8 аниме приложения за редактиране на снимки и как да ги използвате

Аниме приложение за редактиране на снимки може да ви накара да изглеждате като японски анимационен филм на каваи. Вижте препоръките за кандидатстване тук!

Аниме приложенията за редактиране на снимки са все по-обичани в днешно време. Естествено, много жители от цял ​​свят наистина харесват аниме сериали.

Анимето е една от отличителните култури на Япония в световен мащаб. Аниме поредицата е добре позната по целия свят, включително в Индонезия.

Анимационният стил и писането на истории, които са типични за анимето, успяха да привлекат много фенове, така че разработчиците да се интересуват от създаването на приложения специално за аниме сегмента.

Един тип приложение, от което се интересуват феновете на аниме, е приложение за редактиране на снимки, така че анимето на смартфон.

Заедно с нарастващия брой смартфони с най-добро качество на камерата, се появяват все повече и повече приложения за камери с аниме.

Много хора правят редакции на снимки в аниме и ги показват в социалните медии. Освен това процесът на редактиране, извършен в тези приложения, се класифицира като много лесен.

Нямате търпение да изтеглите най - препоръчаното приложение за редактиране на аниме снимки ? Какви са предимствата пред другите приложения? Ето още информация.

1. Everfilter (приложение за редактиране на японски аниме снимки)

Източник на снимки: TopBuzz (чрез Play Store)

Разработено от TopBuzz , това известно приложение за аниме снимки в Япония предоставя специални филтри, за да направят вашите снимки да изглеждат като аниме герои.

Уникално, в приложението Everfilter , снимките, които правите, ще бъдат автоматично обработени, за да изглеждат като аниме, без да се налага първо да избирате филтър, банда.

Въпреки че няма опция за филтър, можете да регулирате околната среда на снимката. Искате ли да дадете на вашата аниме снимка нощен или дневен филтър. Готино, нали?

Информация Everfilter
Разработчик TopBuzz
Преглед 4.0
Размер 6MB
Инсталирайте го -
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете приложението Everfilter по-долу!

Everfilter Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Призма

Снимката е предоставена от: Prisma Labs, Inc. (чрез Play Store)

За разлика от Everfilter, Prisma е приложение за редактиране на снимки, което предлага разнообразие от предварително зададени филтри, които да опитате.

Уникално, Prisma използва AI, който равномерно ще прилага филтъра към всички фотокомпоненти.

Тази програма за конвертиране на снимки в аниме също е много лесна за използване. Не е нужно да правите различен процес на редактиране, просто изберете филтър и просто направете няколко корекции.

Можете да приложите различни филтри в една снимка. Превръщайки снимките в правилното аниме, обикновените снимки ще станат интересни аниме снимки , нали знаете!

Информация Призма
Разработчик Prisma Labs, Inc.
Преглед 4.0
Размер 12.7MB
Инсталирайте го -
Android Минимум 4.4

Изтеглете чрез Play Store

Изтеглете приложението Prisma по-долу!

Приложения за снимки и изображения Prisma Labs, inc. ИЗТЕГЛИ

3. GoArt

Снимката е предоставена от: Everimaging Ltd. (чрез Play Store)

GoArt е аниме приложение за редактиране на снимки на iPhone и Android с работещ механизъм като Prisma, банда.

В това подобно на аниме приложение за редактиране на снимки можете да проявите креативност, като прилагате различни филтри в една снимка, за да създадете интересни ефекти.

Технологията AI в това приложение ви позволява да превърнете снимките, които правите, в произведения на изкуството, включително тези в популярното аниме.

Информация GoArt
Разработчик Everimaging Ltd.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (47 678)
Размер 8.3MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете чрез Play Store

Изтеглете приложението GoArt по-долу!

Apps Photo & Imaging Everimaging Ltd. ИЗТЕГЛИ

4. Мейту

Снимка източник: Meitu (Китай) Limited. (чрез Play Store)

Искате да имате снимки, които приличат на принцеси в аниме филми или корейки? Тогава Meitu е подходящо за вас приложение за редактиране на снимки.

Със специален филтър, който е наистина азиатски, можете да промените снимката на лицето си, за да изглежда като сладък аниме герой !

В допълнение, в това онлайн и офлайн приложение за редактиране на снимки можете също да направите снимките, които правите, по-красиви с функцията за ретуширане на тялото .

Информация Мейту
Разработчик Meitu (Китай) Limited.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (600 231)
Размер 116MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете чрез Play Store

Изтеглете приложението Meitu по-долу!

Meitu Browser Apps, Inc. ИЗТЕГЛИ

5. PicsArt - Фотостудио

Източник на снимки: PicsArt (чрез Play Store)

В сравнение с други приложения за редактиране на снимки на аниме за Android, PicsArt е най-пълното приложение с разнообразни безплатни функции.

Как да редактирате снимки, за да бъдат аниме в PicsArt, също е много лесно. Да не говорим, можете да използвате различни инструменти като функцията за скициране, създател на скикери, ремикс и много други.

Забавното е, че това приложение за редактиране на снимки, за да бъде аниме на компютър и мобилен телефон, се поддържа от общност, която активно споделя снимки и уроци, за да ви направи още по-креативни. Пристрастен, гарантиран!

Информация PicsArt
Разработчик PicsArt
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (9 562 377)
Размер Варира
Инсталирайте го 500 000 000+
Android Минимум Варира

Изтеглете чрез Play Store

Изтеглете приложението PicsArt по-долу!

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Карикатури и стикери на MomentCam

Снимката е предоставена от: Eureka Studios (чрез Play Store)

Вместо просто анимационен анимационен филм, MomentCam ще промени структурата на вашата снимка в пълна карикатура от краката до главата.

Уникално, тази карикатура е вдъхновена от различни аниме герои и има подобна анимационна структура , което я прави сладка и интересна.

Използването на това приложение за редактиране на карикатурни снимки също е класифицирано като много лесно, където трябва само да направите снимка и да изберете най-подходящия филтър.

Информация Карикатури и стикери на MomentCam
Разработчик Eureka Studios
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (1 281 082)
Размер 113MB
Инсталирайте го 500 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете чрез Play Store

Изтеглете приложението MomentCam Cartoons & Stickers по-долу!

Eureka Studios Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Анимационен фоторедактор

Източник на снимки: Game Brain (чрез Play Store)

Това приложение за преобразуване на снимки в аниме има много интересни филтри, които ще превърнат снимките ви в герои в романтична аниме поредица.

Различни интересни филтри в Cartoon Photo Editor могат да се използват безплатно, за да превърнат снимките във вашата галерия в анимационни филмови герои.

Освен това можете да приложите филтрите в това приложение в реално време , където крайните резултати от редактирането ще бъдат видими в процеса на правене на снимки.

Информация Анимационен фоторедактор
Разработчик Мозъчни игри
Отзиви (Брой рецензенти) 3,9 (57 623)
Размер 13MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.4

Изтеглете чрез Play Store

Изтеглете приложението MomentCam Cartoons Photo Editor по-долу!

Apps Photo & Imaging Game Brain ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Проекция (Приложение за редактиране на снимки, за да се превърне във вирусно аниме)

Източник на снимки: Прожекция

И накрая, има приложение за редактиране на снимки, наречено Projection, което ApkVenue ще обясни в края на тази статия, банда.

Проекцията всъщност не е специално приложение за редактиране на снимки в аниме, тъй като изходният файл, генериран от това приложение, е под формата на видео формат.

Въпреки че може да бъде подмамен с трикове за екранна снимка, за да запазите редакции, за съжаление това приложение е пълно на китайски, така че е трудно да се разбере.

Информация Проекция
Разработчик -
Отзиви (Брой рецензенти) -
Размер 52MB
Инсталирайте го -
Android Минимум -

Изтеглете приложението Projection по-долу!

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Как да направим снимките да станат аниме

Източник на снимки: Twitter.com/racheltjhia

Сега ApkVenue ще обсъди как да редактирате снимки в японско аниме, чиито резултати са гарантирани наистина сладки , банда!

Приложението за редактиране на снимки, което да бъде аниме, което ApkVenue ще използва в този урок, се нарича Projection и връзката за изтегляне ще бъде включена в долната част.

Вместо да бъдем любопитни, нека просто разгледаме стъпките за това как да превърнем снимките в аниме selengkpanya по-долу.

Note:

  1. Buka aplikasi Proyeksi yang terinstal di HP Android. Jika belum punya, kamu bisa download aplikasi edit foto jadi anime lewat link di bawah:
Apps Photo & Imaging DOWNLOAD
  1. Pilih menu ikon tambah (+), lalu masuk folder penyimpanan galeri untuk melihat foto yang kamu punya dan lanjut ke langkah cara edit foto jadi anime online selanjutnya.
  1. Kamu pilih foto yang ingin diedit menggunakan efek anime.

  2. Jika sudah, tekan tombol merah di bagian bawah untuk lanjut ke cara buat foto jadi anime yang selanjutnya.

  1. Pada bagian ini, kamu ketuk pada timeline foto yang tadi sudah dimasukkan hingga muncul bingkai merah pada foto.
  1. Geser ikon-ikon menu yang ada di bagian bawah untuk menuju ke menu efek anime.

  2. Pilih menu efek anime yang memiliki ikon seperti pada gambar di bawah.

  1. Kamu tinggal tunggu hingga prosesnya selesai.
  1. Untuk menyimpan hasilnya kamu tinggal tekan tombol ikon full-screen dan lakukan screenshot layar seperti biasa.
  1. Untuk hasil lebih bagus, kamu bisa crop bagian yang nggak diperlukan.

Kenapa harus melakukan screenshot layar? Karena jika kamu menyimpannya secara normal, aplikasi ini akan menghasilkan file output dengan format video, geng.

Itulah kenapa kamu harus melakukan screenshot secara manual untuk menyimpan hasil cara membuat foto menjadi anime ke galeri, geng. Mudah, kan?

Unik dan keren-keren kan aplikasi edit foto jadi anime tadi? Dengan deretan aplikasi ini keinginanmu untuk melakukan cara membuat foto menjadi anime bisa terwujud.

Rekomendasi aplikasi yang Jaka rekomendasikan juga memiliki keunggulannya masing-masing, selain itu fitur yang ditawarkan pun berbeda satu sama lain.

Apliksi mana nih yang jadi favorit kamu, geng. Yuk pilih dan download aplikasi edit foto anime tadi untuk smartphone kamu, dan jadilah kreatif! Selamat mencoba!