как да получите безплатни линии точки

Искате ли да купите стикери или теми от LINE? Това е лесно, просто следвайте как да получите следните безплатни монети LINE. (100% работи)

Потребителите на LINE приложението трябва да знаят името LINE Points ? Виртуалната валута на LINE се използва за закупуване на различни функции в приложението LINE.

В миналото то просто се наричаше LINE Coin , но сега също е разделено на LINE точки.

По същество LINE Points са виртуална валута, спечелена от награди. Междувременно LINE Coin е валутата за закупуване на функции на LINE.

Можете да получите награди безплатно лесно, знаете ли! Така че тук ApkVenue ще ви каже как да получите безплатни LINE монети.

Ето как да получите безплатни LINE точки!

Не забравяйте, че това, което получавате от наградата, е LINE Points, а не LINE Coin. Изчислението е, че 1 монета е еквивалентна на 300 точки. Добре, вече любопитно как? Нека разгледаме следните стъпки:

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

1. Отворете Линейни точки на LINE

Тези Линейни точки са в графата Още вдясно на приложението LINE. Тази колона предоставя допълнителни функции, от които можете да се възползвате. Сега просто изберете LINE Points, както е показано по-долу.

След това ще бъдете на страницата LINE Points, в горната част на екрана ще получите информация за сумата и историята на транзакциите на вашите точки.

Ако щракнете, ще се появи пълна история на вашите точки доходи и разходи.

2. Отворете услуга за доставчик на награди

Все още на страницата LINE Points ще видите няколко приложения или промоции на трети страни от самата LINE, които са разделени на няколко колони.

Тези графи включват Представени, Промоции, Официални акаунти, Приложения, Цели, Кредитни карти, Пазаруване и Други мисии.

Наградите се дават в 3 различни форми, а именно точни числа, бакшиши и се определят от доставчика на наградата.

Всеки доставчик на награди има свои собствени правила, преди да получите награда под формата на LINE точки, но можете да видите броя на наградите, които ще бъдат дадени, както е показано по-долу.

Ако се изкушите от дадения брой точки, просто щракнете и ще влезете в страницата на доставчика на награди. Тук ви се дава обяснение какво да направите, за да получите награда.

3. Върнете се на страницата за доставчик на награди

След като изпълните заданието, трябва да се върнете на страницата на доставчика на награди и това изображение ще се появи.

Наградените точки ще бъдат добавени автоматично към вашия акаунт.

Не е ли лесно да получите LINE точки безплатно? Точките ви автоматично ще бъдат преобразувани от LINE, ако искате да закупите функциите за стикер и тема.

Ако сте мързеливи да намерите точки от награди, можете да си купите и LINE Coin.

Наградите ще бъдат достъпни по всяко време. Но трябва да помните, че ако сте спечелили точки от един доставчик, тогава не можете да получите повече точки при същия доставчик.

За задълбочено обяснение на LINE Coin и Line Points, ApkVenue ще обясни по-късно. За тези от вас, които имат интересни мнения, можете да ги напишете в графата за коментари, момчета, до нови срещи!

Прочетете също статии за LINE или други интересни статии от Даниел Кахяди .