7 от най-добрите филми на Raditya Dik за всички времена, толкова весели!

Объркани ли сте от намирането на комедиен филм, типичен за младите хора? Вижте тези препоръки за 7-те най-добри филма на Raditya Dika от Jaka, банда!

Сега има много публични личности в Индонезия, чиято слава е скочила до небето чрез неконвенционални канали, като успешния YouTuber Atta Halilintar .

Може да се каже, че тази тенденция е започнала с фигурата на Радита Дика , чието име става все по-голямо благодарение на личния му блог Kambing Jantan , който е много популярен сред младите хора.

Успехът на този блог най-накрая започна кариерата му на писател и най-накрая се озова в света на филма , където филмът Raditya Dika доминира в индонезийското кино , банда!

7 най-добри филма на Raditya Dika

Радитя Дика наистина има уникална кариерна пътека, в която от обикновен блогър вече се превърна в гигант в света на развлеченията в Индонезия.

От света на филмите, комедията на stand-up , до ютубърите, мултиталантна фигура, която се слави с глупавите си забележки, сега името му е измазано навсякъде, банди.

Той също така не просто застава пред филмовия екран, защото този един актьор е и режисьор и сценарист едновременно.

Е, за тези от вас, които вече са любопитни за дейностите на Радитя Дика във филмовия свят, вижте следните препоръки за 7-те най-добри филма за Радитя Дика от Джака, банда!

1. Камбинг Джантан: Филмът (2009)

Не знаете, тогава не го обичате, така че по-добре се запознайте с това кой е Радитя Дика чрез филмовия дебют на Радитя Дика, Камбинг Джантан: Филмът през 2009 г.

Въз основа на роман със същото заглавие, обобщен от личния му блог, този филм разказва за опита на Радит по време на обучение в Австралия .

От проблема с LDR с приятеля си и проблемът с изучаването на финансите, че тя не му харесва, Дика успя да направи този филм много relatable .

Този филм незабавно установява таланта на Радитя Дика в света на комедията чрез негови наблюдения и ясни бърборения, което го прави пример за подражание на млади хора, банди.

Заглавие Камбинг Джантан: Филмът
На живо 5 март 2009 г.
Продължителност 1 час 58 минути
Производство Indika Entertainment, Vito Production
Директор Руди Соеджарво
В ролите Raditya Dika, Meity Josefina, Anggi Nasution и др
Жанр Комедия, драма, романтика
Рейтинг 5.6 / 10 ( IMDb.com )

2. Любовта на Бронтозавър (2013)

Не е доволен само като актьор във филма Kambing Jantan: The Movie , във филма Raditya Dika Cinta Brontosaurus , той опита късмета си като сценарист, банда.

Адаптирайки втория роман на Радитя Дика, този филм разказва историята на неговото разбиране за любовта, която става цинична след раздялата с приятелката му Нина (Памела Бауи) .

В разгара на това безпокойство Дика среща Джесика (Ериска Рейн) , жена с уникални мисли, които я карат да преосмисли разбирането си за любовта .

Освен абсурдните шеги на Радитя Дика, веселият външен вид на комика Солех Шолихун като агент на Дика, Косасих , също ще гарантира много смях, банда!

Заглавие Любовта на Бронтозавър
На живо 8 май 2013 г.
Продължителност 1 час 38 минути
Производство StarVision Plus
Директор Фаджар Нугрос
В ролите Raditya Dika, Soleh Sholihun, Eriska Rein, et al
Жанр Комедия, драма, романтика
Рейтинг 6,1 / 10 ( IMDb.com )

3. Розовото морско свинче (2014)

Все още следвайки традицията на заглавието на филма на Raditya Dika, което винаги се върти около животни , тук Jaka ще обсъди филма Marmut Merah Jambu, който има няколко уникалности.

Първо, този филм е първият път, когато Радитя Дика се удвоява като актьор и режисьор на филм с голям екран, след като преди това е режисирала поредицата Malam Minggu Miko .

Второ, тъй като филмът разказва историята на Дика в гимназията, този филм е първият път, когато Радитя Дика ще бъде изиграна от някой друг, за да бъдем точни от Кристофър Нелван .

Тук ще бъдат поканени да се види времето Raditya Дика в гимназията с най-добрите си приятели, Bertus (Julian Liberty) и Синди (Соня Pandarmawan) , както и първата му любов, Ина (Anjani Дина) .

Тези от вас, които са се или са се влюбили в приятели, са длъжни да гледат този филм, който показва, че тези чувства не могат просто да бъдат погребани , банда!

Заглавие Розов мармот
На живо 8 май 2014 г.
Продължителност 1 час 31 минути
Производство StarVision Plus
Директор Радитя Дика
В ролите Raditya Dika, Christoffer Nelwan, Julian Liberty, et al
Жанр Комедия, романтика
Рейтинг 6,9 / 10 ( IMDb.com )

4. Сингъл (2015) (Най-забавният филм на Радита Дика)

След като много пъти адаптира написването на собствената си книга, тази тенденция най-накрая се променя във филма на Радитя Дика, Single , който има оригинална идея за история.

Този чист въздух се оказа ефективен, защото според лично на Яка, Single е най-забавният филм на Радитя Дика до момента, въпреки че все още обхваща същата тема, банда.

В този филм се срещаме с Еби (Радитя Дика) , 27-годишен сингъл за цял живот, който също е безработен и все още моли за пари от родителите си.

Животът на Еби се променя с пристигането на Ейнджъл (Аниса Роулс), но преди да успее да се доближи до Ейнджъл, Еби трябва да се изправи срещу „брата“ на Ангел, Джо (Чандра Лиоу) , който е досаден.

Заглавие Единична
На живо 17 декември 2015 г.
Продължителност 2 часа 7 минути
Производство Soraya Intercine Film PT
Директор Радитя Дика
В ролите Raditya Dika, Annisa Rowles, Chandra Liow и др
Жанр Комедия
Рейтинг 6,8 / 10 ( IMDb.com )

5. Hangout (2016) (филм на ужасите "Радита Дика")

Като един свеж жанр , но все още носещ типичните шеги от филми Raditya Дика е, Hangout е на първо комедия трилър филм написан и режисиран от него.

Тук на отдалечен остров, привлечени за филмов проект, са събрани 9 родни знаменитости, които изпълняват собствена пародия.

Когато един по един от тях загуби живота си, останалите трябва да се борят, за да се спасят и да разберат кой е убиецът, бандата!

Подпомогнат от появата на нелепия YouTuber Bayu Skak , Hangout успешно стартира филмова тенденция в страната, с участието на известни YouTube.

Заглавие Навъртам се
На живо 22 декември 2016 г.
Продължителност 1 час 41 минути
Производство Кокетни филми
Директор Радитя Дика
В ролите Raditya Dika, Soleh Solihun, Prilly Latuconsina и др
Жанр Комедия, трилър
Рейтинг 5,9 / 10 ( IMDb.com )

6. Цел (2018)

Успех с експеримента си в Hangout , Raditya Dika веднага опита да експериментира отново във филма на Raditya Dika, Target , който носи жанра на екшън филма .

Подобно на разговор , тук се срещаме с 9 индонезийски знаменитости, които са доведени до сграда с примамката на филмов проект, наречен Target.

Но, това, което поздрави ги беше Jigsaw- като игра магистър , който ги е длъжна да следва съществуващата сценарий, ако искат да оцелеят .

За тези от вас, които са свикнали да виждат фигурата на екшън филма Вили Дозан, който винаги е мачо, пригответе се да видите много женствения му вид тук, банда!

Заглавие Цел
На живо 15 юни 2018 г.
Продължителност 1 час 33 минути
Производство Soraya Intercine Film PT
Директор Радитя Дика
В ролите Raditya Dika, Cinta Laura Kiehl, Samuel Rizal, et al
Жанр Комедия, трилър
Рейтинг 4.0 / 10 ( IMDb.com )

7. Единична част 2 (2019) (Най-новият филм на Raditya Dika)

След 4 години най-накрая имаме продължението на най-забавния филм на Радитя Дика, Единична част 2 , който продължава историята на Еби (Радитя Дика), която е с почти три глави.

За съжаление, това увеличаване на възрастта не беше придружено от напредъка на любовния му живот, където той все още беше само приятел със своя идол, Ангел (Annisa Rowles) .

Въпреки че този филм е по-малко способен да съответства на предшественика си, Single Part 2 успешно изследва идеята за по-зряла история от повечето филми на Радитя Дика.

Вместо да се фокусира върху намирането на половинка, този филм се фокусира повече върху усилията на Еби да повиши самочувствието си и да изрази чувствата си към Ангел.

Заглавие Единична част 2
На живо 4 юни 2019 г.
Продължителност 2 часа 8 минути
Производство Soraya Intercine Film PT
Директор Радитя Дика
В ролите Raditya Dika, Annisa Rowles, Yoga Arizona, et al
Жанр Комедия
Рейтинг 7,2 / 10 ( IMDb.com )

Това е списъкът на 7-те най-добри филма на Raditya Dika от Jaka, банда. За съжаление самият той заяви, че иска да си вземе почивка от снимките след Single Part 2 .

Така че, за да попълните празните места, можете да гледате филма на Радитя Дика, който Яка е обсъждал по-горе. Или можете да проверите препоръките за най-добрите комедийни филми от ApkVenue, банда!

Кой е вашият любим филм за Радитя Дика? Бихте ли предпочели други филми, които не са в този списък? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Фикри Хариш