7 най-добри приложения за премахване на воден знак безплатно!

Дразните ли се от водния знак във вашата снимка или видео? Не се притеснявайте, можете да се отървете от него, като използвате следното приложение за премахване на воден знак!

Често ли редактирате снимки или видеоклипове безплатно на Android? Със сигурност сте запознати с досадни водни знаци, нали?

Като цяло, безплатно приложение за редактиране на снимки или видео на Android ще има воден знак върху резултатите от редактирането. Понякога тези водни знаци са досадни и искате да ги премахнете.

Освен да се абонирате за премия, се оказва, че има начини да премахнете водни знаци безплатно. А именно с помощта на приложение за премахване на воден знак.

Освен че е безплатно, това приложение е и лесно за работа. Любопитни ли сте от приложението? Хайде, вижте изцяло по-долу!

Приложение за премахване на най-добрия воден знак

Водният знак е знак, който е в изображение или видео с определена форма и обикновено прилича на сянка.

Обикновено намирате този модел в резултат на редактиране от безплатно приложение. Разбира се, този воден знак се прилага като „реклама“ за приложението.

Съществуването на воден знак върху видео или снимка със сигурност ще попречи на дисплея. Някои дори прикриват обекти на вашите снимки, което го прави наистина досадно.

За да се отървете от водния знак, можете да се абонирате за приложението. Има обаче друг начин, по който можете да премахнете водни знаци, а именно да използвате приложение.

Можете да използвате това приложение безплатно, въпреки че то трябва да работи с повече усилия . За тези от вас, които са любопитни за приложението, ApkVenue е регистрирал препоръките.

1. Мениджър на воден знак

Първият е Watermark Manager, който е разработен от местен разработчик, а именно Arsal Nazir. Можете да използвате това приложение за премахване на водни знаци или печати в изображения и видеоклипове.

Можете лесно да управлявате мениджъра на водните знаци, защото той има индонезийски език. Освен да премахнете водния знак, можете да добавите и свой собствен воден знак.

Можете да създадете воден знак директно в приложението Watermark Manager и да го поставите на снимка или видео според вашите желания. Страхотен!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,2 (40,664)
Размер на играта 2,2 MB
Android минимум 4.3 и по-нови

2. Премахване на нежелани обекти

Следва премахването на нежелани обекти, създадено от Pixel Retouch Studio. Това приложение може да изтрива всички видове обекти, които искате на снимка.

Това приложение има специална функция за премахване на водни знаци, а именно Photo Stamp Remover. Можете също да премахнете разсейващи обекти на снимката.

Как да използвате това приложение е доста лесно и има много пълни функции. Резултатите, които ще получите, също зависят от начина, по който редактирате.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,0 (39 964)
Размер на играта 10 MB
Android минимум 4.0.3 и по-нови

3. Премахване на обекти

Точно както преди, можете да използвате приложението Премахване на обекти, за да премахнете всеки обект на снимката. Това приложение е разработено от Comics Sticker.

Ако ви мързи да изтривате ръчно, Remove Objects има функция Touch Eraser, която може интелигентно да избира обекти за изтриване.

Освен да изтриете обекти, можете също да направите снимките по-артистични, като използвате HDR ефекта и редица други страхотни наслагвания .

Apps Productivity Intro Media ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,6 (1,762)
Размер на играта 16 MB
Android минимум 4.0 и нагоре

4. Премахнете нежелания обект

И така, Премахване на нежелан обект е приложение за премахване на водни знаци и други обекти в снимки, разработени от BG.Studio.

Това приложение може лесно да изтрива хора, предмети, стикери или каквото и да е писане на снимки. Трябва само да изберете обекта, който искате да премахнете, като го маркирате.

Освен че премахвате водни знаци, можете също така лесно да се отървете от пъпки или досадни следи по лицето си, като използвате Премахване на нежелания обект. Хубаво!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,6 (46 579)
Размер на играта 5,3 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

5. Премахнете обекта от снимката

Следва Премахване на обект от снимка , трябва също да изпробвате това приложение, за да премахнете водни знаци или други обекти в снимките.

Премахване на обект от снимка също има пълни функции като пренастройка и селективни настройки за премахване на обекти. Освен това има и други функции, които правят снимките по-готини.

Можете да добавите цветни тонове и други филтри, за да направите снимката по-интересна. Както и преместване на обекти на други места на снимката. Да, интересно!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,3 (307)
Размер на играта 10 MB
Android минимум 4.0.3 и по-нови

6. Премахване на нежелани обекти: Докоснете Ретуш 2019

Следва премахването на нежелани обекти: Touch Retouch 2019, което е приложение за премахване на водни знаци лесно и безплатно от флип мека.

Това приложение ви позволява да предоставите пълни функции като премахване на обекти или премахване на грозни следи по лицето. Освен това има и функция, която прави кожата по-ярка.

Можете да използвате приложението безплатно на Android, искате да го изпробвате?

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,3 (1 271)
Размер на играта 14 MB
Android минимум 4.2 и по-нови

7. Photo Editor Премахване на обект

Накрая е и редакторът за премахване на обекти, разработен от Native, Inc. Това приложение е в състояние да премахне всички видове обекти в снимки и да направи изображенията по-привлекателни.

Можете да изтриете изображения, като използвате функцията за магическа гума в това приложение. Освен че изтривате всякакви предмети, можете също така да направите лицето си по-приятно за окото на снимките.

Ако сте мързеливи да изтривате обекти ръчно в снимки, можете също да използвате Quick Eraser и FineRmover Options за автоматично изтриване на обекти. Толкова яко!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Преглед на резултата 4,2 (40,664)
Размер на играта 2,2 MB
Android минимум 4.0.3 и по-нови

Това е приложението за премахване на водни знаци на най-добрите снимки на Android. Кое приложение си пробвал, банда?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за най- добрите мобилни телефони или други интересни статии от Даниел Кахяди