Гледайте пълния филм на Danur (2017)

Наистина ли искате да гледате филма за Данур (2017 г., но объркани къде? Не се притеснявайте, просто погледнете статията на ApkVenue за този.

Данур е индонезийски филм на ужасите, който е доста популярен. Този един филм е базиран на роман, написан от Риса Сарасвати .

Историята за финансирането на филма и романа на Данур е вдъхновена от детството на Риса, която е индиго. Риса има 3 приятели духове, които я придружават от дете.

Веднъж филмът на Данур беше включен в записа на MURI като филм на ужасите с 1 милион зрители само за 6 дни. Наистина готино, банда!

Синопсис филм Данур (2017)

Риса е момиче индиго, което има способността да вижда и да общува с духове. Когато беше малък, винаги се чувстваше самотен.

Малката Риза се надява да има приятели, които винаги я придружават. Тайнствено се появиха 3 деца, а именно Питър , Уилям и Яншен, които станаха най-добрите му приятели.

Изненадващо, само Риза можеше да вижда и да общува с тримата. Те също така разкриват, че те са призраците на хора, умрели в японската епоха.

Притеснен от състоянието на Риса, Асеп , шаманът, който разкрива истинската форма на трите призрачни деца на Риса , я призовава към Риза, за да се страхува.

9 години по-късно Риза се връща в стария си дом, където за първи път се среща с Питър, Уилям и Яншен.

Сестрата на Риза, Рири, отиде до голямото дърво пред къщата си и взе стар гребен. В миналото тримата призраци бяха предупредили Риса да не се приближава до дървото.

Към вечерта пристигна жена на име Асих, която заяви, че е новата камериерка в къщата. Аси обаче показа странно поведение в очите на Риса.

Коя е Асих? Какво иска от Риса и семейството му? Сами го гледате, банда!

Забавни факти за филма Danur (2017)

След като прочетете резюмето на филма Danur (2017), интересно ли ви е да гледате този филм, нали? Ако не, ApkVenue ще ви разкаже някои интересни факти, банда.

Кой знае, може да ви е любопитно да гледате филма за Данур. Вижте го !

  • Филмът за Данур (2017) е базиран на детската история на Риса Сарасвати, която е записана в едноименна книга. Тази книга е публикувана през 2011 г.

  • Данур означава течност, която излиза от труп. Hiiiiiii ....! Наистина е страшно, банда!

  • По време на снимките, Prilly Latuconsina отвори вътрешните си очи, за да може да види истинските приятели-призраци на Риса Сарасвати.

  • Няколко дни преди пускането му, филмовият плакат на Данур трябваше да бъде заменен, тъй като приятелите-призраци на Риса не харесаха дизайна на плаката. Вярвате или не, банда.

Гледайте филма Danur (2017)

Информация Данур
IMDB рейтинг 5,4 (548)
Продължителност 1 час 14 минути
Жанр Ужас
Дата на излизане 30 март 2017 г.
Директор Ауи Суряди
Играч Prilly Latuconsina, Shareefa Daanish, Wesley Andrew

Какво ще кажете за бандата, разбира се, вие сте все по-любопитни да гледате този филм на ужасите, нали? Не се притеснявайте, ApkVenue ви е подготвил линк за гледане на филма за Данур.

>>> Гледайте Danur (2017) <<<

Това беше статията на Джака за филма „Данур“, която излезе през 2017 г. Какъв друг филм бихте искали да гледате следващ?

Напишете отговора си в колоната за коментари, банда!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba