7 начина за автоматично получаване на много харесвания във fb

Как да получите много харесвания във FB, можете автоматично да го направите много лесно, знаете ли! Със сигурност искате да знаете как да го направите, нали?

Как да получите много харесвания във FB автоматично е един от най-търсените трикове от най-популярните потребители на социални медии.

Кой не иска да получава много харесвания във Facebook? Със сигурност искате да получите много харесвания във всяка ваша публикация?

Всъщност има съвети или как да добавите харесвания във FB с безопасен метод, без използване на трикове и гарантирано 100% законно.

И така, как автоматично получавате много харесвания във FB ? Хайде, просто прочетете статията по-долу, банда!

Как да добавите харесване в най-новия Facebook 2020

Често публикува във Facebook, но харесванията, които получавате, винаги са малко, банда? Какво не е наред, а?

Не се притеснявайте, ApkVenue ще ви даде няколко начина да получите много харесвания във Facebook, така че публикациите ви да не са самотни. Хайде, гледайте!

1. Знаете оптималното време за публикуване

Едно от правилата, които се прилагат във всички социални медии, е да се знае кога е най-доброто време за публикуване. Номерът е да се знае кога последователите използват социалните медии.

Как да добавите FB харесвания не е трудно, наистина! Джейк да вземе примера ще публикува снимки 13:00, Джака сигурен, че любовта обича да ходи малко, тъй като часовникът, че много хора вече са в леглото.

По-различно е, ако публикувате в 8 вечерта. По това време хората все още играят на мобилните си телефони преди лягане, така че най-вероятно ще видят публикациите ви.

Всеки може да бъде различен, но като цяло оптималните часове във Facebook (и други социални медии) са показани от горната снимка, банда.

2. Използвайте добри снимки

Въпреки че можете да създадете статус във Facebook под формата на текст, добре е да включите снимка, която може да привлече хората да я харесат .

Доказано е как да получите много харесвания във FB. Въз основа на резултатите от изследванията се предпочитат изображенията, тъй като те могат да предават съобщения по-бързо, отколкото просто писане.

Просто снимките, които използвате, трябва да са добри, банда! Уверете се, че изображенията, които използвате, са ясни и привлекателни. Не използвайте размазано или недоекспонирано изображение.

За да получите максимални резултати, трябва да редактирате творчески снимки с помощта на най-доброто приложение за редактиране на снимки.

3. Не правете твърде дълго състоянието

Можете също така да опитате много подобни на FB до 1000, като обърнете внимание колко дълго е вашият статус във Facebook, банда.

Въпреки че можете да направите уникален и интересен статус за дълго време, не бива да го правите твърде дълъг, защото хората ще бъдат мързеливи да го прочетат.

Въз основа на проучване, проведено от Salesforce , броят на символите под 100 ще получи по- висока степен на ангажираност от публикациите, които надвишават 100 знака.

Какво е процентът на ангажираност ? Процентът на ангажираност е броят на харесванията и коментарите на вашите публикации, разделен на броя на вашите приятели / последователи, банда.

Как да добавите повече харесвания във Facebook. . .

4. Създайте Facebook група

Следващият начин да получите много харесвания във Facebook без автоматично харесване е да се възползвате от групите във Facebook . Условието е групата да е активна и да съдържа правилните хора.

Например, ако искате да създадете статус с готини снимки за високи сгради, поканете хора, които познавате, също харесват едно и също нещо.

Можете също така да попитате хората в групата какво харесват. След като знаете, можете да правите публикации според техните предпочитания.

За да искат да споделят това, което им харесва, разбира се, първо трябва да се представите. След като се познавате, споделянето на дейности ще бъде по-забавно.

5. Познаване на честотата на публикациите

Не мислете, че колкото повече публикации, толкова повече харесвания ! Ако публикувате твърде много публикации, вашите приятели във Facebook може да се почувстват неудобно и да ви блокират.

Въз основа на проучване на Buddy Media , начинът да харесате много във Facebook е да обърнете внимание на идеалния брой публикации, което е една до две публикации на ден .

Този трик има по-голяма степен на ангажираност, отколкото публикуването три пъти на ден. Също така може да докаже, че качеството е по-важно от количеството.

6. Следвайте Influencers

Това също е един от триковете, които можете да използвате като начин да получите много харесвания в Instagram, банда.

Опитайте се да следвате известни хора като художници и други влиятелни лица . Обикновено, след като последват инфлуенсъра , някои потребители на Facebook ще ви последват.

Това може да се случи, защото те чувстват, че има хора, които имат един и същ любим герой, така че могат да бъдат поканени да добавят връзки или просто да искат да опознаят колегите си фенове.

7. Как да харесвам автоматично FB с приложения

Всъщност има няколко сайта, които обещават автоматично да харесват статуса на FB 1000, но ApkVenue изобщо не препоръчва този метод, защото вашите данни са заложени!

Ако има безотговорни страни, които използват вашите данни за лоши неща, тогава харесванията, които получавате, ще бъдат напразни.

Но можете да опитате как да харесвате много във Facebook, като използвате няколко приложения като FB.

Какво трябва да сте сигурни, никога не давайте паролата си за Facebook на никого, банда!

1. Swipa

Първото приложение, което ApkVenue ще ви препоръча, е Swipa . Можете да качвате снимки от Facebook, така че колегите потребители на Swipa да харесват вашите снимки.

Колкото повече снимки качите, толкова по-големи са шансовете ви да получите харесвания . Тук ще се състезавате с други потребители на Swipa, за да бъдете класирани на първо място.

Тогава, как да стигнете до челната позиция? Разбира се, като давате харесвания и коментари на публикации на други хора, банда!

Информация Swipa
Разработчик App Studio Pty Ltd
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 / 5 (14 470)
Размер 5.4MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

2. Получете повече харесвания + Hashtag на последователите

Следващото приложение, което ApkVenue ще ви препоръча, е Get More Likes + Followers Hashtags .

Това приложение може да увеличи харесванията, като предоставя препоръки за най -подходящите хаштагове за вашите публикации.

Ако искате да изпробвате това приложение, моля изтеглете приложението в раздела за таблици, банда!

Информация Получете повече харесвания + Hashtag на последователите
Разработчик вайбхав шах
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 / 5 (23 132)
Размер 17MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

Бонус: Използване на Facebook харесвания за бизнес

Както маркетингови инструменти , Facebook страници и Facebook обяви може да бъде среда за взаимодействие с клиентите , така че можете да получите пари от Facebook.

Освен това можете да популяризирате различни видове публикации, от извлечения от статии, изображения до видеоклипове. FB също има няколко уникални функции, които могат да се използват като маркетингов инструмент , включително:

  • Страници за гледане : Тази функция ще ви позволи да наблюдавате страниците на конкурентите, така че да можете да формулирате нови стратегии, за да направите стоките си по-продаваеми.

  • Анализ на приложения : Тази функция ви помага да анализирате как хората използват навиците във Facebook.

  • Facebook messenger за бизнес : Facebook маркетинговите функции на този карат другия човек да може да попита за страниците, които вие можете да отговорите бързо.

  • Подробна аналитика : Можете да видите как подробният анализ на вашите публикации, от обхвата до броя харесвания и коментари. Като знаете как се представя вашата публикация, можете да създавате по-ефективни публикации занапред.

Сега можете да използвате съветите, за да получите харесванията, които ApkVenue е дал по-горе, за да увеличите степента на ангажираност на страниците за бизнеса, който имате, банда!

Ако наистина сте сериозни за изграждането на бизнес във Facebook, тогава ApkVenue има някои допълнителни съвети, така че да получите много харесвания !

1. Възползвайте се от препоръки

Знаете ли, нали, колко полезни са препоръките? Можете да помолите близки хора да дават препоръки на вашите страници .

Но трябва да отбележите, не позволявайте дадените препоръки да са твърде много. Може би все още си спомняте рекламата на една клиника, чиито показания са твърде преувеличени, резултатът е, че те станаха шега.

Изследване, проведено от Search Engine Land, посочва, че до 88% от хората наистина ще обърнат внимание на препоръки, преди да се доверят на достоверността на даден сайт или страници .

Лесна аналогия, когато искате да пазарувате онлайн, първо трябва да прочетете отзивите , нали? Е, това важи и за социалните медии, банди.

2. Създайте марка, която хората ще запомнят

За да запомнят хората, разбира се, трябва да направите марка, която е уникална и лесна за запомняне от хората. Терминът е брандиране .

Можете да направите това по няколко начина, като например да обясните кой сте, каква стойност искате да придадете и т.н.

Можете също така да направите уникално и кратко име, банда. Така че, не е нужно да е твърде дълго, защото хората ще го затруднят да го запомнят.

3. Помолете другите за помощ

Може да има моменти, в които вашият Facebook да е станал толкова зает, че да сте претоварени да отговорите един по един. Не е нужно да се притеснявате, защото наистина можете да помолите други хора за помощ!

Можете да бъдете директни, когато помолите приятелите си във Facebook да отговорят на тези въпроси.

Освен че ще получите отговор, ще увеличите и степента на ангажираност , която имате. Какво е процентът на ангажираност ?

Накратко, процентът на ангажираност е броят на харесванията и коментарите на вашите публикации, разделен на броя на вашите приятели / последователи , банда.

Можете също така да помолите вашите приятели във Facebook да предоставят активно коментари и харесвания, така че да привлича взаимодействия от други хора, които не са ваши приятели във Facebook.

4. Станете част от разговора

Това все още има връзка с точка номер 3 по-рано. Ако смятате, че сте готови да отговорите един по един, просто го направете.

Това ще накара другите хора, които са оставили коментари за вашите публикации, да се чувстват оценени, така че няма да се колебаят да харесат всяка ваша публикация.

Можете също така да получите положителна обратна връзка от хората, знаете ли! С тази обратна връзка можете да подобрите качеството на вашите публикации, за да получите повече харесвания .

5. Публикувайте конкурс във Facebook

Имате ли нужда от малко капитал за състезание? Ъъъ, кой каза, как така можете да проведете малко събитие , което не изисква много пари.

Например искате да проведете конкурс за красиви природни снимки, да поканите приятели или други хора да се присъединят към конкурса. Наградата не трябва да е прекалено изискана, може да са малки неща като кредит.

Провеждайки събитие като това, хората често спират до страницата ви във Facebook с любопитство кой е победителят.

Можете също така да управлявате своя Facebook, като използвате няколко приложения като AgoraPulse , Tabsite , Shortsach и т.н.

Това е, банда, как да получите много харесвания на автоматичен FB . Опитвайки този метод, харесванията ви във FB определено ще се увеличат.

Имате ли други начини, по които можете да увеличите броя на харесванията ? Кажете на Jaka в графата за коментари!

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah