5 начина за скрийншот на най-новия Samsung 2020 от всички видове

Как да направите скрийншот Samsung всъщност е много лесно да се направи. Ето 5 начина за SS Samsung HP, които можете да опитате❗

Начинът на скрийншот Samsung всъщност не се различава много от това как да заснемете екрана на друг мобилен телефон с Android, банда.

Една от най-важните функции на мобилния телефон е активната екранна снимка . Това често се прави, за да се снима разговор в приложение за чат .

Освен това има много други, които могат да бъдат поставени от тази функция, като например правене на документи и запазване на снимки. Въпреки това все още има такива, които не разбират как да го използват.

Тогава как правите скрийншот на Samsung ? Спокойно, ApkVenue ще ви разкаже пълния метод и можете да го изпробвате на всички видове мобилни телефони Samsung, банда!

Колекция от екрана на Samsung за всички видове

Търсите ли начин за скрийншот на бандата Samsung J2, J7, A70 или друга серия? Всъщност методът е почти същият, наистина, въпреки че серията HP е различна.

Всъщност можете да направите и следните SS Samsung Samsung на Note и таблици, направени от този доставчик от Южна Корея. Вижте подробностите по-долу!

1. Как да направите екранна снимка на Samsung чрез плъзгане на екрана

За това как да направите скрийншот на Samsung S10, S20 или най-новите мобилни телефони на Samsung, можете да избършете ръката си, известен още като плъзгане отляво надясно на екрана на мобилния телефон.

Изчакайте, докато чуете звука на затвора на камерата като знак, че сте направили екранна снимка, банда.

Но имайте предвид, че първо трябва да активирате тази функция. Обикновено тази функция ще се активира автоматично.

Но ако имате проблеми, можете да опитате да изпълните стъпките по-долу, банда!

 • Стъпка 1 - Отидете в Настройки > Разширени функции или за по-стари версии Настройки > Движения и жестове .

 • Стъпка 2 - Активирайте Google Palm Swipe за улавяне .

 • Стъпка 3 - Готово. Затворете менюто за настройки на екрана на Samsung и опитайте да заснемете екрана, който искате.

2. Как да направите скрийншот на Samsung с помощта на бутони

Проблем при използване на функцията за плъзгане с длан , защото често вземате грешен похват или първо трябва да опитате няколко пъти? Ако е така, просто използвайте бутоните на вашия мобилен телефон Samsung.

Екранна снимка с бутон за захранване и начало

За това как да направите скрийншот Samsung J7 и други стари версии, можете да използвате бутона Начало. За да стане по-ясно, помислете за стъпките по-долу:

Източник на снимки: digitaltrends.com

 • Стъпка 1 - Натиснете едновременно бутона за захранване и начало .

 • Стъпка 2 - Задръжте известно време, докато се появи щракащ звук или вибрация, ако активирате режима на вибриране.

Имайте предвид, как да направите скрийншот на този мобилен телефон на Samsung, може да се направи само ако мобилният телефон все още има бутон Начало.

Екранна снимка с бутони за захранване и намаляване на звука

Междувременно най-новите мобилни телефони на Samsung са премахнали средно бутона Home.

Но спокойно! Все още можете да направите скрийншот на Samsung A11 и други скорошни версии на Samsung, използвайки други методи без бутона Начало.

 • Стъпка 1 - Изберете активния екран, който да бъде заснет. След това едновременно натиснете бутоните за захранване и намаляване на звука .

 • Стъпка 2 - Задръжте, докато се появи звукът на затвора на камерата. Готово, де! Резултатите от екранната снимка ще бъдат автоматично запазени в галерията на мобилния телефон.

3. Как да направите скрийншот на Samsung със S Pen

Източник на снимки: pcworld.com

Този е специално за серията Samsung, която е оборудвана със S Pen. Освен серията Note, някои таблети като Tab A също могат да направят тази техника. Методът е както следва:

 • Стъпка 1 - Активирайте менюто Air Command, което автоматично излиза, когато плъзнете S Pen. Или можете също да натиснете бутона на S Pen.

 • Стъпка 2 - Изберете Screen Write, за да направите екранна снимка.

 • Стъпка 3 - Преди да приключите с правенето на екранни снимки, можете да добавите някои бележки към изображението.

 • Стъпка 4 - Когато приключите, натиснете бутона Споделяне или Запазване .

4. Дълъг екран на Samsung

Вместо да правите екранни снимки на Samsung един по един на всеки екран или да използвате приложение за запис на екран, можете да правите дълги екранни снимки, знаете ли!

За тези от вас, които не знаят как да правят дълги екранни снимки на Samsung или други телефони с Android, просто разгледайте урока в следващата статия!

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Как да направите екранна снимка на Samsung с помощта на приложение

Чувствате ли се скъпи за физическите бутони на мобилния си телефон? Ако е така, как така, можете да правите екранни снимки на мобилни телефони Samsung, като използвате приложението за екранна снимка на Samsung .

За да разберете какви са препоръките за приложението за екранна снимка на HP, можете да видите пълния преглед в статията по-долу, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това бяха някои от екранните снимки на Samsung от всякакъв тип, включително стари и най-новите мобилни телефони на Samsung, банда. Лесно е, нали?

Не забравяйте, че не позволявайте на функцията за заснемане на екрана на мобилния телефон на Samsung да се използва неправилно. Съгласно Закона за ITE ни е забранено да правим екранни снимки на разговори без тяхно разрешение.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah