6 характеристики на wa block и как да го поправите

Можете да разберете характеристиките на блокирания WA. Има няколко знака, които показват, че WA е блокиран, така че знаете как да го разрешите.

Характеристиките на блокирания WhatsApp очевидно все още рядко се познават от много потребители на WA до такава степен, че се оказва недоразумение.

Разговорите в WhatsApp са забавни. Освен без чат, чатът в WhatsApp е много по-лек в сравнение с други приложения за чат.

Но някога искали ли сте да разговаряте с някого, изведнъж вече не можете да говорите?

Сигурно си мислите дали не сте били блокирани от този човек. Веднага, де, ти мислиш за грешките, които си направил.

Eits ..., не мисли първо негативно , банда! Не се разстройвайте веднага, защото ApkVenue ще ви разкаже някои от характеристиките на WA, които са блокирани от други хора.

Как да разберем WhatsApp, блокиран от други

За да се предвидят смущения от хора, които обичат да чат спам , WhatsApp е оборудван с функцията Блокиране на контакт .

Тази функция ще отхвърли всички досадни чатове от хората, които блокираме, така че няма да получаваме съобщения от блокирания човек.

За да разберете, че функциите на WA са блокирани от приятели и други хора, всъщност можете просто да изпратите чат на този човек. Ако не е било доставено дълго време, това означава, че сте били блокирани.

Но има и начин да разберете, че WA е блокиран без чат. Някои признаци, че WhatsApp номер на някой друг е блокиран, са както следва:

1. Винаги отбелязвайте един (Най-видимата функция на WA е блокирана)

Понастоящем WhatsApp е снабден с функция с две сини отметки, ако съобщението, което сте изпратили, е прочетено. Ако двете отметки не са сини, това означава, че съобщението ви е пристигнало, но не е прочетено.

Междувременно, ако съобщението от вас отметне само едно в WA, това означава, че съобщението ви не е пристигнало. Ако съобщението не пристигне, има две възможности.

Възможно е вашият номер да е бил блокиран от него, или той да е в район със слаб сигнал. Но ако е минала седмица или месец, все още проверявате, да, поправката ви е блокирана .

2. Не виждам снимка на потребителския профил

Когато разговаряте с хора, снимката на профила на опонента ви в чата определено ще се появи, нали? Ако изведнъж снимката изчезне, най-вероятно вашият номер е блокиран от него.

Но не забравяйте, че ако този човек не запази телефонния ви номер на смартфона си, снимката му може да не се появи. Зависи и от вашите WhatsApp спрямо настройките за чат.

Но ако WA чатът от вас отметне само един, плюс не можете да видите снимката на потребителския профил на WA на този човек, това означава, че е ясно, че сте блокиран, банда.

3. Не може да се види състоянието на контакта

Можете също така да разберете характеристиката на временно или постоянно блокиране на WA, като разгледате състоянието „Последно видяно“ или „Онлайн“ в контакта WhatsApp.

Този статус показва, че някой активно използва WhatsApp или не. Междувременно, ако някой блокира вашия контакт, няма да можете да видите състоянието му.

Вашите контакти „Последно видяни“ няма да се появят, ако деактивирате тази функция в настройките на WhatsApp. Но мнозина също го деактивират, така че да не изглежда онлайн на WA

Други блокирани знаци на WA. . .

4. Не може да бъде извикан

Следващите характеристики на блокирането на WA от iPhone или Android, които можете лесно да разберете, са отхвърляне на повикване, банда.

Когато се опитате да се обадите на този човек чрез WhatsApp, но той не е свързан, може да блокира входящите повиквания в WA или да блокира вас.

Ако когато се обадите, се окаже, че обаждането ви не пристига , плюс има и други блокирани функции на WA, това означава, че наистина сте блокирани от него.

5. Не може да се групира разговор

Характеристиките на други блокирани WA номера също могат да бъдат известни чрез използване на една от функциите на WhatsApp, а именно Групово обаждане .

Начинът да разберете, че нашият WA номер е блокиран е, че трябва да сте в същата група като лицето, за което подозирате, че е блокирало вашия WhatsApp номер. След това направете групово обаждане.

Ако човекът, за когото подозирате, че е блокирал контакта ви, не може да се присъедини, тогава е вероятно да сте блокиран от него.

6. Никога не е виждал последния статус

Всъщност не е нужно да се притеснявате да търсите функции на WA, които са блокирани с приложението. Защото знакът WhatsApp е временно или окончателно блокиран, може лесно да бъде известен.

Е, последният блокиран знак от WA може да бъде намерен чрез състоянието или историята на WhatsApp. Ако сте блокирани, няма да можете да видите актуализациите на състоянието на този човек.

Отделно от това, има и възможност лицето да не запази вашия номер на WhatsApp. Ето защо не мислите веднага негативно първо, да.

И така, най-вероятно сте били блокирани или може да сте въвели контактите, които те крият, за да не могат да видят състоянието си.

Бонус: Как да отблокирам WhatsApp

Знаете ли дали вашият номер е блокиран в WA или не? Ако определено е блокиран, определено искате да знаете как да деблокирате WA , нали?

Не се бъркайте! Можете да опитате как да деблокирате WA човека, който ни е блокирал, което ApkVenue обясни изцяло в следващата статия!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Така статията на Jaka за характеристиките на блокирания WA и как да го преодолеем. Но имайте предвид, че този показател не винаги е абсолютен. Защото има и други неща, които също биха могли да се случат.

Но ако искате да разговаряте с приятели, които блокират вашия номер в WhatsApp, ApkVenue също има решение чрез тази статия. Късмет!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Fanandi prima Ratriansyah