10 най-добри телевизионни отдалечени приложения 2020, които могат да използват всички марки!

Загубили ли сте някога дистанционното на телевизора си? Няма нужда да се паникьосвате, защото можете да изтеглите най-доброто дистанционно приложение за телевизор на мобилен телефон с Android, това могат да бъдат всички марки, лампови телевизори и интелигентни телевизори.

Небрежен ли си? Например, често губите дистанционното за телевизора си, въпреки че имате нужда от него, нали? Да, сигурно е много досадно!

Но сега не е нужно да се притеснявате, защото някои от най-новите телефони с Android вече са оборудвани с усъвършенствани функции, така че можете да ги използвате като дистанционно за телевизор, знаете ли.

Така че в тази статия ApkVenue ще направи преглед на най-добрите препоръки за дистанционно приложение за телевизори от телефони с Android, които са гарантирано ефективни за преодоляване на този проблем, банда.

Колекция от най-добрите телевизионни дистанционни приложения на телефони с Android, може също да направи климатици, камери и т.н.!

Отдалеченото приложение за Android TV може не само да управлява телевизионни устройства, но и друго електронно оборудване като климатици, проектори, камери и осветление на къщи.

Преди това се уверете, че мобилният ви телефон с Android поддържа функцията IR blaster , която често се среща при евтини, висококачествени марки Xiaomi.

Въпреки това има и отдалечени телевизионни приложения без инфрачервена връзка, например чрез Bluetooth или WiFi връзка. Вместо да ви е любопитно, просто разгледайте отзивите по-долу!

1. Универсално дистанционно за телевизия (приложение за дистанционно управление на тръби и LED за всички марки)

Източник на снимки: play.google.com

Първо, има приложение, наречено Universal TV Remote, което наистина е инструмент на мобилен телефон с Android, който има функция за смяна на смартфон като дистанционно за телевизор.

Приложението, разработено от Twinone, поддържа и различни телевизионни устройства, които използват инфрачервено предаване.

Потребителският интерфейс, предлаган от Universal TV Remote, също е доста прост. Със сив фон и цветове на бутоните, които могат да се променят, банда.

Как да използвате това дистанционно приложение за телевизор е доста лесно. Трябва само да потърсите марката и модела на телевизора, който имате, след това е готов за употреба. Наистина лесно, нали?

С всички тези удобства, приложението за дистанционно управление към телевизор с интелигентна телевизия със сигурност е подходящо за тези от вас, които не се нуждаят от много функции и не искат да бъдат сложни.

Подробности Универсално дистанционно за телевизор
Разработчик Twinone
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 3.4MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Universal TV Remote тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

2. AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control

Източник на снимки: play.google.com

AnyMote, както подсказва името, е не само за устройства с инфрачервена връзка, но и за интелигентни устройства с WiFi връзка.

Дистанционното приложение за Android TV, разработено от Color Tiger , наистина е тествано на няколко смартфона , като Samsung, HTC и т.н.

За съжаление дистанционното приложение на телевизора без инфрачервена връзка не е съвместимо с Huawei, Vizio, Sony и някои LG смартфони .

Подробности AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control
Разработчик Цвят Тигър
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 14MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете AnyMote Universal Remote тук:

AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control чрез Google Play Store

3. ASmart Remote IR

Източник на снимки: play.google.com (Най-доброто дистанционно приложение за офлайн телевизия с инфрачервена връзка.)

ASmart Remote IR е приложение, разработено от NXRsoft и не само поддържа работа за телевизионни устройства.

Но може да се използва и за климатици, DSLR камери, DVD / Bluray плейъри, проектори за сетбокси за превръщане на LED телевизорите в интелигентни телевизори.

Както подсказва името, работата на ASmart Remote IR изисква само модула за IR бластер , който днес често се среща на телефони с Android, като Xiaomi до Huawei.

Подробности ASmart Remote IR
Разработчик NXRsoft
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 24MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 3.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете ASmart Remote IR тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Други отдалечени приложения за Android TV ...

4. SURE - Smart Home и Universal TV Remote

Източник на снимки: play.google.com

С повече от 10 милиона изтегляния, изглежда, че не е нужно да се колебаете да изтеглите дистанционното за Android TV, разработено от SURE Universal Ltd. това, банда.

SURE - Умният дом и телевизор Universal Remote се твърди, че е най-доброто приложение в своя клас, защото може да се използва в почти всички марки и видове телевизионни устройства.

Не само чрез IR бластера , това приложение има и WiFi връзка, дори за интелигентни асистентски устройства, като Google Home и Amazon Alexa.

Подробности SURE - Универсално дистанционно за интелигентен дом и телевизор
Разработчик SURE Universal Ltd.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 63MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете SURE - Универсално дистанционно управление за интелигентен дом и телевизор тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

5. Mi Remote Controller (TV Remote Application от Xiaomi HP)

Източник на снимки: play.google.com

Изглежда, че това приложение трябва да се използва за всички видове мобилни телефони Xiaomi днес, особено тези в входно ниво клас като Redmi Series .

Причината е, че Mi Remote Controller е създаден, за да увеличи максимално функцията IR бластер на своя Android смартфон .

Уникално, сега можете да използвате и приложения, разработени от Xiaomi Inc. това във всички марки смартфони извън Xiaomi.

Как да използвате приложението Mi Remote също е доста лесно, така че разбира се е срамно за вас да го пропуснете, банда.

Подробности Дистанционно управление Mi - за телевизия, STB, AC и др
Разработчик Xiaomi Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 36MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете дистанционното управление Mi тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Обелете универсалното дистанционно управление за Smart TV

Източник на снимки: play.google.com (Можете да получите този APK за дистанционно управление на телевизора безплатно в Google Play Store.)

За да увеличите максимално функциите на Smart TV, които започват да цъфтят в наши дни, можете да използвате дистанционното управление Peel Universal Smart TV, за да го управлявате, банда.

Проблемът е приложението, разработено от Peel Technologies Inc. той има редица полезни функции.

Той не само прави контроли за електронни устройства, но също така предоставя препоръки за телевизионни предавания, ако се свържете с устройство Smart TV.

Не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете любимото си шоу, нали? Така че побързайте и изтеглете най -доброто дистанционно управление за Android TV чрез връзката по-долу, банда.

Подробности Обелете универсалното дистанционно управление за Smart TV
Разработчик Peel Technologies Inc.
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 26MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете универсалното дистанционно управление Smart TV от тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Универсално дистанционно управление за телевизор

Източник на снимки: play.google.com

Това дистанционно приложение за лампови телевизори може да се използва не само за стари училищни устройства, но можете да използвате и дистанционно управление Universal TV за интелигентни телевизори.

Всъщност това приложение предлага и няколко функции като Smart Sharing / Casting , за показване на съдържание на мобилен телефон с Android на телевизионен екран.

А за смарт телевизионни устройства като Sony Bravia, това приложение, разработено от CodeMatics Media Solutions, има функция за гласово търсене или функция за гласово търсене.

Подробности Универсално дистанционно управление за телевизор
Разработчик Медийни решения на CodeMatics
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 2.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Universal TV Remote Control тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

8. Дистанционно управление ZaZa

Zaza Remote е същото като другите дистанционни приложения за телевизори от телефони с Android, което улеснява свързването на телевизионно устройство със смартфон .

ZaZa Remote може да се използва на различни марки смартфони , като Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Lenovo, HTC и много други.

Не само, че имате поддръжка на телевизора, можете да използвате ZaZa Remote за климатици, кутии за Android , проектори, DVD плейъри, DSLR камери, светлини и така нататък, знаете ли.

Подробности ZaZa Remote - Универсално дистанционно за телевизор
Разработчик Tiqiaa Ко ООД
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 44MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете ZaZa Remote тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

9. TeamViewer за дистанционно управление (приложение за отдалечена телевизия)

Източник на снимки: play.google.com

Ако по-често използвате компютър или лаптоп като телевизор, можете да използвате TeamViewer за дистанционно управление, за да го управлявате дистанционно въоръжен само с мобилен телефон с Android.

Е, приложението TeamViewer е известно, че е много подходящо за производителност на работата и улеснява използването на компютри и лаптопи на различни платформи .

Можете дори да направите TeamViewer телевизионно отдалечено приложение без инфрачервена връзка, Bluetooth или WiFi, защото той изисква само достъп до интернет, за да го управлявате, знаете ли.

Подробности TeamViewer за дистанционно управление
Разработчик TeamViewer
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 61MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете TeamViewer за дистанционно управление тук:

Производителност на приложения TeamViewer GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Унифицирано дистанционно

Източник на снимки: play.google.com (Как да използвате дистанционното приложение на телевизора може да бъде чрез инфрачервена връзка, Bluetooth и WiFi.)

В днешно време има много възможности за наслада от телевизията, една от които е чрез компютри и лаптопи.

Unified Remote може да се използва като дистанционно приложение за телевизор, което свързва телевизора и компютъра, който използвате.

Unified Remote е много полезен за управление на компютри с Windows, MacOS и Linux. Освен това той е снабден с доста пълен контрол, от въвеждането на мишката до клавиатурата му.

Подробности Унифицирано дистанционно
Разработчик Единни намерения
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Unified Remote тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Видео: Гледайте по-доволни! Ето един евтин начин да свържете екрана на мобилен телефон към телевизор

Е, това е препоръката за най-доброто дистанционно приложение за Android TV, което трябва да опитате сами, банда.

Как да използвате това дистанционно приложение за телевизор също е доста лесно, просто коригирайте марката и вида на телевизора, който използвате, а!

По този начин вече няма да се притеснявате, ако загубите дистанционното на телевизора си, свърши батерията или различни други проблеми. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .