7 най-добри приложения за офлайн английски речник 2020

Объркани ли сте от това да научите английски сами? Тук ApkVenue има препоръка за приложение за офлайн английски речник, което да ви помогне!

Въпреки че в момента училищата са затворени, за да помогнат за намаляване на разпространението на корона вируса , това не означава, че образованието ви трябва да спре напълно, банда!

Особено, ако все още искате да следите актуализациите за разпространението на корона вируса по света, със сигурност трябва поне да разбирате английски.

Когато изучавате английски, определено ще ви трябва офлайн английски речник, за да намерите определения на трудни думи.

7 най-добри приложения за офлайн английски речник 2020

С помощта на технологията за щастие сега не е нужно да носим дебели речници, за да превеждаме от английски на индонезийски.

Всъщност сега циркулират много най-добри приложения за обучение по английски, които можете да използвате като заместител на учител, банда!

За съжаление, много приложения на английски речник, които се разпространяват днес, изискват интернет връзка и използване на данни.

Ако искате да запазите данни, ApkVenue тук ще предостави препоръки за 7 офлайн приложения за английски речник, които можете да използвате!

1. Google Translate (Най-добър офлайн английски речник)

Първият избор на ApkVenue за пълен офлайн английски речник се падна на един от най-успешните продукти на Google , Google Translate .

По подразбиране това приложение изисква връзка с интернет, но можете да изтеглите определени езици, за да може приложението да работи офлайн .

Google Translate се предлага и като приложение за английски речник за персонални компютри и лаптопи, но за съжаление все още изисква интернет връзка, за разлика от мобилния телефон.

Удивително е, че това приложение за преводач на милиони хора може също да превежда думи от снимки, почерк и дори от разговори на живо, банди!

Подробности Гугъл преводач
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Тя се различава в зависимост от устройството
Размер Тя се различава в зависимост от устройството
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Google Translate тук :

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

2. LINE английски речник

Засега познаваме LINE като приложение за чат или място за четене на уеб рисунки, но знаете ли, че LINE всъщност има и други полезни приложения?

Jaka, разбира се, говори за офлайн приложението за английски индонезийски речник LINE English Dictionary, което също предоставя учебни материали, банда.

Подобно на други приложения на LINE, LINE English Dictionary е под егидата на Naver , конгломератна компания от Южна Корея.

За да помогнете на вашите английски умения, най-добрият английски речник за Android също има много полезна функция за обучение по произношение .

Подробности LINE английски речник
Разработчик NAVER Corp.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.4MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете LINE английски речник тук :

Производителност на приложения NAVER Corp. ИЗТЕГЛИ

3. Английски речник (Камуску)

Като хората в Индонезия, ние винаги трябва да поддържаме индонезийски продукти, така че трябва да изтеглите офлайн английски речник за английски речник на HP (Kamusku) .

Това приложение идва от разработчик от Бандунг, Kodelokus Cipta Application, който също прави индонезийското приложение Al-Quran, Quranku , банди!

Kamusku има опростен дизайн и предоставя синоними и антоними, които могат да помогнат за разширяване на речника на потребителите.

За съжаление, тъй като този цифров английски речник е направен от индонезийски, има някои примери за използването на английската дума, които са малко по-малко точни .

Подробности Английски речник (Kamusku)
Разработчик Приложение Cipta Kodelokus
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 12MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Kamusku тук :

Apps Производителност Kodelokus Cipta Application ИЗТЕГЛЯНЕ

4. U-речник: Оксфордски речник Безплатен сега Превод

За тези, които искат да изтеглят офлайн английски речник с мощни функции, трябва да изпробвате U-Dictionary от хонгконгски разработчик Youdao Limited .

Както подсказва името, U-Dictionary взема превода на Оксфордския речник от институцията на Оксфордския университет , така че неговата точност е безспорна.

Това, което прави това пълно англо-индонезийско приложение за речник интересно обаче, е че има функции като Word Games, които могат да направят вашите учебни сесии забавни.

В допълнение, това приложение също има функция за проверка на граматиката , която може автоматично да открива грешките ви при писане, банда!

Подробности U-речник: Оксфордски речник Безплатно сега Превод
Разработчик Youdao (Хонг Конг) Limited
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер Тя се различава в зависимост от устройството
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете U-Dictionary тук :

Youdao Productivity Apps (Хонконг) ОГРАНИЧЕНО ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Попълнете офлайн речник

Kamusku не е единственият местен продукт тук, защото приложението за офлайн английски речник за Android Complete Offline Dictionary също е 100% автентичен индонезийски, банда!

Това приложение е дело на разработчика BriXzen от Malang, който има прост и лек интерфейс за използване .

За разлика от приложения като U-Dictionary, които са оборудвани с различни допълнителни функции, Complete Offline Dictionary е подходящ за тези от вас, които не искат да ви се завие свят .

За тези от вас, които просто искат да изтеглят приложението за англо-индонезийски речник за справка, това приложение е правилният избор.

Подробности Пълна офлайн речник
Разработчик BriXzen
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 8.8MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете пълния офлайн речник тук :

Изтеглете приложенията за производителност BriXzeN

6. Индонезийски английски речник и безплатен преводач

Като разработчик, специализиран в приложения за изучаване на езици, не е чудно, че Bravolol има и офлайн английско-индонезийски речник.

С името Индонезийски английски речник и безплатен преводач е напълно ясно, че това е доста надеждно офлайн приложение за превод .

Уникално, това приложение предоставя възможност за използване на британски английски или американски английски, което има значителна разлика.

За да подпомогне процеса на обучение, това приложение предоставя и начин за промяна на размера на шрифта според удобството на очите ви, банда!

Подробности Индонезийски английски речник и безплатен преводач
Разработчик Браволол - Учене на езици
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 57MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете индонезийски английски речник и преводач безплатно от тук :

Производителност на приложения Браволол - Изучаване на езици ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Индонезийско-английски речник

Подобно на Bravolol , AllDict е разработчик, който е специализиран в приложенията за английски речник и един от тях е индоноско-английският речник .

Както подсказва името, това приложение предлага пълна функционалност на офлайн индонезийско-английски речник, която е снабдена с няколко допълнителни функции.

Една от най-интересните е функцията Упражнения , която ще ви задава въпроси въз основа на думите в личния ви речник, банда.

Ако искате да изтеглите пълно приложение за английски речник, което се развива заедно с процеса на обучение , това приложение е чудесен избор.

Подробности Индонезийско-английски речник
Разработчик AllDict
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете индонезийско-английския речник тук :

Производителност на приложения AllDict ИЗТЕГЛЯНЕ

Това е препоръката на 7 офлайн приложения за английски речник от ApkVenue, банда! Не можете да оставите корона вирусът да спре образованието ви.

Безполезно е да използвате готини английски надписи за Instagram, ако изобщо не разбирате значението, банда!

Използвали ли сте някое от горепосочените приложения? Какво мислите за качеството? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за английски или други интересни статии от Naufal .