как да запазите видеоклипове от Instagram в галерията за мобилни телефони

Ето как лесно да запазвате видеоклипове от Instagram. Можете да използвате как да правите видеоклипове на IG от следващата статия!

Започвайки от обикновено приложение за публикуване на снимки, Instagram (IG) вече има много функции, на които потребителите могат да се насладят, от истории , на живо до директни съобщения .

Но освен всичко това се оказва, че има и много неща, които не могат да бъдат направени в приложението Instagram, знаете ли, банда. Започвайки от изтеглянето на IG Story, до изтеглянето или запазването на видеоклипове в Instagram.

Следователно този път ApkVenue ще ви даде няколко съвета как да запазите видеоклипове от IG със и без приложението.

Колекция от начини за запазване на видеоклипове от Instagram (Актуализация 2020)

Често откриваме забавни, готини или редки видеоклипове, качени от акаунти на приятели в Instagram или публични личности , но сме объркани как да ги събираме.

Да, разбира се, защото самият Instagram не предлага функции, които позволяват на потребителите да изтеглят видеоклипове.

Засега всичко, което можете да направите, е да харесате , коментирате или маркирате като един от любимите си в профила си.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

За това ApkVenue ще ви каже няколко начина за запазване на видеоклипове в IG с помощта или без приложението.

Не е нужно да се притеснявате, не е нужно да изкоренявате смартфона или устройството си с Android, за да можете да направите метода по-долу. Лесно, нали? След това просто продължете и вижте пълния метод по-долу.

Как да запазите видеоклипове от Instagram в галерия без приложение

Намерихте страхотно видео, което искате да запазите, но не се притеснявайте да изтегляте допълнителни приложения, за да запазвате видеоклипове от IG? Или защото на вашия смартфон има твърде много приложения или поради други причини?

Всъщност има начин да запазите видеоклипове в IG с бутона Save. Просто видеото се съхранява само в колекцията, без да влиза в галерията на мобилния телефон.

В тази статия можете да приложите стъпките за запазване на видеоклипове от Instagram, които ApkVenue обяснява подробно по-долу:

Стъпка 1 - Изберете видеоклипа, който искате да запазите.

 • Първо, търсите видеоклипа в Instagram, който искате да изтеглите. Ако е така, изберете иконата с три точки в горния десен ъгъл на видеоклипа.

Стъпка 2 - Копирайте видео връзката

 • Продължете, като изберете „ Копиране на връзка “, за да копирате URL адреса на видеоклипа.

Стъпка 3 - Достъп до уебсайта SaveFrom.net

 • Тъй като искате да запазите видеоклипове от Instagram в галерията без приложение, тогава трябва да отворите сайт, наречен SaveFrom ( //id.savefrom.net/download-from-instagram ) от приложението на браузъра.

Стъпка 4 - Копирайте връзката в SaveFrom

 • След като страницата се отвори, продължете, като въведете връзката към видео към Instagram, която преди това сте копирали в предоставената колона.

 • Ако е така, видеото ще се появи в долната част. Тук натискате бутона „Изтегляне на MP4“ .

Стъпка 5 - Щракнете върху изтегляне

 • След това ще бъдете насочени към страницата за визуализация на видеоклипа.

 • Последната стъпка е как да запазите видеоклипове от IG, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху иконата на точка на видеото, след което да изберете „Изтегляне“ .

Свършен! Сега изтеглените от вас видеоклипове в Instagram също могат да се гледат офлайн в галерията на мобилния телефон. Наистина лесно, нали?

Горните стъпки също могат да бъдат практикувани от тези от вас, които търсят начини за запазване на видеоклипове от Instagram в галерията за мобилни телефони на iPhone , знаете ли, банда.

Е, освен SaveFrom.net, всъщност има много сайтове, които предоставят този вид услуга за изтегляне на видео в Instagram, включително един от най-известните е www.dredown.com Instagram Video.

За съжаление обаче, след като Jaka многократно се опита да изтегли IG видеоклипове през този сайт, винаги се появи изявление, че сайтът Dredown не може да намери видеото .

Така че, ако имате същия проблем, можете да опитате алтернативен начин за запазване на видеоклипове от Instagram в галерията, който ApkVenue е обяснил по-горе.

Как да запазвате видеоклипове от Instagram с помощта на приложения

Вторият начин да правите видеоклипове в Instagram е да използвате помощта на приложението за изтегляне на видеоклипове в Instagram, банда.

Този метод или метод е подходящ за тези от вас, които често запазват видеоклипове всеки път, когато намерите съдържание, което е забавно, забавно или харесвате в Instagram, за да можете да изтегляте видеоклипове по всяко време.

Понастоящем има много приложения за изтегляне на видео в Instagram, които можете да намерите, включително някои от тях, а именно InsHand и InsTake Downloader .

Е, този път ApkVenue ще обясни как да правите видеоклипове от Instagram на други хора, за да ги записвате в галерията на мобилни телефони, използвайки тези две приложения, банда. Хайде, слушай!

1. Как да правим видеоклипове на IG с InsHand

Как да запазите видеоклипове в Instagram с помощта на самото приложение InsHand всъщност е много лесно. Освен това, това приложение също има потребителски интерфейс, който е много прост и лесен за работа.

За повече подробности можете да видите стъпките за запазване на видеоклипове в IG, като използвате следния InsHand.

Стъпка 1 - Копирайте връзката към видеоклипа в Instagram

 • Първо, първо търсите видеоклипа от Instagram, който да изтеглите, и не забравяйте да копирате връзката към видеоклипа .

Стъпка 2 - Отворете приложението InsHand

 • След това отваряте приложението InsHand, ако го нямате, можете да го изтеглите чрез връзката по-долу:

>> InsHand <<

 • На този етап връзката IG видео, която сте копирали по-рано, всъщност е поставена автоматично в колоната Изтегляне, когато отворите приложението InsHand.

 • За да продължите процеса на изтегляне, първо трябва да влезете в своя акаунт в Instagram, като натиснете бутона „Изтегляне на вход“ .

Стъпка 3 - Влезте в Instagram

 • След това влизате в акаунта си в Instagram както обикновено.

 • Ако процесът на влизане е успешен, процесът на изтегляне на видео ще се стартира автоматично.

2. Как да заснемете видеоклипове от IG в галерия с InsTake Downloader

Освен това има начин да запазите видеоклипове от IG с помощта на приложението InsTake Downloader, създадено от разработчика на Instagram Video & Video Player & Photo Downloader.

Да! В допълнение към изтеглянето на видеоклипове в Instagram, приложението InsTake Downloader също ви позволява да изтегляте снимки в Instagram, банда.

Ако обаче искате да използвате това приложение за изтегляне на IG видеоклипове, можете да изпълните стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Копирайте връзката IG видео

 • Първата стъпка е да намерите и копирате връзката IG видео , която искате да изтеглите.

Стъпка 2 - Отворете приложението InsTake Downloader

 • След това отваряте приложението InsTake Downloader, ако го нямате, можете да го изтеглите чрез връзката по-долу:
Изтегляне на приложения и интернет Вземете ИЗТЕГЛЕТЕ
 • На този етап връзката IG видео, която сте копирали по-рано, всъщност се поставя автоматично в колоната за изтегляне при отваряне на приложението InsTake Downloader.

 • Просто това е така, защото приложението InsTake Downloader изисква от потребителите първо да влязат в акаунта си в Instagram, след което изберете бутона „Вход и изтегляне“ .

Стъпка 3 - Влезте в акаунта в Instagram

 • За да продължите процеса на изтегляне, първо трябва да влезете във вашия акаунт в Instagram. След това натиснете бутона „Вход“ .

 • След това процесът на изтегляне на видеоклипове в Instagram веднага ще се стартира автоматично.

Е, това бяха двата начина да правите видеоклипове на IG с помощта на приложението InsHand и InsTake Downloader, банда.

За тези от вас, които търсят начини за запазване на видеоклипове от Instagram в галерията за мобилни телефони Xiaomi или други марки, можете да следвате стъпките по-горе.

Това са някои начини за заснемане на видеоклипове на IG със или без използване на допълнителни приложения.

Вече не е нужно да се бъркате, за да запазите любимите си видеоклипове, които намирате в Instagram.

Ако търсите начин да изтеглите видеоклипове от Instagram за статут на WA, можете да практикувате и метода по-горе, успех!