Най-доброто приложение за мениджър за изтегляне на интернет Andorid 2020

Все още ли търсите приложението IDM Android, което да изтеглите на мобилния си телефон? Това е точно, ApkVenue има IDM приложение за Android, което можете да изтеглите в момента.

Потребител ли сте на интернет, който обикновено изтегля файлове чрез Internet Download Manager (IDM)? Ако е така, може би сте търсили IDM за Android, нали? Просто признайте, не се срамувайте.

Основната функция на IDM за управление и ускоряване на процеса на изтегляне се превърна в мечта за много потребители на компютър. Следователно присъствието на IDM на Android е много желателно.

Ето защо JalanTikus ще ви предостави Internet Download Manager или IDM приложение за Android. Е там?

Разширен мениджър на изтегляния, най-доброто и най-бързо приложение за Android IDM

За тези от вас, които търсят приложението IDM Android, няма да го намерите, защото IDM е специално за потребители на компютър.

Въпреки това има приложения със същите функции като IDM, които можете да използвате за управление и ускоряване на процеса на изтегляне на вашия Android телефон.

Това е Advanced Download Manager (ADM) , приложение, което можете да използвате като алтернатива на приложението IDM на Android.

Разширени функции за мениджър на изтегляния, подобни приложения на IDM за Android

Това приложение ApkVenue го препоръчва като Android IDM не без основание. ADM има разнообразие от страхотни функции, свързани с изтегляне на дейности, които можете да използвате.

От започване на ускоряване на процеса на изтегляне, сортиране на изтеглени файлове до настройка на нишки за изтегляне - всичко е в това едно приложение.

От многото функции, налични в приложението IDM за Android, ето някои отлични функции, които заслужават да бъдат подчертани.

Приятелски поглед

Като алтернатива на IDM за Android, ADM има удобен и приятелски интерфейс, което го прави лесен за използване.

Въпреки че носи много функции, не е задължително ADM да има дисплей, който пречи на изгледа на потребителя.

За първоначално показване ADM предоставя два раздела, които могат да се използват за наблюдение на файлове, които са в момента и са приключили с изтеглянето. Междувременно, за да отворите други функции, можете да получите достъп до тях, като плъзнете отляво на екрана.

Управление на изтеглянията по тип файл

Както при IDM, и при ADM можете да имате достъп до файлове, които изтегляте въз основа на типа файл, който изтегляте.

Вече няма да се смесва между изтеглени от вас видео файлове, песни или изображения. Няма да имате проблеми с намирането на файла, който сте приключили с изтеглянето.

Всички тези типове файлове ще бъдат автоматично сортирани и разделени, когато изтеглянето приключи.

Сортирайте изтеглените файлове

Ако сте запознати с използването на IDM, можете лесно да сортирате файловете, които изтегляте, в Advanced Download Manager.

За тези, които са по-малко организирани и често забравят местоположението на файловете след изтеглянето, тази функция наистина може да помогне да се избегнат подобни неща.

Как, банда? Наистина си струва да се спомене като алтернатива на IDM за Android, нали?

Филтриране на процесите на изтегляне

Външният вид на вашия ADM може да се промени, като се използват наличните функции на филтъра.

Когато промените изгледа на филтъра на един списък , домашният дисплей на ADM автоматично ще се промени, отворете го отново в два раздела, но в един списък.

Можете да използвате този филтър, за да наблюдавате кои файлове все още са в процес на изтегляне, завършили са изтеглянето и кои не са успели да се изтеглят.

Управлявайте процеса на изтегляне

Подобно на IDM на компютър, с IDM за Android можете да управлявате много неща, които ще използвате по време на процеса на изтегляне.

От броя на файловете, които могат да бъдат изтеглени едновременно, скоростта на изтегляне, местоположението, където се съхранява изтеглянето, до функцията за автоматично възобновяване за файлови сървъри, които поддържат възобновяване .

По този начин процесът на изтегляне, който извършвате с мобилния си телефон, ще бъде също толкова ефективен, колкото изтеглянето с компютър или лаптоп.

Вграден браузър

Ако обикновено намирате разнообразие от браузъри, които предоставят мениджъри за изтегляне , ADM е обратното.

ADM предоставя браузър в мениджъра за изтегляне . От този браузър файловете, които изтегляте, ще се управляват директно от ADM.

Тази функция има за цел да улесни изтеглянето на определени файлове, чиито връзки са трудни за копиране .

Наистина ли това приложение за Android Download Manager за Android е пълно?

Как да използвам ADM

Няма специален трик с използване на ADM, защото изглежда лесно за разбиране. Но като илюстрация, когато изтегляте с ADM, ApkVenue ще ви даде как да изтеглите файлове на ADM.

  • Стъпка 1 - Както при IDM, ако имате връзка, която може да се изтегли директно с едно щракване, можете да я добавите директно, като използвате бутона Добавяне .
  • Стъпка 2 - Ако нямате директна връзка , можете да използвате браузър, за да отворите страницата за изтегляне, така че резултатите от изтеглянето да могат да се управляват директно чрез ADM.
  • Стъпка 3 - Ако сте намерили връзката за изтегляне, тогава, когато щракнете върху нея, ще бъдете насочени към редактора за редактиране на данните, които файлът носи. Можете да промените името и да зададете местоположението за съхранение на файлове.
  • Стъпка 4 - Когато сте готови, можете веднага да изтеглите файла или да добавите друг файл. И можете да го изтеглите, като изберете Стартиране на всички .

Изчакайте, докато процесът на изтегляне завърши. Файловете, приключили с изтеглянето, ще се управляват автоматично от ADM.

Изтеглете Advanced Manager за изтегляне, IDM приложение за Android

ADM има разнообразни функции и предимства, всички те са почти същите като тези на Internet Download Manager.

Можете също така да се насладите на функциите и функциите, предлагани от ADM безплатно, банда.

Как Интересувате ли се от това едно приложение? Не е нужно да бъдете дълги, можете да го изтеглите директно чрез връзката, която ApkVenue предоставя по-долу.

Изтеглете приложението Advanced Download Manager тук!

Изтегляне на приложения и приставки ИЗТЕГЛЯНЕ DimonVideo

Други препоръчителни приложения за Android IDM

Освен Advanced Download Manager, има и няколко IDM приложения за Android, които също си струва да се изпробват.

Този ред приложения също има своите съответни предимства и можете сами да прецените кое е по-добро.

Любопитни ли сте от приложението за препоръки на ApkVenue? Ето пълен списък с приложения.

1. Turbo Download Manager

Това приложение IDM Andorid има доста очарователни функции и функции , особено в основния си сектор, а именно изтегляния.

Turbo Download Manager има функция ускорител , която това приложение е в състояние да ускори процеса на изтегляне, извършен от вашия Android телефон.

Не само това, това приложение също така може да изпълнява Wi-Fi и клетъчни режими едновременно, за да направи процеса на изтегляне много по-бърз.

Информация Turbo Download Manager
Разработчик Точка празно
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (34 750)
Размер Варира
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете приложението Turbo Download Manager по-долу!

Изтегляне на приложения и ИЗТЕГЛЯНЕ Пълен празен плъгин

2. Loader Droid

Това приложение се използва като IDM за Android от разработчика . Основните характеристики на това приложение са вдъхновени от функциите, които могат да се използват на IDM за компютър.

Някои примери за отлични функции, които можете да получите от това приложение, включват: планиране на изтегляне, автобиография и автоматично пауза .

Това приложение също така поддържа всички видове файлове , така че не е нужно да се притеснявате, когато изтегляте XAPK файлове и други подобни, които понякога имат проблеми, ако ги изтеглите ръчно.

Информация Товарач Droid
Разработчик Дмитрий Воронкевич
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (78 624)
Размер 4.8MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 2.3

Изтеглете приложението Droid Loader по-долу!

Изтегляне на приложения и приставки ИЗТЕГЛЯНЕ Дмитрий Воронкевич

3. Изтеглете Accelerator Plus

Последното алтернативно IDM приложение за Android, което ApkVenue препоръчва, е Download Accelerator Plus. Това приложение има функции и функции, които са не по-малко добри от предишните 2 приложения.

Download Accelerator Plus е в състояние да ускори процеса на изтегляне, който се случва на вашия мобилен телефон , както и да управлява процеса на изтегляне, така че да не се прекъсва.

Това приложение също така поддържа различни браузъри на Android . Изтеглянето ще бъде незабавно открито в който и браузър да използвате.

Информация Изтеглете Accelerator Plus
Разработчик рубисел
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (49 147)
Размер Варира
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението Droid Loader по-долу!

Apps Utilities rubycell ИЗТЕГЛЯНЕ

Как, лесно нали? Освен това функциите, предлагани от ADM, са доста пълни. Така че, можете да се насладите на опита от използването на IDM дори на вашия Android.

Не е грешно, ако наричаме този ADM алтернатива на IDM за Android. Имате ли други алтернативи на IDM за Android?

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.