как да използвам най-новата фалшива gps 2020

Как се използва фалшив GPS е изненадващо лесно! Можете да създадете фалшиво местоположение с фалшив GPS по следните начини.

Как се използва фалшив GPS често се търси от много хора днес. Оказва се, че много от тях искат да фалшифицират места за различни неща.

GPS наистина е една от основните характеристики на смартфона. Съществуването на GPS на смартфоните позволява на потребителите да използват функцията за местоположение, за да открият, наблюдават и проследяват местонахождението на други потребители на смартфони.

Функцията за споделяне на местоположение в различни приложения също ви позволява да споделяте информация за местоположението, когато сте на това място.

Понякога обаче има хора, които искат да бъдат малко любопитни, като манипулират местоположението . Независимо дали става дума само за шега на приятел или за лъжа на приятеля си.

Е, ако и вие искате да опитате, можете да използвате приложението Fake GPS. За да бъдем по-ясни, тук ApkVenue ще обясни как да използвате фалшив GPS .

Как да използвам фалшив GPS (заедно с препоръки за фалшиви GPS приложения)

Искате ли да манипулирате местоположението и да кажете на приятел или приятелка да ги накара да повярват? Ако е така, можете да се възползвате от най-доброто приложение за фалшив GPS.

Е, този път ApkVenue ще обсъди задълбочено как да използвате фалшивия GPS на Vivo, OPPO и други в урока по-долу. Виж това!

Как да използвам фалшив GPS

Трябва да имате дилема, когато искате от време на време да създавате фалшиви местоположения, но не искате да нарушавате гаранцията на смартфона чрез вкореняване.

Не е нужно да се притеснявате, защото можете да следвате урока за това как да активирате фалшив GPS на Samsung, Xiaomi и други марки на HP без следния корен , банда. Слушай, нека!

Стъпка 1: Инсталирайте приложение за фалшиво GPS местоположение - Floater

  • Първо инсталирайте приложението. Тук ApkVenue използва приложението Fake GPS Location - Floater .

Стъпка 2: Влезте в менюто за настройки

  • Когато приключите с инсталирането, влезте в менюто Настройки . Изберете Опции за програмисти .

Стъпка 3: Активиране на фиктивно местоположение

  • На този етап трябва да направите как да активирате Mock Location, като изберете опцията Select mock location app .

Стъпка 4: Изберете приложение Floater

  • Как да използвате фалшив GPS на WhatsApp или други най-добри приложения за чат, което следва да изберете приложението Floater .

Стъпка 5: Изберете фалшиво местоположение

  • Местоположението ще се появи в горния ляв ъгъл на екрана . Веднага можете да определите фалшивото местоположение, което искате, банда.

  • На този етап със сигурност не можете да направите как да активирате фалшив GPS, без да активирате фалшиво местоположение.

Готово, де! Лесно е, нали? Можете лесно да създавате фалшиви местоположения на телефони с Android и iPhone и разбира се, не е нужно да корен, банда.

Фалшиви GPS приложения

  1. Просто да се шегувате с приятелите си, защото можете да изпратите местоположението си навсякъде по света.

  2. За това как да използвате Fake GPS за мобилни легенди , можете също да следвате как да използвате Fake GPS ML за игра на ML игри или други игри, които изискват GPS.

  3. Да създадете акаунт tuyul за онлайн шофьори на мотоциклетни таксита, така че шофьорите да могат да се придвижват навсякъде, където пожелаят, за да получават винаги много поръчки.

Най-доброто фалшиво GPS приложение

Освен приложението Floater, все още има няколко други фалшиви GPS приложения, които можете да използвате, за да изпробвате метода Fake GPS, така че да не бъде открит от сървъра, банда.

Тогава какви са препоръките за най-доброто фалшиво GPS приложение на Android, което можете да опитате? Просто проверете списъка по-долу!

1. Фалшиво GPS местоположение - Hola

Hola може да е по-известен като VPN приложение, но тази базирана в Израел компания има и фалшиво GPS приложение, а именно Fala GPS Location Hola .

Освен че може да бъде използван за шега на приятели, едно от най-новите фалшиви GPS приложения може също да ви помогне да намерите други потребители на определени места.

Например, ако зададете местоположението си да е в Япония, хората, препоръчани в приложението за търсене на приятели, също ще показват хора в тази държава.

Подробности Фалшиво GPS местоположение - Hola
Разработчик Hola VPN Ltd.
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 3.8MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Оценка (Play Store) 4.1 / 5.0

Изтеглете фалшиво GPS местоположение - Hola тук.

2. Фалшиво GPS местоположение - Floater

Освен това има Fake GPS Location - Floater . Когато се използва, APK на Fake GPS location може да показва плаващ дисплей с регулируем размер.

По този начин можете веднага да използвате метода за фалшиво GPS местоположение , за да зададете фалшиво местоположение по-лесно, без да е необходимо да отваряте и затваряте други приложения, банда.

Floater има и разнообразие от други интересни функции, като се започне от историята на местоположенията, които използвате, запазване на любимите ви местоположения, до промяна на външния вид.

Подробности Фалшиво GPS местоположение - Floater
Разработчик Бързи разработчици
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 2.8MB
Изтегли 500 000 и повече
Оценка (Play Store) 3.8 / 5.0

Изтеглете фалшиво GPS местоположение - Floater тук.

3. Фалшив GPS

С фалшив GPS можете да опитате как да използвате фалшив GPS на OPPO A3s или други мобилни телефони, за да изглежда мобилният ви телефон, сякаш е на определени места по света. Просто изберете местоположението, което харесвате!

Почти като предишното приложение за фалшив GPS APK, за да може това приложение да работи добре, трябва да активирате функцията Location Mock в настройките за разработка.

Размерът също не е твърде голям, което е само 7.1MB. Така че не е нужно да се притеснявате дали производителността на вашия смартфон ще бъде прекъсната дори с ограничени спецификации.

Подробности Фалшив GPS
Разработчик ByteRev
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 7.1MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Оценка (Play Store) 4.3 / 5.0

Изтеглете фалшив GPS от тук.

4. Фалшиво GPS местоположение

Докато за тези от вас, които търсят как да използват Fake GPS на Xiaomi, можете също да изтеглите приложението Fake GPS Location , банда.

Това приложение, разработено от Lexa, идва с интуитивен и лесен за използване интерфейс. Можете също да създадете фалшиво местоположение само с две щраквания.

В допълнение, фалшивото GPS приложение за онлайн отсъствия, което е изтеглено повече от 10 милиона пъти, може да работи добре и на смартфони, които не са вкоренени или вече не са вкоренени.

Ако обаче е инсталиран на вкоренен смартфон, можете да настроите повече настройки в Fake GPS местоположение . Не е ли интересно?

Подробности Фалшиво GPS местоположение
Разработчик Лекса
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 10 000 000 и повече
Оценка (Play Store) 4.6 / 5.0

Изтеглете фалшиво GPS местоположение тук.

5. Моето местоположение

My Location е фалшиво GPS приложение без root, което е подходящо за тези от вас, които използват смартфони с ограничени спецификации поради малкия им размер, който е 7MB.

Приложението, което е изтеглено повече от 5 милиона пъти, може да бъде активирано с функцията Mock Location в настройките за разработка, за да настроите Fake GPS.

Въпреки това, това безплатно приложение за фалшиво местоположение, направено от разработчика на Andev, също може да работи добре и е лесно за използване от начинаещи, банди.

Подробности Моето местоположение
Разработчик Андев
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер Варира
Изтегли 4 000 000 и повече
Оценка (Play Store) 4.3 / 5.0

Изтеглете My Location оттук.

По този начин се използва фалшив GPS без корен, заедно с препоръката за фалшиво GPS приложение. Можете да използвате този метод, когато искате да бъдете любопитни или да се шегувате с приятелите си.

Но помнете, не прекалявайте и не го използвайте особено, за да заблудите партньора си. По-късно, ако ви хванат, може да се влоши. Късмет!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Рейналди Манасе .