10 начина да различите истински и фалшив iPhone, точно!

Начинът да различите истински и фалшиви iPhone е лесен! Искате ли да знаете как? Хайде, вижте как да различите най-точния iPhone оригинал и KW тук!

Как да различавате истински и фалшиви iPhone е сложно, защото репликата на iPhone става все по-подобна.

С голям брой хора, които искат да закупят употребявани или нови iPhone, измамниците са все по-мотивирани да създават супер подобни iPhone копия.

Следователно закупуването на употребяван iPhone, камо ли на евтин, има достатъчно голям риск. Не позволявайте на iPhone, който купувате, да се окаже фалшив псевдоним.

За това по-добре разгледайте някои съвети за това как да различите следните реални и фалшиви iPhone .

Съвети за разграничаване на истински и фалшив iPhone

Репликата на iPhone има супер подобен външен вид като оригинала, така че е съвсем естествено, че наистина трябва да сте бдителни, когато искате да купите употребяван iPhone или дори нов.

Нещо повече, ако iPhone, който искате да купите, се продава не в официалния магазин , банда. Трябва наистина да разберете разликата между истински и фалшиви iPhone.

Така че не съжалявате след това, можете първо да разберете някои съвети за това как да различите истински и фалшив iPhone изцяло по-долу.

1. Поддръжка на App Store

Източник на снимки: DDL (поддръжката на App Store е един от начините да се разграничат реални и фалшиви iPhone).

Обичайно е, че продуктите за смартфони, произведени от Apple, имат App Store , който функционира за изтегляне на различни приложения.

Но това ще бъде различна история, ако си купите фалшив iPhone, известен още като фалшива банда. Виждате ли, обикновено фалшивите iPhone нямат App Store, но са заменени от Google Play, което е често срещано при телефоните с Android.

Така че, за тези от вас, които планират да си купят iPhone, но не знаят как да различат истински iPhone от фалшив, опитайте да проверите App Store. Ето как.

2. Обърнете внимание на използваната операционна система

Освен App Store, операционната система HP също е начин за разграничаване между истински и фалшиви iPhone, на които трябва да обърнете внимание.

Оригиналният iPhone, разбира се, използва iOS като операционна система. От друга страна, имитацията на iPhone използва Android OS, защото е много лесна за персонализиране, така че може да бъде подобна на iOS.

За да го проверите, можете да влезете в менюто Настройки и да проверите операционната система, която използва.

Тази проверка на операционната система е може би начин за разграничаване на оригиналния iPhone от точния HDC, тъй като разбира се версиите на операционната система на двете ще бъдат различни.

3. Качество на камерата

Източник на снимки: Labana (Поканете приятелите си, които имат подобни типове iPhone, за да потвърдят разликата между оригиналните и реплики на iPhone камери).

Една от причините, поради която iPhone е толкова търсен от хората, е качеството на камерата, която не е измамна, банда.

Ако повечето мобилни телефони с Android днес се надпреварват да дадат красив ефект на лицето на потребителя, камерата на iPhone всъщност дава снимките такива, каквито са.

Въпреки това не можете просто да подценявате качеството на оригиналния iPhone HP фотоапарат, особено с резолюцията, която не е толкова голяма, колкото днешните мобилни телефони.

Така че, за да намерите разликата между оригинални и реплики iPhone камери, трябва да поканите приятелите си, които имат подобни типове iPhone, да ги сравняват.

4. Обърнете внимание на материала за iPhone

IPhone е смартфон, направен за горния среден клас и разбира се използваните материали са станали по-премиум.

Следователно, обръщането на внимание на корпуса на iPhone може също да бъде начин да различите следващия истински и фалшив iPhone, който можете да направите, банда.

Ако мобилният телефон на iPhone изглежда така, сякаш използва евтин пластмасов материал, не бива да го купувате, защото вероятно е фалшив iPhone.

Междувременно за това как да различите оригиналния и фалшив iPhone 8 Plus, който е използвал стъклен материал на корпуса , можете да проверите дали стъкленият материал се чувства здрав и здрав.

Обърнете внимание на спецификациите на корпуса на типа iPhone, който искате да купите, и съобразете тази информация с предлаганите артикули.

5. Проверете iPhone IMEI и гаранция (Най-точният начин да различите истински и фалшиви iPhone)

Източник на снимки: Apple (Най-точният начин да различите истински iPhone от фалшив е да проверите IMEI номера).

Объркани ли сте как да различавате оригиналните и ремонтираните iPhone? Тогава просто проверете IMEI номера ! Начинът да се разграничат оригиналните iPhone и KW е доста точен.

Преди да купите iPhone, първо трябва да погледнете IMEI номера, който е отпечатан на кутията. След това проверете през официалния уебсайт на Apple и въведете IMEI номера.

Ако се появи подходящата информация, можете да сте сигурни, че iPhone е оригинален. Но ако не, тогава има голям шанс iPhone да е фалшив, банда.

Е, за тези от вас, които все още са объркани как да проверят iPhone IMEI, можете да прочетете следната статия на ApkVenue:

Съвети за разграничаване на реални и други фалшиви iPhone ...

6. Оригинален iPhone, използващ Retina Display

За да се направи разлика между истински и фалшиви iPhone, това наистина е доста трудно да се направи, ако няма сравнение.

Ето защо, ако планирате да закупите iPhone, трябва да поканите приятелите си, които също имат iPhone, за да можете да сравните разликите в качеството на екрана.

Ако изглежда размазано, тогава мобилният телефон на iPhone може да не използва дисплей на ретината и вероятно е фалшив.

Също така трябва да знаете, дисплеят на ретината е технологична част от продуктите на Apple, която беше представена на iPhone 4. Самият екран на дисплея на ретината е много ясен и гладък, тъй като има висока разделителна способност.

7. Бутон за екранна снимка на оригиналния iPhone

Потребителите на iPhone вече трябва да знаят за това. Че iPhone може да прави екранни снимки само като едновременно натиска бутоните за заключване и начало .

Този метод обаче обикновено не може да се направи на фалшив iPhone, известен още като реплика, банда. Реплика HP iPhoen обикновено прави екранни снимки по различен начин.

Разликата в операционната система прави репликата iPhone да има различен метод на скрийншот от оригиналния iPhone.

Следователно можете също да проверите това, за да разграничите лесно истинските и фалшивите iPhone.

8. Разумни цени

Цената със сигурност може да бъде един от начините да различите истински или фалшив iPhone. Ако откриете iPhone, който се продава на цена под пазарната, тогава трябва да сте подозрителни към неговата автентичност.

Въпреки това, в наши дни, за съжаление, има и много безскрупулни онлайн продавачи, които начисляват нормални цени за фалшивите продукти на iPhone, които продават, за да го направят по-убедителен.

Така че, ако възнамерявате да закупите iPhone онлайн, първо трябва да разберете рейтингите и отзивите на магазините от други купувачи.

Всъщност разумността на ценовия диапазон е един от най-ясните показатели при разграничаването на реални и фалшиви iPhone.

9. Вижте Характеристики и спецификации

Разглеждането на характеристиките и спецификациите също може да бъде ориентир за това как да различавате истински и фалшиви iPhone, банда. Можете първо да проверите дали има специални функции или спецификации, които се различават от оригиналния продукт на iPhone.

Например за тези от вас, които са объркани как да различават истински или фалшив iPhone 7, можете да проверите дали iPhone, който искате да закупите, вече поддържа функцията Touch ID или не и т.н.

Всяко поколение iPhone ще предлага различни спецификации и характеристики един от друг и това може да бъде диференциращ индикатор за вас.

Ето защо, преди да купите iPhone, който искате, трябва наистина да разберете какви функции и спецификации предлага, така че да не можете да се заблудите от продавача, банда.

10. На фалшивия iPhone има външна памет

Името също е фалшив iPhone, известен още като реплика, въпреки че отвън изглежда идентично, но ако го разгледате по-задълбочено, все още има разлики.

Много фалшиви iPhone осигуряват microSD слот върху корпуса на устройството. Всъщност самата Apple дори никога не е направила iPhone с MicroSD слот .

Тази характеристика на Apple наистина е малко досадна за лоялни потребители на iPhone, но можете да го използвате като начин да откриете истински и фалшиви iPhone.

Така че, ако откриете нещо подобно странно, сигурно е, че iPhone е фалшив, банда.

Това са няколко начина за разграничаване на реални и фалшиви (реплики) iPhone, които можете да направите, когато искате да си купите употребяван или дори нов iPhone.

О, да, освен съветите по-горе, можете да обърнете внимание и на детайлите на изрязването и материала на оригиналното и фалшиво лого на Apple, за да сте по-сигурни.

Ако имате други съвети и трикове, не забравяйте да споделите в графата за коментари. Късмет!