7 начина да познаете мобилния телефон на някой друг, точно!

Ето как да разберете, че мобилният телефон е подслушван и различните му тайни кодове. За да бъде мобилният телефон по-безопасен!

Как да разберете дали мобилният ви телефон е подслушван или не е много лесно и можете да го направите сами у дома. С други думи, не се нуждаете от професионална помощ, за да се справите.

Хариус призна, че все по-често се случват киберпрестъпления. Освен това в интернет има много начини да докоснете мобилен телефон, който може да се направи лесно от всеки, включително и от вас.

Тогава как да разберете, че мобилният телефон на някой друг е бил хакнат или подслушван ? Не се бъркайте, просто погледнете обяснението по-долу!

Как да разберете, че мобилният ви телефон е подслушван

Има няколко начина да откриете и проверите за подслушвани мобилни телефони. Но преди това, моля, първо прочетете краткото обяснение, написано от ApkVenue по-долу.

Характеристики на подслушвани HP

Ако чувствате, че мобилният ви телефон се подслушва, със сигурност ще има необичайни знаци, които ви правят подозрителни.

Е, преди да се опитате да проверите подслушвания мобилен телефон, по-добре първо прочетете следващата статия за характеристиките на подслушван смартфон , банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да проверите подслушвани мобилни телефони

След като знаете характеристиките на подслушвания мобилен телефон, можете да го потвърдите по няколко начина, които са доста лесни, знаете ли!

За да знаете какви са начините да разберете дали мобилният ви телефон е подслушван или не , можете да видите следния трик, банда!

1. Не мога да вляза

Един от начините да проверите за подслушвани мобилни телефони е да наблюдавате активността в WhatsApp. Когато използвате мобилния си телефон отново, след като го напуснете, опитайте да отворите приложението WA.

Ако мобилният телефон изведнъж излезе от приложението WhatsApp, възможно е друга страна да използва номера на мобилния ви телефон, за да влезе в приложението WhatsApp на друг мобилен телефон.

Това може да се случи и когато номерът на мобилния телефон е дублиран , така че хакерите могат лесно да отворят съобщение, съдържащо OTP кода, за да влязат в WhatsApp.

2. Съобщението се чете, въпреки че не е отворено

Начинът да проверите следващия подслушван мобилен телефон е да проверите входящите съобщения, независимо дали SMS, WhatsApp, Line или други приложения за чат, банди.

Когато намерите съобщение, което се чете, въпреки че не сте отворили съобщението, има вероятност мобилният ви телефон наистина да бъде подслушван.

Точно така, банда, когато не сте отворили входящото съобщение, но известието изведнъж изчезне, възможно е някой друг да е отворил съобщението на вашия мобилен телефон.

3. Странно текстово съобщение

Някога получавали ли сте странни текстови съобщения с произволни числа, символи или символи? Ако е така, внимавайте! Защото може да те шпионират, банда.

Това странно текстово съобщение идва от функцията за дистанционно управление в подслушвателния софтуер, който го изпраща на вашия мобилен телефон.

За да предпазите мобилния си телефон от грешки и да премахнете приложението за подслушване, което е инсталирано тайно на мобилния ви телефон, можете да направите фабрично нулиране.

Но преди да направите този метод, уверете се, че сте архивирали важни данни на мобилния си телефон, за да може той да бъде възстановен.

4. Hard HP се изключва

Случвало ли ви се е да изпитвате странни дейности на мобилния си телефон, докато сте го използвали, и сте се опитвали да рестартирате мобилния си телефон, но е било трудно, банда? Тревога!

Когато искате да изключите мобилния си телефон, но се нуждаете от дълго време, за да го изключите, възможно е някой да докосва мобилния ви телефон.

Трудността с изключването на мобилния ви телефон обикновено възниква, защото има дейност, изпращаща информация от мобилния ви телефон на някой, който подслушва, или на трета страна.

5. Проверете WhatsApp Web

Когато някой докосне мобилния ви телефон и използва вашия WhatsApp, можете да разберете незабавно с функцията WhatsApp Web , банда.

За да направите това, проверете WhatsApp Web чрез мобилен телефон. Ако се окаже, че сте влезли в устройство, което не разпознавате с местоположение, което също е неизвестно, това означава, че някой наистина ви подслушва.

Така че другите хора да не могат повече да докосват WhatsApp дистанционно, можете незабавно да излезете или да излезете от всички устройства, свързани към WhatsApp на вашия мобилен телефон.

6. Проверете с номер * # 21

Как да разберете, че мобилният ни телефон е подслушван, може да се направи и чрез проверка чрез секретния номер * # 21 #, банда. Този метод се извършва чрез набиране на цифровия код.

Можете да използвате този таен код, за да разберете, че мобилният телефон е подслушван, като проверите дали има прехвърляне на повикване на мобилния телефон, който използвате, банда.

Ако не чувствате, че пренасочването е активирано, но тази услуга е активна, можете да сте сигурни, че някой ви подслушва.

За да направите това, напишете * # 21 # на мобилния си телефон, след което натиснете бутона за повикване . След това ще се появи изявление дали обажданията са били пренасочени или не.

7. Проверете с номер * # 61

Освен * # 21 #, можете също да опитате да разберете как се подслушва вашият мобилен телефон, като направите телефонно обаждане до номера * # 61 #, банда.

След обаждане до номера ще има информация дали мобилният телефон е подслушван или не.

Ако мобилният ви телефон не е подслушван, той ще каже „Not Forwarding“ . И обратно, когато мобилният телефон бъде подслушван, думите "Препращане" ще се появят заедно с подслушания номер.

Е, това беше начин да разберете, че мобилният ви телефон е подслушван, което можете да направите лесно без професионална помощ, банда.

С тези методи можете да вземете предпазни мерки, както и да ги преодолеете, така че мобилният телефон, който използвате, да не може да бъде подслушван отново.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Tia Reisha .