7 най-добри приложения за еквалайзер за android & pc

Искате да сте звукорежисьор, но нямате пари да си купите еквалайзер от десетки милиони? Лесно! Просто погледнете следните препоръки за най-доброто приложение на еквалайзера!

Все по-модерната технология позволява всякакви неща, които преди са преминавали през различни процеси, сега те могат да бъдат завършени само с един инструмент.

Например в аудио, банда. За да издадат ясен и приятен звук, звукорежисите трябва да използват еквалайзер, който може да струва десетки милиони.

Трябва да сте благодарни, че живеете в тази ера, защото има толкова много най-добри приложения за еквалайзер за платформи за Android и PC. Какви са приложенията? Хайде, гледайте!

7 най-добри приложения за еквалайзер за Android и PC

В тази статия ApkVenue ще обсъди някои препоръки за приложение на еквалайзер за най -добрата звукова система, която можете да използвате за изчистване на звук или музика на Android или PC.

Любопитни ли сте за какви приложения? Ако случаят е такъв, продължете да слушате следващата статия, банда!

1. Усилвател на басите и еквалайзер

На първо място, ApkVenue препоръчва най-доброто приложение за еквалайзер за Android без корен, наречено Bass Booster & Equalizer . Това приложение има много висока оценка в Google Play Store, знаете ли.

Естествено, защото Bass Booster & Equalizer има много професионални функции, на които можете да се насладите безплатно. Потоковата музика ще се почувства още по-жива.

Можете да си зададете колко високи честоти, баси, средни и високи нива ви харесват. Ако не искате да се притеснявате, има разнообразие от предварителни настройки, от които можете да избирате.

Подробности Усилвател на басите и еквалайзер
Разработчик Coocent
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 3.4MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Bass Booster & Equalizer чрез следната връзка

2. 10-лентов еквалайзер

10 Band Band Equalizer предоставя разнообразни функции, които ще допълнят приложението ви за музикален плейър. Можете да се насладите на функции като Bass Booster и други безплатно.

Освен различните си функции, 10 Band Equalizer осигурява и 10 канала; така че звукът да е по-разнообразен. Регулирането на честотата на звука също е по-лесно благодарение на 10-те звукови канала.

10-лентов еквалайзер, който е най-доброто приложение за еквалайзер за Xiaomi, защото може да увеличи качеството на звука в тази марка. Няма повече, пукащо-пращене, когато слушате музика на Xiaomi.

Подробности 10 лентов еквалайзер
Разработчик Музикален усилвател
Минимална ОС Android 2.2 и по-нови версии
Размер 1.1MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 3.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението 10 Band Equalizer чрез следната връзка

3. Еквалайзер - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer

Следва приложение за еквалайзер, наречено Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer . Това приложение има мощни функции, въпреки че е много лесно за използване.

Някои от неговите функции са усилвател на басите, усилвател на силата на звука и 3-измерни ефекти на виртуализатора, които правят музиката оживяваща. Не само на телефони с Android, можете да използвате това приложение и на таблет, за да подобрите качеството на звука.

Има няколко предимства, които притежава това приложение за еквалайзер, а именно технологията за декодиране на видео, която ви позволява да възпроизвеждате музика, както и да възпроизвеждате видеоклипове едновременно.

Подробности Еквалайзер - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer
Разработчик iJoysoft
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 4MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer чрез следната връзка

4. Еквалайзер FX

Подобно на предишните най-добри приложения за еквалайзер , Equalizer FX също може да бъде свързан с различни приложения за музикален плейър. Можете да регулирате качеството на звука на любимата си песен.

Това приложение е идеално за вас да използвате, когато ви е възложено да пускате музика по време на пътуване в колата. Въпреки че качеството на звука в автомобила е посредствено, това приложение може да създаде музика като в концерти.

Въпреки че е лесен за работа, това приложение също така предлага 5 звукови канала, усилвател на басите и усилвател на високите честоти, който можете да използвате, за да увеличите максимално качеството на звука.

Подробности Еквалайзер FX
Разработчик devdnua
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 2.4MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Equalizer FX чрез следната връзка

5. Музикален еквалайзер - Bass Booster & Volume Booster

Music Equalizer е лесно за използване и леко приложение, което да работи на 3GB RAM телефони с Android. Подобно на Bass Booster & Equalizer, Music Equalizer също има функции, които са не по-малко готини.

Въпреки че не е приложение за еквалайзер DBX, качеството на звука, произведено за размера на мобилното приложение, също е много добро. В допълнение към различните си функции, това приложение има и различни теми, които го правят да изглежда още по-уникален.

О, да, ако обичате да гледате филми на мобилния си телефон, това приложение има стерео ефект на съраунд звук, който кара гледането на мобилния ви телефон да се чувства като гледане в кино IMAX, банда.

Подробности Музикален еквалайзер - Bass Booster & Volume Booster
Разработчик KUCAPP - Безплатни приложения за музика и видео
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 6.2MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Music Equalizer - Bass Booster & Volume Booster чрез следната връзка

6. FX звук

След като обсъдихме приложението за еквалайзер за Android, сега е моментът ApkVenue да препоръча най-доброто приложение за еквалайзер за компютър. Първото приложение е FX Sound .

FX Sound е едно от най-добрите приложения като прост еквалайзер за Windows. Въпреки това, по отношение на качеството, това приложение може да се конкурира със софтуер, който струва милиони, знаете ли.

За съжаление ще трябва да платите около 29 щатски долара, за да получите пълния FX звук . Можете обаче първо да опитате да изтеглите това приложение безплатно.

Изтеглете приложението FX Sound чрез следната връзка

7. Realtek HD Audio Manager

Ако не искате да се притеснявате да изтеглите и инсталирате приложение за еквалайзер на компютър, опитайте да погледнете вашия компютър. Обикновено Realtek HD Audio Manager се инсталира по подразбиране.

Това е така, защото качеството на Realtek HD Audio Manager е наистина добро и също безплатно, банда. Това приложение предлага не само функции за смяна на глас, но също така и за стерео миксове, високоговорители, входящи и микрофони.

С това приложение можете да давате ефекти на звука на музиката си или на собствения си звук на микрофона като приложение за смяна на глас. Например, ехо ефектът е като в пещера и т.н.

Изтеглете приложението Realtek HD Audio Manager чрез следната връзка

Това е статията на Jaka за най-доброто приложение за еквалайзер за звукови системи, както Android, така и PC. Ако искате да сте звукорежисьор, но нямате инструментите, това приложение може да бъде решението.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа под формата на коментар в предоставената колона, да!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Prameswara Padmanaba .