как да не се вижда онлайн на WhatsApp

Има начин да не бъдете виждани онлайн в WhatsApp, банда. По този начин можете свободно да чатите WA по всяко време, без да се страхувате да бъдете хванати онлайн!

Гаджето ти се ядоса на WhatsApp, защото не отговори веднага на чата, въпреки че беше видян онлайн? Или шефът в чата в Вашингтон иска актуализации за работа, въпреки че вече е 10 през нощта?

Със сигурност искате да намерите начин да продължите да разговаряте с приятеля или шефа си, но не искате да се появявате онлайн в WhatsApp, нали? Ако търсите начин да предпазите WA от гледане онлайн, това е перфектно!

Защото този път ApkVenue ще предостави съвети как да настроите WhatsApp, така че да не се показва онлайн на iPhone или Android, докато хората не повярват, че сте офлайн.

За да направите WhatsApp да не се вижда онлайн и да пишете, можете да следвате урока за това как да не се появява онлайн в WhatsApp, което ApkVenue ще обясни по-долу!

Как да предотвратите появата на WhatsApp онлайн и да пишете

В допълнение към това да направите WA проверка, има и начин WA да изглежда офлайн, въпреки че онлайн, който ApkVenue ще обсъжда сега, е много лесен, бърз и не изисква никакви допълнителни приложения, банда.

Този онлайн индикатор на WhatsApp всъщност се използва, за да осигури повече комфорт на своите потребители, но често всъщност кара потребителите да се чувстват неудобно.

За да не се изисква да бързате и да отговорите на шефа или влюбеността, ето как да не бъдете виждани онлайн в WA, което е лесно и практично.

1. Как да се отървете от онлайн писането в WhatsApp чрез настройки

За тези, които искат да бъдат свободни от прекъсванията на WhatsApp в чат през уикендите, ето стъпките за това WA да не се вижда онлайн от контакти, които можете да следвате.

Стъпка 1: Отворете приложението WhatsApp

  • Първо отворете Whatsapp и изберете бутона с три точки в горния десен ъгъл на менюто WhatsAPP

Стъпка 2: Влезте в менюто за настройки

  • След като се отвори новият прозорец за избор, отидете на Настройки или настройки в приложението, което WA.

Стъпка 3: Изберете менюто Акаунт

  • Изберете менюто Акаунт или Акаунт, за да изведете нови опции за онлайн състояние на вашия WhatsApp.

Стъпка 4: Щракнете върху Меню за поверителност

  • След това изберете менюто Поверителност или Поверителност . Именно в това меню можете да активирате онлайн времето в WhatsApp.

Стъпка 5: Щракнете върху Последно видяно

  • Щракнете върху менюто Последно видяно или Последно видяно . Последно видян ще предоставя информация за последния път, когато сте били виждани онлайн.

Стъпка 6: Изключете последно видяно състояние

  • Накрая изберете None или No One, така че състоянието ви на WhatsApp да не бъде видимо за никого.
  • Ако обаче искате само вашите контакти да виждат вашия онлайн статус, моля, изберете Моите контакти .

Свършен! Много е лесно, не прави ли вашата WA невидима онлайн. По този начин не е нужно да се страхувате да не бъдете преследвани от шефа или гаджето си.

Горният метод всъщност ще има само временен ефект. Ако отворите WhatsApp и разговаряте с други хора, състоянието ви ще продължи да се показва онлайн.

Но не се разочаровайте още! ApkVenue има допълнителен трик, така че онлайн състоянието ви в WhatsApp наистина да не изглежда онлайн. Така че, не е нужно временно да деактивирате WA.

Как да се отървете от онлайн писането в други WhatsApp ...

В допълнение към начина, по който WA не се вижда онлайн от описания по-горе контакт ApkVenue, все още има няколко допълнителни неща, които можете да направите, банда.

Тогава, как изобщо да не бъдете виждани онлайн на WA? За да не станете по-любопитни, вижте пълното обяснение по-долу!

1. Изтрийте снимката на потребителския профил

Изтривайки снимката на потребителския ви профил, хората по-скоро ще повярват, че наистина не използвате активно WhatsApp или с други думи, че сте наистина заети.

Изтриването на снимката на потребителския ви профил също може да създаде впечатлението, че връзката ви е грешка и т.н. Защото снимката на профила на WA, която е измазана, става невидима.

Как да изглеждате офлайн на WA всъщност е много просто, но логично може да е сериозна причина, когато бъдете попитани по-късно.

2. Отговорете на WhatsApp на началния екран на HP

Е, ако този метод е най-ефективният и ефективен начин. След като деактивирате вашето Last Seen, сега ще бъдете в безопасност за преглед и отговор на WhatsApp чрез вашия HP Homescreen .

Когато отговорите на чат WhatsApp през началния екран на мобилния си телефон, състоянието ви на WA изобщо няма да се показва онлайн, банда.

Но за да можете правилно да приложите този метод за премахване на онлайн времето в WhatsApp, трябва да внимавате и да не бързате с входящите известия.

3. Премахнете състоянието „Въвеждане ...“

За да бъдете по-убедителни, трябва също да приложите начин, така че WhatsApp да не изглежда да пише на мобилния ви телефон, банда.

По този начин WhatsApp може да не се вижда онлайн и въвеждането може да се извършва само с помощта на разширеното приложение WhatsApp, а именно GB WhatsApp.

Това приложение, така че WA да не е онлайн, има много други отлични функции, една от които е деактивирането на WA повиквания.

Интересувате ли се от това невероятно приложение, банда? Можете да го изтеглите директно чрез връзката, предоставена по-долу.

Изтеглете GBWhatsApp тук!

GBWhatsapp Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Фейкиране на последно видяно

В допълнение към това как да изключите WhatsApp онлайн кода, който ApkVenue прегледа по-горе, можете също да опитате как да направите фалшив Last Seen на WhatsApp , банда.

Този метод обаче не може да бъде направен в официалното приложение WhatsApp и може да бъде направен само от WhatsApp MOD APK, един от които е GBWhatsApp.

Е, ако ви интересува как да не се показвате онлайн в WhatsApp, като фалшифицирате Last Seen, можете да видите урока в статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как Начинът да не бъдете виждани онлайн в WhatsApp, който ApkVenue прегледа по-рано, е много лесен за изпробване, нали? Гарантирани 100% РАБОТИ!

Сега не е нужно да мислите за отговор на автоматични съобщения и да бързате повече. Животът може да бъде по-спокоен и по-спокоен.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Naufal .