препоръки за 10-те най-добри GBA емулатора на компютър и Android

Липсва ли ви да играете стари училищни игри на GBA, но нямате конзолата? Спокойно, можете да играете играта на GBA емулатора за Android и PC, банда!

Истински фен ли сте на продуктите на Nintendo? Тази японска компания за игри е в игралната индустрия отпреди 100 години, знаете ли.

От многото конзоли, които Nintendo пусна, има една конзола, която е най-легендарната и направи впечатление на съзнанието на геймърите. Какво друго, ако не Game Boy Advance (GBA) , банда?

Ако искате да бъдете носталгични, като играете GBA игри от старата школа, не се притеснявайте, банда. Трябва само да изтеглите GBA емулатора за вашия компютър или Android.

Кратка история на Game Boy Advance (GBA)

Game Boy Advance е 32-битова ръчна конзола, разработена и пусната от Nintendo като наследник на предишната им конзола Game Boy Color .

GBA е пуснат за първи път в Япония през 2001 г. Първата версия на тази конзола не е оборудвана с осветен екран.

За да може изображението да се вижда ясно, трябва да играете GBA под източници на светлина като светлини, банди.

По-късно тази версия беше преработена от Nintendo през 2003 г., като пусна Game Boy Advance SP, който използва сгъваем екран и е снабден със светлина на екрана.

Въз основа на данни за юни 2010 г., Game Boy Advance конзолата е продала над 81,5 милиона бройки по целия свят, което я прави една от най-продаваните конзоли за всички времена.

Високите продажби на GBA се дължат на многото легендарни игри, пуснати на тази платформа, а именно Pokemon Emerald, The Legend of Zelda: The Minish Cap и много други банди.

Препоръчани най-добри GBA емулатори на компютър и Android

След като прочетете малко история за тази легендарна конзола, сега ApkVenue иска да ви каже някои от най-добрите препоръки за GBA емулатор.

Освен че можете да играете на компютър, можете също да играете GBA игри на вашия мобилен телефон с Android, като изтеглите правилния онлайн GBA емулатор, банда.

Спокойно, приложенията не се нуждаят от високи спецификации за компютър или телефон с Android, банда. Както и да е, наистина леко, де.

Най-добрият GBA емулатор за компютър

Е, на първо място, ApkVenue ще ви каже емулатор, който можете да използвате, за да играете GBA игри на компютър. Ето препоръките на Jaka.

1. Visual Boy Advance

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Visual Boy Advance е най-стабилният GBA PC емулатор. Поради това много хора използват този емулатор.

Можете да използвате този емулатор, дори ако използвате стара или нова операционна система за компютър. Освен това този емулатор е много лек и не заема много място.

Можете не само да го изтеглите безплатно, но и да се насладите на всички негови функции, без да плащате. Нищо чудно, че този един емулатор се счита за най-добрия.

2. Не. $ GBA емулатор

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

След това е No $ GBA Emulator , банда. Този емулатор може не само да играе GBA игри, но и да играе Nintendo DS игри.

Този емулатор също така поддържа контролери, така че можете да използвате стика / контролера, за да играете състезателни игри на GBA.

Никакъв GBA емулатор не може да изпълнява гладко всички GBA игри. Въпреки това, не всички NDS игри могат да се играят гладко на тази конзола.

3. mGBA

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако искате да намерите добър емулатор, който не е сложен, опитайте да използвате mGBA . Освен че е безпроблемен, този емулатор поддържа много GBA игри.

mGBA ви позволява да запазвате напредъка на играта по всяко време, когато пожелаете. Всъщност този емулатор може да поправи някои игри, които не работят добре на други емулатори.

Тъй като mGBA е за хора, които не искат да бъдат сложни, не се изненадвайте, ако този емулатор няма пълните функции на други емулатори.

4. Емулатор на Higan GBA

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

След това има Higan GBA Emulator , бандата. Този емулатор може да изпълнява различни игри от конзолите GBA, NES, SNES, Game Boy Color и Sega Master System.

Можете да използвате емулатора Higan GBA дори на стари компютри. Настройването на емулатора също е много лесно и отнема само няколко секунди.

Въпреки това има един недостатък на този емулатор на GBA, където понякога звукът на играта, който излиза, е малко забавен.

5. BatGBA

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

BatGBA е най -простият емулатор, който ApkVenue препоръчва. Ако не искате да се притеснявате да играете GBA игри на емулатора, просто трябва да използвате тази програма.

Този емулатор заема много малко място и може да работи гладко на целия хардуер. Този емулатор, издаден преди повече от 10 години, може да изпълнява много GBA игри.

Подобно на mGBA, BatGBA не е оборудван с допълнителни функции, които можете да използвате за подобряване на качеството на играта.

Най-добрият GBA емулатор за Android

Ако искате също да играете GBA игри на мобилен телефон с Android, можете да изтеглите една от препоръките за GBA Android емулатор по-долу.

1. Моето момче!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Изтеглете My Boy! чрез следната връзка

Моето момче! е най-добрият Android GBA емулатор. За да го използвате обаче, трябва да платите 68 000 Rp . Има цена, има качество, банда!

Този емулатор е много подобен на Visual Boy Advance на компютър. Започвайки от външния вид, докато характеристиките са абсолютно еднакви.

Този емулатор има най-високата скорост на емулация, така че гарантирано ще направи батерията на мобилния ви телефон по-дълго, когато играете игри на емулатора.

Информация Моето момче!
Разработчик Бърз емулатор
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (41 902)
Размер Варира според устройството
Инсталирай 1 милион +
Android Минимум Варира според устройството

2. GBA емулатор

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Както подсказва името, GBA Emulator е емулатор, който ви позволява да играете GBA игри на вашия мобилен телефон с Android. Можете да изтеглите това приложение безплатно от Play Store.

Името също е безплатно, със сигурност това приложение ще съдържа много реклами, които ще се появяват и пречат на вашата игра.

Характеристиките на този емулатор също са стандартни. Но ако търсите безплатен емулатор, може би можете да го изпробвате, банда.

Информация GBA емулатор
Разработчик ITakeApps
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (27 394)
Размер 6,4 MB
Инсталирай 500K +
Android Минимум 4.0

3. Джон GBA Lite

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

John GBA Lite е приложение за емулатор, което използва оригиналния двигател от GBA. Това прави John GBA Lite в състояние да прави GBA игри по-добре.

Функциите са горе-долу същите като другите емулатори. Можете да въведете мами в играта, екранна снимка , да запазите играта по всяко време и т.н.

В допълнение, John GBA Lite също поддържа Bluetooth контролери . Тъй като е безплатен, ще се дразните малко от рекламите, които се появяват.

Информация Джон GBA Lite
Разработчик Джон Емулатори
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (204 135)
Размер 3,4 MB
Инсталирай Над 10 милиона
Android Минимум 4.0

4. RetroArch

Изтеглете Libretro Productivity Apps

За разлика от обикновените емулатори, RetroArch е приложение с отворен код, което ви позволява достъп до други емулатори на игри.

Трябва да инсталирате ядрото на емулатора, който искате да играете. Ако искате да играете GBA игри, тогава трябва да инсталирате основния VBA-m или mGBA .

Има около 80 програми за емулатор, които можете да стартирате с RetroArch. Това приложение е избор на много хора, защото е безплатно и без реклами.

Информация RetroArch
Разработчик Либретро
Отзиви (Брой рецензенти) 3,9 (25 742)
Размер 96 MB
Инсталирай 1 милион +
Android Минимум 4.1

5. GBA.emu

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако имате повече пари, можете да опитате да закупите този GBA емулатор. GBA.emu гарантирано изпълнява игрите безпроблемно.

Като харчите Rp. 58 хиляди , можете да се насладите на различни премиум функции, предлагани от този платен емулатор.

Това приложение поддържа GBA игри / ROM с различни разширения. Освен това можете също да използвате мами, за да улесните играта.

Информация GBA
Разработчик Робърт Бролия
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (1,362)
Размер Варира според устройството
Инсталирай 10 000+
Android Минимум Варира според устройството

Бонус: Най-добра GBA игра на всички времена

Въпреки че успяхте да изтеглите GBA емулатора по-горе, може би някои от вас все още са объркани коя игра е най-добрата за игра.

Не се притеснявайте, ApkVenue има списък с най-добрите GBA игри, които трябва да играете, банда. Нека просто отидем направо, проверете статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е статията на Jaka относно най-добрите препоръки за GBA емулатор на компютър и Android. Дано тази статия на ApkVenue е полезна за вас, банда.

Ще се видим в друга статия на Jaka!

Прочетете също статии за емулатори или други интересни статии от Prameswara Padmanaba