как лесно да отворите YouTube, който е блокиран от сървър

Как да отворите YouTube, който е блокиран от сървър, всъщност е лесно! Може да бъде без специални приложения или програми. Хайде, просто проверете метода тук!

Като една от най-големите видео платформи, достъпни днес, YouTube има строги правила, за да направи своите потребители удобни, включително блокиране.

Голяма част от съдържанието в YouTube е умишлено блокирано по една или друга причина в определени държави или места и това разбира се е проблем, ако не знаете как да се справите с него.

За това този път ApkVenue ще ви даде съвети как да отворите YouTube, блокиран от сървър, за да можете да го гледате.

Как да отворите видеоклипове в YouTube, които са блокирани от сървъри и др

Въпреки че е инсталирана строга сигурност, това не означава, че не можете да се наслаждавате на видеоклипове в YouTube, които са блокирани нито от сървъра, нито от самия YouTube.

Има различни начини за отваряне на YouTube, които не могат да бъдат отворени и този път ApkVenue ще анализира тези сигурни методи вместо вас.

Започвайки от използването на прости трикове без допълнителни програми, до използването на специален AddOn, който действа като VPN, ApkVenue ще обсъди всичко в тази статия.

Ето някои алтернативни начини за отваряне на YouTube, който е заключен, за да можете да избирате и използвате според нуждите.

1. Как да отворите видеоклип в YouTube, който е блокиран от сървър с помощта на VPN

VPN е едно от най-търсените приложения поради различните си функции, включително отваряне на блокиран YouTube.

Това приложение може да промени IP адреса, използван от потребителя , и дори може да бъде направено така, сякаш е от друга държава.

За тези от вас, които се интересуват от използването на VPN и искат да научат повече за това как да използват това едно приложение, можете веднага да кликнете върху статията по-долу.

Най-добрите препоръки за VPN и как да ги използвате.

2. Как да отключите YouTube, заключен с добавка

Ако не искате да използвате VPN, защото е сложна и т.н., има друго, по-проактивно решение, от което да се възползвате, а именно с помощта на добавка.

Добавките са допълнителни програми, които се инсталират в браузъра, който използвате . Тази допълнителна програма има различни функции, включително като начин за отваряне на YouTube, който е блокиран от сървъри.

Ако използвате Google Chrome като основен браузър, можете да инсталирате Browsec като допълнителна добавка, а потребителите на Mozilla Firefox могат да използват ProxTube.

Трябва само да изтеглите и активирате тази добавка, така че вашите дейности за гледане в YouTube вече няма да бъдат прекъсвани.

3. Използвайте специален прокси

Ако имате по-голям интерес, можете да използвате прокси като алтернативен начин за отваряне на YouTube, който не може да бъде отворен.

Този прокси има почти същата функционалност като VPN и как да го използвате е доста прост.

За тези, които искат да научат повече за прокситата от неговата използваемост до най-добрите препоръки за приложение, можете веднага да проверите връзката по-долу.

Най-добри препоръки за прокси.

4. Използване на DNS

Алтернативен начин за отваряне на YouTube, който не може да бъде отворен, тогава използва специална интернет линия, наречена DNS.

DNS има почти същата функция като VPN, просто процесите, изпълнявани от двамата, са малко по-различни един от друг.

За тези от вас, които се интересуват да се опитат да използват DNS или за отваряне на блокирани видеоклипове в YouTube, или за други цели, можете веднага да кликнете върху връзката по-долу.

Какво е DNS и как да използвате DNS.

5. Как да отворите YouTube, който не може да бъде отворен чрез изтегляне

Този следващ начин за отваряне на видеоклипове в YouTube изобщо не изисква никакви допълнителни приложения или програми.

Можете да изтеглите блокирани видеоклипове в YouTube, след което да ги гледате офлайн, след като процесът на изтегляне приключи.

Въпреки че е блокиран, блокираният URL адрес на видео в YouTube все още се показва както обикновено и с този URL можете да изтеглите блокираното видео и след това да го гледате.

За тези, които все още не са запознати с това как да изтеглят видеоклипове в YouTube, можете веднага да разгледате статията на ApkVenue по-долу за повече информация.

6. Използване на Tor Browser

Следващият начин да отворите видеоклипове в YouTube, които са блокирани от сървъра, е да използвате специален браузър, наречен Tor Browser.

Tor Browser има функция и външен вид, който е почти същият като другите браузъри като Chrome или Firefox, просто Tor Browser ще скрие IP и други самоличности от своите потребители.

С работещ механизъм като този можете свободно да разглеждате различни видове забранени и блокирани сайтове, които преди това са били недостъпни, включително YouTube.

За тези, които искат да използват този един браузър, можете да го изтеглите директно чрез линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.

Изтеглете Tor Browser отдолу тук!

Приложенията за браузър Tor Project ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Промяна на връзката за данни към личен мобилен телефон

Начинът за отваряне на YouTube, който е блокиран от последния офис сървър, е много прост и не изисква никакви трикове .

Ако наистина трябва да гледате видеоклипове в YouTube от компютъра или лаптопа, който използвате, докато офис мрежата го блокира, можете да използвате частна мрежа .

С частна мрежа от вашия телефон с Android не е нужно да се притеснявате за блокиране, извършено от офис сървъра, защото мрежата ви за мобилни телефони е основно безплатна.

Това са двата метода, известни още как да отворите блокиран YouTube ефективно и лесно. Вече можете да гледате всяко видео в YouTube.

Въпреки това ApkVenue ви напомня да останете отговорен потребител и зрител на YouTube!

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите статии.

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Рейналди Манасе .