как да създам PayPal акаунт без кредитна карта [най-новата 2020]

Как да създадете акаунт в PayPal може да ви обърка, защото нямате кредитна карта. Тихо! Ето как да се регистрирате за Paypal 2020 без кредитна карта ✅!

Понастоящем все повече се търси как да създадете акаунт в PayPal, тъй като предлага удобство при онлайн транзакции, особено за тези от вас, които често пазаруват в сайтове за електронна търговия в чужбина.

За тези от вас, които не знаят, самата PayPal е инструмент за онлайн разплащане номер 1 сред интернет потребителите от различни части на света. Почти като услугата за плащане на OVO, това са просто различни нива.

За съжаление все още има много хора, които не знаят как да създадат този 2020 Paypal акаунт.

Е, за тези от вас, които се интересуват от регистрация на акаунт в Paypal, но не разбират как, ApkVenue ще ви каже как да се регистрирате за PayPal 2020 без пълна кредитна карта по-долу.

Как да създам акаунт в PayPal + Добавяне на баланс без кредитна карта

Както ApkVenue каза по-горе, PayPal е компания, която предоставя вид услуга за прехвърляне чрез електронна поща. Аналогията е като чекове и парични преводи в пощата, банда!

Първоначално PayPal беше сливане на компании, а именно Confinity с X.com през 2000 г. Две години по-късно сайтът на световния търг eBay придоби тази компания.

През 2014 г. обаче eBay реши да отдели PayPal, за да стане независима компания. Досега PayPal се използва от много хора за транзакции онлайн.

Не само за закупуване, PayPal може да се използва и за приемане на плащания, банда. Да предположим, че имате канал в YouTube и получавате пари от AdSense , сега можете да получавате парите, като имате акаунт в PayPal.

Как да направя PayPal без кредитна карта

Е, но за тези от вас, които са нови в този популярен платежен инструмент, все още трябва да се чудите как да се регистрирате, за да станете потребител на PayPal? Това трудно ли е?

ApkVenue ще отговори на тези въпроси чрез следните лесни стъпки, които можете да практикувате веднага.

1. Изберете менюто Регистрация на сайта на Paypal

Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите сайта на Paypal ( //www.paypal.com/ ). Щракнете върху бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл.

2. Изберете целта за създаване на акаунт в PayPal

Когато за първи път отворите PayPal, ще бъдете попитани за какво служи вашият акаунт. Има две възможности, а именно да купите или да получавате плащания .

Тук ApkVenue ще предостави пример за закупуване чрез PayPal .

3. Попълнете лични биоданни

След като приключите с избора, трябва да попълните лични данни като име и имейл адрес.

4. Попълване на данните за биоданните

Ако сте приключили с попълването на първоначалното био, тогава трябва да попълните своето био, банда! Ще бъдете помолени за вашата дата на раждане, една от личните ви карти (KTP, SIM и др.), Както и вашия адрес и телефонен номер.

5. Попълнете баланса в PayPal

След като завършите регистрацията, можете незабавно да попълните баланса си, като натиснете раздела Wallet в горното меню.

6. Въведете номера на кредитната карта

В менюто на Wallet можете да добавите акаунт или кредитна карта, които ще използвате за извършване на плащания чрез PayPal.

Как да добавите баланс в PayPal без кредитна карта

"В края на краищата той каза, че можете да се регистрирате без кредитна карта? Как така това е урок с помощта на кредитна карта? Леле, Джака лъже!" Не, банда, можеш!

Ако нямате кредитна карта или не искате да изпратите номер на физическа кредитна карта към вашия акаунт в PayPal, можете също да използвате алтернатива на услугите за виртуална кредитна карта (VCC) .

Виртуалната кредитна карта функционира като обикновена кредитна карта. Просто това няма физическа форма на тази карта. Има само номера на карти и CVV номера.

Тъй като е виртуален, VCC може да се използва само за онлайн транзакции, банда. Можете да го използвате, за да пазарувате в Amazon или eBay, банда.

За да увеличите баланса си в PayPal с VCC, всичко, което трябва да направите, е да прехвърлите сумата, която искате, във вашия VCC акаунт. Но имайте предвид, че има отстъпка в процент от сумата, която превеждате като административна такса.

Вече много местни партии предлагат VCC на много евтини цени. Можете да го получите на избрания от вас онлайн пазар . По този начин можете да използвате PayPal без кредитна карта, банда!

Как да свържете дебитни карти Jenius с PayPal

Може би смятате, че как да създадете акаунт в PayPal, като използвате стъпките, описани по-горе от ApkVenue, е малко сложно. Но, просто се успокой!

Ако притежавате акаунт в Jenius, можете също да извършвате плащания чрез PayPal чрез вашата дебитна карта Jenius, която е свързана към мрежата Visa.

С други думи, след като свържете Jenius с вашия акаунт в PayPal, всяко плащане, което извършвате с помощта на PayPal, ще намали баланса ви в Jenius.

Не само плащания, можете да го използвате и като банкова сметка на бенефициент, банда. Подходящ за тези от вас, които търсят начин да създадат акаунт в PayPal за лесно получаване на плащания .

Вместо да бъдете любопитни, по-добре просто погледнете стъпките по-долу, да тръгваме!

1. Вход Paypal

Чрез приложение за браузър на вашия лаптоп или мобилен телефон посещавате сайта на PayPal и влизате в акаунта си.

2. Отидете на страницата „Финансова информация“

След това щракнете върху иконата на менюто „Настройки“ , след което изберете опцията „Финансова информация“ . В раздела „Карти“ щракнете върху менюто „Свързване на нова карта“ .

Източник на снимки: Jenius.com

3. Попълнете информацията за картата

След това ще бъдете помолени да попълните необходимата информация за картата.

Източник на снимки: Jenius.com

4. Проверка на дебитни карти Jenius

За да извършите процеса на проверка, как щракнете върху менюто „Редактиране“ на картата, която трябва да бъде проверена. След това щракнете върху менюто "Потвърдете картата си" .

Източник на снимки: Jenius.com

5. Щракнете върху бутона „Получаване на код“

На този етап има информация, която обяснява, че PayPal ще направи теглене на USD1.95 от вашата дебитна карта Jenius. И тя ще бъде върната, след като дебитната карта на Jenius бъде потвърдена.

За да преминете към следващата стъпка, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „Получаване на код“ и да преминете към стъпка № 6 по-долу.

Източник на снимки: Jenius.com

6. Отворете приложението Jenius и копирайте изброения 4-цифрен код

Следващата стъпка е да отворите страницата Card Center в приложението Jenius и да изберете дебитната карта, която е свързана с вашия акаунт в PayPal.

Изберете менюто „Транзакция“ , след това копирайте изброения 4-цифрен код и го поставете в стъпка № 5 на страницата на сайта на PayPal по-рано.

Източник на снимки: Jenius.com

Вече завършено! Сега можете също да извършвате транзакции с помощта на PayPal чрез дебитната карта Jenius, която беше свързана по-рано, банда.

Не само за извършване на плащания, можете да използвате и Jenius, който вече е свързан с PayPal като банкова сметка на бенефициент.

Как да регистрирате PayPal с банкова сметка

За да създадете сметка в PayPal не ви е необходима кредитна карта, защото можете да използвате и банкова сметка като алтернатива, банда.

Просто трябва да свържете банковата си сметка с вашата PayPal сметка и всичко свърши.

За да разберете и да бъдете ясни, можете да видите стъпките по-долу.

1. Изберете меню „Свързване на банкова сметка“

Влезте в страницата с настройки на PayPal, изберете „Финансова информация“ . В раздела „Банкови сметки“ избирате менюто „Свързване на банкова сметка“ .

Източник на снимки: Jenius.com

2. Попълнете необходимата информация

След това попълвате исканата информация за банкова сметка. Ако искате да направите PayPal BCA, всичко, което трябва да направите, е да попълните необходимата информация, включително банковия код на BCA.

Източник на снимки: Jenius.com

3. Кликнете върху „Свързване на вашата банка“

И накрая, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „Свържете вашата банка“, за да завършите процеса.

Има няколко начина да регистрирате PayPal без кредитна карта или чрез банкова сметка.

Използвайки PayPal като инструмент за транзакции, можете лесно да закупите артикули, които не се продават в Индонезия.

За тези от вас, които притежават бизнес, можете също да използвате PayPal като банкова сметка на бенефициент.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah