10-те най-нови и най-добри филма и драми на Лий Йонг Сук през 2020 г.

Търсите ли най-добрите филми и драми на Лий Йонг Сук? Тук ApkVenue има някои препоръки, които можете да гледате, докато чакате най-новата драма на Лий Йонг Сук.

Притежавайки чар, който може да завладее сърцата на жените, Лий Йонг Сук също изглежда надарен с актьорски талант, без съмнение, банда.

Доказателство е, че този красив актьор е участвал успешно в редица корейски драматични и филмови заглавия и е спечелил няколко престижни награди през цялата си кариера в южнокорейската развлекателна индустрия.

Е, за тези от вас, които са големи фенове на Лий Йонг Сук, в тази статия ApkVenue ще обсъдят най-добрите филми и драми на Лий Йонг Сук , които трябва да гледате.

Най-добре препоръчаните филми и драми на Лий Йонг Сук

Гледали ли сте всички корейски драми на Park Seo Joon и търсите ли най-добрата драма на Lee Jong Suk? Спокойно, цялата банда ще обсъди Джака тук!

Лий Йонг Сук всъщност започва кариерата си като идол в група SM Entertainment, наречена Real , но решава да напусне групата 3 месеца след като е бил разучен.

Първата драма с участието на този талантлив млад южнокорейски актьор е прокурорът Принцеса, в която той има поддържаща роля като Лий У Хьон.

Тук ApkVenue е подготвил няколко препоръки за най-добрите филми и драми на Лий Йонг Сук, които можете да гледате в свободното си време.

1. Докато си спал (2017)

Първата препоръка за драмата на Лий Йонг Сук е „ Докато си спал“, в която той се снима с една от най-богатите корейски актриси Бае Сузи.

Драмата, излъчена по телевизионния канал SBS, разказва историята на Нам Хонг Джо (Бае Сузи) , жена, която може да види различни нещастни събития, които ще сполетят другите чрез нейните мечти.

Един ден обаче Хон Джо всъщност вижда ужасно събитие около смъртта на майка си и себе си в бъдеще.

Междувременно прокурор на име Jung Jae Chan (Lee Jong Suk) се опитва да направи различни неща, за да предотврати сбъдването на кошмара на Hong Joo.

Информация Докато ти спеше
Рейтинг 8.4 (IMDb)
Жанр Комедия, драма, фентъзи
Брой епизоди 32 епизода
Дата на излизане 27 септември - 16 ноември 2017 г.
Директор О, Чонг-хван
Играч Лий Джонг-сук


Lee Sang-yeob

2. Романтика е бонус книга (2019)

Издадена през 2019 г., Romance Is a Bonus Book може да е най-добрият избор за вас, който да гледате, докато чакате най-новата драма на Lee Jong Suk, банда.

Самата тази драма разказва за гениален писател на име Ча Юн Хо (Лий Йонг Сук), който е и най-младият главен редактор в издателската компания, в която работи.

На други места Канг Дан Йи (Лий Йънг) е известен бивш копирайтър, който в момента е безработен и се опитва да си намери нова работа.

Докато един ден двамата се срещнаха, когато Канг Дан Йи най-накрая бе приет да работи в издателската компания, в която работи Ча Еун Хо. Оттам двамата се заинтересували един от друг.

Информация Романтика е бонус книга
Рейтинг 8.1 (IMDb)
Жанр Романтика
Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 26 януари - 17 март 2019 г.
Директор Лий Йонг-хьо
Играч Лий Джонг-сук


Юнг Ю-джин

3. Чувам гласа ти (2013)

Следващата най-добра препоръка за драмата на Лий Йонг Сук е „ I Can Hear Your Voice“, която предлага истории, които са не по-малко интересни от предишните корейски драми.

Играейки ролята на Парк Су Ха , в тази драма на Лий Йонг Сук се казва, че има супер сила, която го прави способен да слуша думите на други хора, въпреки че те са изречени в сърцето му.

С тази уникална способност Парк Су Ха помага на красив адвокат на име Джанг Хе Сун (Лий Бо Йънг), който е първата му любов.

Soo Ha помага на Hye Sung да демаскира различни престъпници по време на процеса, което в крайна сметка застрашава безопасността и на двамата.

Информация Чувам гласа ти
Рейтинг 8.2 (IMDb)
Жанр Комедия, драма, фентъзи
Брой епизоди 18 епизода
Дата на излизане 5 юни - 1 август 2013 г.
Директор Джо Су-спечели
Играч Лий Джонг-сук


Юн Санг Хьон

Други препоръчани филми и драми на Лий Йонг Сук ...

4. Пинокио ​​(2014)

Търсите ли най-добрите драми или филми на Park Shin Hye и Lee Jong Suk, които могат да ви накарат да се отегчите? След това трябва да гледате тази драма, наречена Пинокио , банда!

Тази романтична корейска драма, която беше много популярна по време на кампанията си през 2014 г., разказва историята на млад и красив журналист на име Чой Ин Ха (Парк Шин Хе), който има синдром на Пинокио.

Синдромът, от който страда от детството, кара In Ha да продължава да изпитва хълцане, когато е излъгал.

Междувременно Чой Дал По (Лий Йонг Сук) е осиновителят на Ин Ха, който работи като журналист с над средния интелект.

Живеейки заедно като чичо и племенник, изглежда, че In Ha и Dal Po най-накрая се харесват.

Информация Пинокио
Рейтинг 8.1 (IMDb)
Жанр Романтика, драма
Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 12 ноември 2014 г. - 15 януари 2015 г.
Директор Джо Су-спечели, Шин Сунг-у
Играч Лий Джонг-сук


Ким Йънг-куанг

5. W (2016)

Подготвена от режисьора Jung Jae Yoon, който излезе през 2016 г., драмата, озаглавена W, е препоръка за следващата драма на Lee Jong Suk, банда.

Драмата, известна още като W: Two Worlds, разказва историята на сърдечен хирург на име Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo), който в един момент попада в различно измерение; светът на webtoon.

Започва, когато бащата на Йон Джо, известен създател на комикси, изчезва внезапно и Йон Джо се опитва да го намери.

В това измерение Йео Джо се среща с Канг Чеол (Лий Йонг Сук), който се оказва главният герой на комичния сериал, създаден от бащата на Йон Джо.

Пламъците на романтиката между двамата се появяват и когато Йон Джо се опитва да спаси живота на Кан Чеол от баща й, който се опитва да убие героя на Кан Чеол в комичната й история.

Информация W
Рейтинг 8.1 (IMDb)
Жанр Драма, фентъзи, романтика
Брой епизоди 17 епизода
Дата на излизане 20 юли - 14 септември 2016 г.
Директор Jung Jae-yoon
Играч Лий Джонг-сук


Юнг Юджийн

6. Доктор Непознат (2014)

Търсите корейска драма за лекар с Лий Йонг Сук в главната роля? Ако е така, наистина трябва да гледате тази драма, озаглавена „Доктор непознат“, банда!

В тази драма Лий Йонг Сук играе Парк Хун , гениален гръден хирург, който в ранна възраст е измамен и докаран в Северна Корея заедно с баща си, който също е лекар.

Дори и така, но именно в тази страна Парк Хун най-накрая намери любовта си и излезе със Сонг Дже Хи (Джин Се Йон) .

След като баща му почина, Пак Хун и Дже Хи се опитаха да избягат в Южна Корея. За съжаление обаче Пак Хун загубил връзка с любовника си, докато накрая сам заминал за Южна Корея.

Продължавайки професията си на лекар в известна болница в Южна Корея, един ден Парк Хун е изненадан от присъствието на пациент, който много прилича на Дже Хе.

Информация Доктор Непознат
Рейтинг 7.4 (IMDb)
Жанр Екшън, драма, романтика
Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 5 май - 8 юли 2014 г.
Директор Джин Хюк, Хонг Джонг-чан
Играч Лий Джонг-сук


Парк Хе-джин

7. Без дишане (2013)

За разлика от предишните заглавия, No Breathing е филм на Seo In Guk и Lee Jong Suk, който излезе през 2013 г., банда.

Вземайки темата за световните спортни състезания по плуване, този филм разказва историята на Woo-sang (Lee Jong Suk), който е национален спортист по плуване, принуден да напусне националния отбор, за да удари австралийски плувец.

От друга страна, Won-il (Seo In Guk) е талантлив плувец, който реши да напусне след смъртта на родителите си, което го остави с дълбока травма и тъга.

Докато един ден съревнованието между двамата се повтори, плюс те очевидно също се влюбиха в същото момиче, Юнг Юн (Куон Юри) .

Заглавие Без дишане
На живо 30 октомври 2013 г.
Продължителност 1 час 58 минути
Директор Йон-слън Джо
В ролите Лий Йонг-Сук, Seo In-Guk, Kwon Yuri
Жанр Романтика, спорт
Рейтинг 6,5 / 10 (IMDb)

8. Бъди с мен (2010)

Следващата препоръка дойде от филм с участието на Лий Йонг Сук, озаглавен „ Бъди с мен“ или известен още като „ Призрак“ .

Този филм на ужасите е опакован в омнибусна концепция, в която има няколко сюжетни сегмента, представени в едно заглавие на филма.

В този филм Лий Йонг Сук се появява в четвъртия сегмент, озаглавен Таро 3: Невидимото . Лий Йонг Сук играе героя Хюн Уок, ученик, който един ден е предизвикан да влезе в стара сграда, която е била бивша училищна сграда.

В обитаваната от духове сграда Хюн Уок и двамата му приятели преживяха различни странни събития, включително когато влязоха в класна стая, където беше намерено тялото на ученик.

Заглавие Бъди с мен
На живо 10 юни 2010 г.
Продължителност 1 час 40 минути
Директор Йоахим Йео, Джо Юн-Кюнг, Хонг Донг-Мун, Ким-Джо Гуанг-Су
В ролите Lee ong-Suk, Han Ye-Ri, Lee Je-Hoon и др
Жанр Драма, ужас
Рейтинг 5.4 / 10 (IMDb)

9. Училище 2013 (2012)

Следващата препоръка на Лий Йонг Сук е училище 2013 г. Тази корейска драма разказва историята на двама учители, назначени да преподават в най-лошото училище в Южна Корея .

Освен че е трудно да се справим с непослушни ученици, тези двама учители също трябва да адаптират стиловете си на преподаване един към друг, за да помогнат на учениците в това училище.

За тези от вас, които искат да видят как ще изглежда Лий Йонг Сук, ако е ученик в гимназията , просто гледайте тази корейска драма. Гарантирано да не съжалявате.

Информация Училище 2013
Рейтинг 7,7 (IMDb)
Жанр Комедия, драма
Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 3 декември 2012 г. - 28 януари 2013 г.
Директор Лий Юнг Бок и Лий Мин Хонг
Играч Лий Джонг-сук


Джанг На Ра

10. Химнът на смъртта (2018)

Втората корейска драма на Jaka Lee Jong Suk се развива в Южна Корея през японския колониален период .

Тук Лий Йонг Сук играе драматург, който се влюбва в певица от сопрано, която среща, въпреки че вече има съпруга .

Историите и нюансите, предлагани от тази драма, са твърде лоши, за да ги пропуснете. В тази драма има много тъжни и романтични сцени, които могат да накарат сърцето ви да се стопи.

Информация Химнът на смъртта
Рейтинг 7.1 (IMDb)
Жанр Драма, история, музика
Брой епизоди 6 епизода
Дата на излизане 27 ноември - 4 декември 2018 г.
Директор Парк Су Джин
Играч Лий Джонг-сук


Парк Сеон Им

И така, това са някои препоръки за най-добрите филми и драми на Лий Йонг Сук, които трябва да гледате, ако твърдите, че сте голям фен, банда!

Можете да го гледате чрез различни платформи за стрийминг на филми, които са широко достъпни днес, или да изтеглите драмите и филмите на Лий Йонг Сук на сайтове за изтегляне на корейски драми.

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Shelda Audita .