bootloop, лесно без компютър (Android)

Вашият мобилен телефон има буутлуп или е залепен върху логото, когато се рестартира? Ето как лесно да решите bootloop на Android и можете да го направите сами!

Придържал ли се е вашият Android към логото при включване на мобилния телефон?

Ако е така, това се нарича bootloop момчета. Състояние, при което мобилният ви телефон не успява да влезе в софтуерната система на Android, това ще се повтаря, докато не го поправите.

Как да поправя bootloop?

ApkVenue има лесен начин да преодолее bootloop на мобилния си телефон, без да се налага да ходите до гишето на мобилния телефон, любопитни как да го направите? Нека да видим как да решим пълния bootloop!

Какво е Bootloop?

Bootloop е проблем с частта от софтуера на Android, която не може да влезе в системата. Характеристиките са под формата на екрана на вашия мобилен телефон, който винаги показва логото на Android.

Ако откриете проблем като този, никога не се паникьосвайте, не идвайте направо в сервизния център, момчета. Просто трябва да следвате начина за извикване на bootloop по-долу:

4 начина за преодоляване на Android Bootloop без компютър

ApkVenue има 4 начина, по които можете да опитате да преодолеете bootloop на мобилния си телефон, можете да направите този метод сами, без да се налага да бъдете отвеждани до обслужване на клиенти или гишета на HP . Ето как:

1. Рестартирайте HP

Можете да направите този първи метод, ако вашият bootloop е на ниско ниво, обикновено поради грешки при работа с данни, без да преминавате през режим на възстановяване.

Методът е лесен, а именно рестартиране на мобилния телефон, като изключите мобилния си телефон, извадите батерията, SIM картата и SD картата. Изчакайте мобилния си телефон да остане поне 15 минути.

Върнете батерията, SIM и SD картата и отново обвинете мобилния си телефон. Ако все още не работи, опитайте да използвате следващия метод.

2. Избършете дяла на кеша

Wipe Cache Partition е доста мощен начин за преодоляване на bootloop. Можете да направите този метод, без да се страхувате да загубите всички данни за мобилни телефони.

Методът е доста лесен, който е да влезете в режим за възстановяване на мобилния си телефон и да изберете Wipe Cache Partition и да изберете Yes . Начинът за влизане в режим на възстановяване на всеки мобилен телефон е различен, ето как да влезете в режим на възстановяване на някои марки на HP:

  • Samsung: Дом + бутон за захранване или Начало + Увеличаване на звука + Захранване
  • Huawei: Бутон за захранване + увеличаване на звука
  • LG: Начало + Увеличаване на звука + Захранване
  • Asus: Power + Volume Up, докато се появи логото, отпуснете бутона за захранване, докато продължавате да натискате Volume Up .
  • HTC: Захранване + Намаляване на звука + Захранване

Вашият мобилен телефон ще се върне на главната страница, ако успее. Ако все още има проблеми, тогава трябва да направите фабрично нулиране, момчета. Методът е по-долу.

3. Фабрично нулиране

Най-ефективният начин за преодоляване на bootloop, който можете да направите, е да изтриете данни или да възстановите фабричните настройки на мобилния си телефон чрез режим на възстановяване.

Технически този метод ще нулира системния софтуер и ще изглежда така, както при първото инсталиране на системата. Когато сте в менюто за режим на възстановяване, изберете Фабрично нулиране, след което изберете Да .

Системата ще обработва автоматично, оставете мобилния ви телефон да направи фабрично нулиране, без да бъде смущаван. След успех мобилният ви телефон трябва да отиде на началната страница .

4. Мигащ ROM

Мигащият ROM е най-сложният и относително тежък начин за решаване на проблема с bootloop. Използването на този метод се използва само ако мобилният ви телефон има сериозен проблем с bootloop.

Обикновено проблем с bootloop като този се дължи на неправилно инсталиране на потребителски ROM или неправилно актуализиране на операционната система на вашия мобилен телефон. Начинът, който трябва да се направи, за да се реши това, е мигането на ROM според вашия мобилен телефон.

Можете да използвате приложението Smartphone Flash Tool, методът също е посочен в приложението. Просто трябва да следвате всяка стъпка. Ето приложението:

Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ SpflashTool

Ако имате съмнения относно мигането на вашия собствен, можете да посетите вашия сервизен център на HP. По-долу е местоположението на сервизния център за всяка марка HP (щракнете, за да го отворите):

  • Samsung
  • Xiaomi
  • Oppo
  • Asus
  • Sony

Това са 4 начина за преодоляване на bootloop на Android без компютър, който можете да направите сами вкъщи без караница. Ако се страхувате сами да преодолеете bootloop, можете да се свържете с Jaka чрез социалните медии на Jalan Tikus.

Кой начин смятате, че е най-ефективен за преодоляване на момчета от bootloop? напишете мнението си в графата за коментари да, ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Даниел Кахяди .