PES 2013 умения и трикове, така че да сте непобедими

Трябва да знаем как да бъдем страхотни, имам няколко съвета, които могат да ви накарат да играете PES 2013.

Кой не е запознат с игра, наречена Pro Evolution Soccer , или това, което е известно като PES ? Тази футболна игра наистина е доста известна. Причината е, че има толкова много хора, които говорят за тази игра във форуми.

Започвайки от начинаещия до експерта там, всички те обсъждат как не можем да бъдем победени. Просто няма играчи, които да са напълно непобедими. Въпреки това, поне трябва да знаем как да бъдем страхотни, JalanTikus има няколко съвета, които могат да ви накарат да играете PES 2013.

  • FIFA 15 срещу PES 2015 Геймплей видео сравнение
  • Геймплеят на PES 2016 става луд, това е видеото
  • Минимални спецификации на компютъра за играта PES 2015

PES 2013 Умения и трикове, така че да сте непобедим

ПОДГОТОВКА

[списък] [li] 1 Компютър / лаптоп с инсталиран PES 2013 [/ li] [li] 1 стик стик (Не използвайте клавиатурата, добре) [/ li] [li] Свободно време и спокоен ум. ПОМНЯ! Ние не сме тук, за да играем, а за да научим трикове и умения, които ще бъдат приложени по-късно. [/ Li] [/ list]

Добре, ето трикът, ще обясня един по един.

1. БАНАНСКИ УДАР

А именно чрез натискане на бутона SQUARE + R2 .

Този метод ще бъде по-видим, ако се използва извън наказателното поле, започнете с натискане на бутона SQUARE както обикновено, ако е така, веднага натиснете бутона R2 . За да определите посоката, използвайте левия-десния аналог.


2. ГЛУБАНЕ (фалшифициране да падне)

А именно чрез едновременно натискане на бутоните R1 + L1 + R2 + L2 + R3 + L3 .

Не се опитвайте да го правите по този начин, без да ви заплашват. Ако внезапно направите този метод, има шанс да получите жълт картон.


3. Точно подаване на дълги разстояния

Чрез натискане R2 + O , натиснете R2 и след това изпраща обратна връзка стомаха използване О .

Този метод се използва, за да може вашият дълъг пас да бъде добре приет от играча, за разлика от дългите пасове като цяло, където играчите обикновено изпитват трудности при получаване на стръв или дори да бъдат взети от противоположни играчи.


4. NUTMEG

А именно чрез натискане на R2 (изчакайте опонента да се приближи), след това натиснете R1 + R3 (към противника).

Този метод е много ефективен, когато ситуацията е едно към едно (едно към едно). Приложете този метод, като използвате играчи с висока ловкост, като Меси, Уолкот, Валбуена, Хави, Иниеста и Ди Мария.


5. БЕЗПЛАТЕН КИК (Free Kick)

Близо до целта: SQUARE + X + (аналог отдолу)

Далеч от целта: BOX ++ (долен аналог)

Всъщност има много начини за точни свободни удари. Горният метод е един от тях, натиснете SQUARE, след това натиснете X, след това аналогово надолу (направете го последователно, а не едновременно). ПОМНЕТЕ, за висок процент на успех, винаги използвайте плейъра с най -добрата оценка във Free Kick.


6. ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ L1 ЗА ПРОПУСКАНЕ / РАБОТА

А именно чрез натискане на бутона L1 + X при подаване на топката.

Силно се препоръчва да се използва L1 при подаване на топката. Защо? Тъй като с помощта на L1 целта на играча ще бъде по-фокусирана и играчът също е готов да получи топката, която да му бъде подадена.


7. ФАЛШИВ КИК

Т.е., като натиснете кутии (като стреля обичайното) + след това натиснете X .

Тези малки трик трикове понякога са много полезни, ако напрежението в играта е високо, понякога когато е високо, много хора не могат да мислят дълго. Сега, с този трик, можем да измамим противника си, като се състезаваме, ако искаме да стреляме към целта. Моля, опитайте!


Ако това е, което JalanTikus може да сподели първо, в бъдеще JalanTikus ще се опита да предостави други интересни трикове в различна статия.

Изтегляне на приложения и приставки Tonec Inc. ИЗТЕГЛИ

Подобно на страницата във Facebook, присъединете се към Facebook група, следвайте Twitter или добавете Google+ JalanTikus, за да продължите да получавате най-новата информация за технологиите и да изтегляте най-новия софтуер за компютър и приложения за Android безплатно, безопасно и бързо.