най-лесният начин за създаване на канал в YouTube (актуализация 2020)

Искате ли да знаете как да създадете канал в YouTube, за да печелите пари? ApkVenue има пълен урок за това как да създадете канал в YouTube чрез най-новия компютър и Android 2020

Трябва да познавате Atta Halilintar или Ria Ricis, кои са иконите на известния индонезийски YouTuber днес?

Така че за тези от вас, които искат да бъдат толкова известни като тях, няма нищо лошо в това да участвате в създаването на пионерски видео съдържание в YouTube според вашите интереси.

Но преди това трябва да знаете как да създадете канал в YouTube , банда. За тези от вас, които не знаят как, тук ApkVenue ще направи пълен преглед както на компютър, така и на Android!

Ръководство за това как да създадете печеливш канал в YouTube!

Източник на снимки: youtube.com

Не само чрез компютър, сега можете да създадете канал в YouTube и чрез мобилен телефон. Понастоящем YouTube позволява на потребителите да създават канали чрез мобилното приложение.

Не само телефоните с Android, ApkVenue ще прегледа и как да създадете канал в YouTube на iPhone, като се има предвид големия брой потребители на iPhone днес.

Условието е, че трябва да създадете отделен акаунт в Google, за да започнете. Лесно и наистина лесно, нали?

1. Как да създадете канал в YouTube на лаптоп / компютър

За това как да създадете канал в YouTube на първия си компютър или лаптоп , можете да използвате различни съществуващи приложения на браузъра. Но този път ApkVenue ще използва Google Chrome, как се прави?

Не забравяйте първо да изтеглите Google Chrome тук:

Google Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

Стъпка 1 - Отворете сайта на Youtube

 • Първо отворете сайта на YouTube (//www.youtube.com) във вашия браузър. Тук просто трябва да отидете в менюто Вход, ако никога преди не сте влизали в системата.

Стъпка 2 - Вход в Gmail акаунт

 • След това направете стъпките за вход, като използвате акаунта в Gmail, който имате.

Стъпка 3 - Изберете иконата на Youtube

 • Ако сте влезли, сега можете да влезете в менюто на профила в YouTube. Сега, за да създадете канал за YouTube за първи път, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху иконата на профила вдясно и да изберете менюто Настройки .

Стъпка 4 - Създайте нов канал

 • Следващата стъпка в това как да създадете канал в YouTube е да кликнете върху раздела Вашите акаунти, след което да изберете менюто Създаване на нов канал .

Стъпка 5 - Въведете името на вашия Youtube канал

 • След това ще бъдете попитани за името на канала в YouTube, който искате да създадете. Ако е така, щракнете върху бутона Създаване на канал .

Стъпка 6 - Регулирайте изгледа на вашия канал

 • До тази стъпка успяхте да създадете канал в YouTube на компютър или лаптоп, банда. Сега, за да подобрите външния си вид, трябва само да щракнете върху бутона Персонализиране на канала .

 • Можете да отворите менюто за персонализиране на този канал много пъти, за да направите канала си в YouTube да изглежда по-добре.

Стъпка 7 - Добавяне на снимка на профила

 • Тук можете да добавите снимка и банер на потребителския профил в YouTube заедно с описание, което описва вашия канал. Спестете, когато е достатъчно.

Стъпка 8 - Готово

 • Това е крайният резултат от създадения от вас канал в YouTube. Просто трябва да попълните интересно и полезно видео съдържание!

Как да създадете канал в YouTube чрез компютър е наистина по-бързо и по-ефективно и можете също да качите предварително създадено съдържание в този канал.

Така че, вече не е нужно да търсите начини за активиране на канала на YouTube, защото той ще се активира автоматично, след като процесът на регистрация на акаунта е успешен.

2. Как да направим канал в YouTube на телефон с Android или iPhone

Не само чрез компютър, сега можете да създадете канал в YouTube на мобилен телефон iPhone или Android, въоръжен с официалното приложение, предоставено от Google.

Всъщност как да създадете канал в YouTube на Android и iPhone, стъпките са едни и същи, така че ApkVenue комбинира инструкциите по-долу. Да видим как!

Първо изтеглете приложението тук:

Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Стъпка 1 - Отворете приложението Youtube

 • Отворете приложението YouTube на телефона си с Android или iPhone, след което докоснете иконата на профила в горния десен ъгъл. Ако не сте влезли, просто трябва да влезете с вашия акаунт в Gmail.

Стъпка 2 - Вход в Gmail акаунт

 • Ще се появи изскачащ прозорец за добавяне на акаунт в Gmail. Въведете вашия имейл адрес и парола.

Стъпка 3 - Създайте своя канал

 • Ако сте влезли в YouTube, докоснете отново иконата на профила и ще влезете в менюто за настройки на акаунта.

 • Докоснете Моят канал и ще бъдете помолени да въведете името на канала в YouTube, който искате да създадете.

 • Ако е добре, просто докоснете Създаване на момчета . На този етап как да създадете канал в YouTube на Android и iPhone е почти свършен.

Стъпка 4 - Регулирайте изгледа на вашия канал

 • Изчакайте няколко минути и така ще започне вашият канал в YouTube. Можете да докоснете иконата на зъбно колело, за да персонализирате външния вид.

Стъпка 5 - Промяна на снимката на профила

 • Тук можете да промените снимката на потребителския си профил, банера и описанието, точно както да създадете акаунт в YouTube на компютър.

 • Ако е така, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за връщане назад и така ще изглежда персонализираният канал. Дръзка нали?

Каналите в YouTube сега са източник на доход за много хора. Ако сте креативни, съдържанието, което качвате, определено ще се продаде много.

Трябва да следвате стъпките ApkVenue, за да споделите като начин да направите канал в YouTube на мобилния си телефон, за да печелите пари.

БОНУС: Ето как YouTube печелят пари!

Създаването на канал в YouTube не е просто хоби, банда. Можете също така да получите изключителен доход чрез тази платформа за видео стрийминг.

Собствениците на канали, които със сигурност са приложили как да създадат канал в YouTube на мобилния си телефон или компютър, могат да си сътрудничат с YouTube и да печелят доходи.

Различни видове реклами ще се показват във видеоклипове, които качвате в YouTube, когато вашият канал отговаря на определени изисквания .

ApkVenue обобщи как да създадете канал в YouTube на мобилния си телефон, за да печелите пари, които можете да следвате в една от статиите на Jaka. Просто щракнете върху връзката по-долу за повече информация.

ВИЖТЕ СТАТИИ

БОНУС: Условия и как да си осигурите приходи от акаунт в YouTube, като печелите пари по-лесно!

Ако вашият канал в YouTube е нараснал, сега е моментът да си осигурите приходи , банда. По този начин можете да получавате пари за видеоклиповете, които качвате в YouTube.

Искате ли да знаете как и условията, които трябва да бъдат изпълнени? Можете да научите повече, като прочетете следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Така че по този начин лесно можете да създадете канал в YouTube на мобилен телефон с Android, iPhone или компютър. Отсега нататък не забравяйте да качвате видео съдържание в канала си!

Да си известен YouTuber вече е на същото ниво като художник, както по отношение на доходите, така и по отношение на славата.

Ако имате други съвети и трикове за YouTube, не се колебайте да споделите в колоната за коментари по-долу, момчета . Късмет!

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .