най-лесният начин за деблокиране във facebook

Най-лесният начин за деблокиране във Facebook! Завършете с деблокиране на хората, които ни блокират!

Facebook (FB) все още е една от най-популярните и най-широко използваните социални мрежи или медии в света.

За съжаление, с този необикновен брой потребители не всички потребители на Facebook са достойни за следене, някои акаунти дори се чувстват като заслужаващи да бъдат блокирани.

Но какво ще стане, ако след като сме блокирани, сме променили мнението си? Как да деблокираме Facebook, за да можете отново да създадете приятели във Facebook. Има и дискусия за това как да отблокирате Facebook за хора, които ни блокират , знаете ли!

Как да отблокирам във Facebook

Популярността на социалните медии накара много хора да търсят начини за създаване на нови акаунти във Facebook . За съжаление, ако сте хванати в приятелството на токсични FB приятели, няма друг начин, освен да блокирате акаунта им.

Когато блокираме акаунт във Facebook, тези, които блокираме, няма да имат достъп и да преглеждат акаунта ни във Facebook. Обратно, ние също не можем да видим активността на акаунта им.

Този блокиращ механизъм се прилага от управителя на Facebook, за да направи всички взаимодействия във Facebook по-удобни и благоприятни за своите потребители.

Всъщност често искаме да бъдем приятели с човека, когото сме блокирали. Няма нужда да се притеснявате, тук ApkVenue ще прегледа изцяло как да деблокирате FB чрез настолен компютър или смартфон с Android.

Как да отблокирам FB на работния плот

Първият метод е подходящ за тези от вас, които често имат достъп или дори изтеглят видеоклипове във Facebook с помощта на компютър или лаптоп . Можете лесно да деблокирате Facebook чрез настолен компютър.

Има няколко стъпки, които трябва да изпълните в тази поредица от начини за деблокиране на Facebook човека, който ни е блокирал.

Въпреки че е малко дълъг и последователен, начинът, по който ApkVenue ще обсъжда този път, не е трудно да се направи , банда. Как Просто следвайте стъпката по стъпка по-долу.

  • Стъпка 1 - Отворете страницата на Facebook, като използвате браузър на вашия компютър или лаптоп. На началната страница щракнете върху иконата със стрелка вдясно и след това изберете Настройки и поверителност .
  • Стъпка 2 - След като се отвори новото меню с настройки, изберете менюто Настройки, за да бъдете насочени към новия прозорец с опции, където се намира менюто Блокиране .
  • Стъпка 3 - След като се отвори новият прозорец за избор, превъртете надолу, докато намерите менюто Блокиране вляво и щракнете върху него.
  • Стъпка 4 - Тук ще видите кои приятели сте блокирали и за отблокиране щракнете върху връзката Разблокиране .
  • Стъпка 5 - Ще се появи изскачащ прозорец и за да продължите процеса на деблокиране на Facebook, натиснете Потвърди .

По този начин приятелите, които сте блокирали , вече не са в черния списък и можете да взаимодействате с тях отново, както обикновено.

Стъпките за деблокиране на това са малко по-различни, когато се правят чрез приложението. Следователно ApkVenue също е подготвил стъпки за деблокиране на приложението.

Как да отблокирам FB на Android

Освен да използвате компютър или лаптоп, можете също да приложите как да деблокирате FB с помощта на вашия смартфон или устройство с Android.

Стъпките са не по-малко лесни, отнема само няколко кликвания, така че процесът на това как да деблокирате Facebook може да бъде завършен.

Вече няма нужда да се бавите, ето стъпките, които трябва да направите, за да можете да деблокирате акаунта на приятеля си във Facebook.

  • Стъпка 1 - Отворете приложението Facebook на вашето устройство Android. След това изберете иконата с три реда или иконата за хамбургер в горния десен ъгъл, за да отворите менюто Настройки, известно още като Настройки във Facebook.
  • Стъпка 2 - За да можете да деблокирате акаунта във Facebook, който сте блокирали по-рано. Следващата стъпка, която трябва да направите, е незабавно да отидете в менюто Настройки и поверителност , след което да продължите, като изберете менюто Настройки .
  • Стъпка 3 - Следващата стъпка е да изберете менюто Блокиране в менюто с настройки. В това меню можете да управлявате акаунтите, които блокирате, включително да ги деблокирате.
  • Стъпка 4 - Изберете акаунта на другия човек в списъка с блокирани хора , който искате да деблокирате. Изберете UNBLOCK, ако искате да го приемете отново във Facebook.

Потвърдете, като изберете UNBLOCK и акаунтът се връща при вас.

По този начин начинът за деблокиране на FB Android е завършен и ще можете да комуникирате с приятелите си отново, както преди.

Как да върнем приятел, блокирал нашия FB, е още по-лесно. Просто добавете акаунта му още веднъж, след което се свържете с него, че искаме да бъдем приятели с акаунта му. Ако иска, определено ще приеме приятелството ни във FB, наистина!

Как да отблокираме хората, които ни блокират

„Facebook на моя приятел блокира моя приятел, как да го отворя?“ Може би задавате този въпрос, защото се чувствате неспокойни и любопитни от отношението на вашите приятели, които блокират достъпа до приятелства във FB.

Приблизително, как деблокирате приятели от FB, които ни блокират във Facebook? До този момент няма друг ефективен начин, освен да го общувате със собствените си приятели.

Можете да говорите добре с него, така че искате да отблокирате неговия FB акаунт. Самият Джака наистина не препоръчва да хакнете или да влизате в акаунтите на приятелите си.

Ако не можете да понесете токсичните приятелства във FB, можете да изберете ръководство за изтриване на вашия акаунт във Facebook . Вашето психично здраве е по-важно, банда!

Ето как да отворите блокиран FB с два лесни и практични метода, заедно с обсъждане как да деблокираме Facebook за хора, които ни блокират . Въпреки че са малко по-различни, тези два метода са еднакво лесни за изпълнение.

Сега можете да се свържете с приятели, роднини, бивши или смачкани, които сте блокирали във Facebook преди, но не блокирайте и хората твърде често, банда.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и успех!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .