5 най-лесни начина за проверка на pln идентификатори на клиенти

Как лесно и безпроблемно да проверите идентификационния номер на клиента си в PLN. Вижте повече за това как да проверите своя PLN ID тук!

Преди това ApkVenue беше обсъждал съвети за това как да проверявате сметките за електроенергия онлайн чрез HP, така че този път ще обсъдим как да открием идентификационния номер на клиента в PLN.

Наистина имате нужда от това, защото много от нас все още обичат да забравят номерата на клиенти в PLN. Това число, състоящо се от 11 до 12 цифри, трябва да се знае.

Този клиентски номер в PLN е много важен, защото ако не го знаете, няма да можете да плащате сметки. Следва дискусията на ApkVenue за най -лесния и сложен начин за проверка на идентификационните номера на клиенти на PLN .

Как да проверите предплатени и абонаментни клиентски идентификатори на PLN са еднакви, всички методи могат да се използват и от двамата. От тук можете да го използвате и за попълване на PLN токени за електричество !

Моля, прочетете статията по-долу. Ако вече знаете как да проверите своя клиентски номер PLN, не забравяйте да го запишете, за да не го забравите в бъдеще.

1. Как да проверите идентификационния номер на клиента в PLN, посочен на PLN брояча

Снимка източник: theloenkz

Начинът да разберете първия идентификатор на клиента на PLN е да погледнете директно вашия PLN метър. Погледнете баркода на вашия глюкомер.

Обикновено близо до баркода на вашия PLN метър има ред от 11-12 цифри , сега това е вашият номер на PLN клиент. Уверете се, че това наистина е вашият идентификатор на клиента, банда!

Проверката на идентификационния номер за предплатени и абонаментни клиенти по този начин е най -лесният, както и най-практичният , най-вероятно вашият клиентски идентификатор е написан там ясно.

Ако е обобщено накратко, ето как да проверите идентификатора на клиента PLN, отпечатан на PLN брояча :

 1. Обърнете внимание на баркода на вашия глюкомер.
 2. Намерете диапазона от 11 до 12 номера, отпечатани там.
 3. Свършен! Това е вашият идентификационен номер PLN.

2. Чрез разписка за плащане с PLN

Източник на снимки: 2.bp.blogspot.com

За да проверите идентификационния номер на клиента в PLN, се оказва, че можете да „надникнете“ в разписката за плащане в PLN, която пазите. Това доказателство за разписка за плащане съдържа и номера на клиента .

Опитайте да потърсите разписката за PLN, която сте платили в клона на PLN близо до вашата къща, след което потърсете идентификатора на клиента в горния ред на вашата разписка за PLN.

Как да видите идентификационните номера на клиенти на PLN често се забравя и разписките за плащане често се изхвърлят. Така че, отсега нататък, не изхвърляйте само разписката си за плащане в PLN, добре!

Ако е обобщено накратко, следното е ръководство за получаване на идентификационен номер PLN от разписката :

 1. Потърсете минали разписки за плащане в PLN.
 2. Идент. № на клиента в горния ред на вашата разписка PLN.
 3. Свършен!

3. Чрез разписка за електронна търговия

За тези от вас, които вече са платили PLN на най-добрия сайт за електронна търговия като Tokopedia , можете да проверите и своя клиентски номер PLN!

Ето ръководство за проверка на клиентски номера в PLN чрез разписки за плащане при електронна търговия:

 1. Отворете имейла и потърсете последната дата, на която сте платили сметката си за електричество, например чрез Tokopedia.
 2. Намерете номера на клиента PLN, отпечатан на разписката. Свършен!

Гарантирано е, че тази проверка на IDpel PLN е точна, тъй като сайтовете за електронна търговия винаги предоставят разписки въз основа на данни на клиентите.

Така че, ако искате да платите за електричество чрез Tokopedia, първо изтеглете приложението по-долу:

Производителност на приложенията Tokopedia ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Чрез касова бележка

Източник на снимки: kuotabro.com

Така се оказва, че можете да го проверите и чрез касови бележки! Определено никога донг ви плащат сметките чрез банкомати PLN? Можете да откриете своя PLN ID от касовата бележка.

Ето как да разберете идентификатора на клиента в PLN чрез разписка в банкомат:

 1. Потърсете разписката за банкомат, използвана за плащане на PLN.
 2. Намерете вашия идентификационен номер на клиента в средата на разписката. Свършен!

Не забравяйте, че мастилото за получаване на банкомат ще става все по-неясно, така че запишете своя клиентски номер PLN, преди мастилото да избледнее и вече не може да бъде прочетено.

5. Чрез PLN Обслужване на клиенти

Ако всички начини да разберете номера на клиента PLN, който ApkVenue сподели, преди да нямате нищо, можете да практикувате, последният възможен начин е да се свържете с PLN клиентско обслужване.

Това обслужване на клиенти е начин да разберете номера на сметката си за електроенергия с вашето име или домашен адрес, когато сте напълно забравили своя клиентски номер PLN.

Можете да дойдете директно до най-близкия клон PLN с пълни документи като KTP или семейна карта, за да поискате идентификационни номера. Това е много полезно, ако искате да знаете как да разберете идентификатора на клиента PLN от домашния си адрес.

Допълнителни съвети, за да не забравите отново своя PLN ID

ApkVenue има супер важни съвети, така че можете да проверите идентификационния си номер на електричество, когато забравите. Този метод ще запази автоматично вашия PLN номер на клиента. Ето ръководството!

 1. Плащайте сметки за ток чрез мобилно банкиране или интернет банкиране.
 2. Преди да извършите плащане, изберете Запазване в списъка за плащане .
 3. Свършен! Вашият PLN ID е записан в историята на плащанията на мобилното банкиране.

О, да, ако искате да знаете най-новата ценова листа на PLN Electricity Token 2020 , можете да прочетете статията на ApkVenue по- долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

По този начин можете лесно и безпроблемно да проверите идентификационния номер на клиента си в PLN. Моля, изберете най-лесния начин да го направите, банда! Надяваме се, че тази статия може да ви помогне!

Тази колекция от методи умишлено се споделя от ApkVenue, защото досега все още има много хора, които забравят своите PLN ID номера.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за съвети или други интересни статии от Naufaludin21 .