7 андроид приложения за създаване на видеоклипове от най-готините снимки

Искате ли да правите видеоклипове с памет от снимки на вашия партньор или приятели? Това е лесно, просто инсталирайте приложението за правене на видеоклипове от снимки на следващия Android.

Продължаващото развитие на Android прави различни дейности, които преди можеха да се извършват само на компютърно устройство, сега могат да се извършват чрез смартфон.

Един от тях е правенето на видеоклипове. Техниките за създаване на видеоклипове могат да варират. Но обикновено най-лесната техника е да комбинирате няколко снимки с ефект на слайдшоу .

Какво приложение ще използвате? Тук ApkVenue ще ви даде препоръки за седем от най -добрите и безплатни приложения за създаване на фото видео на Android.

7 най-добри приложения за създаване на снимки за Android

Преди това ApkVenue ви беше дал препоръки относно най-доброто приложение за редактиране на видео, а също и най-готиното приложение за изтегляне на видео.

Но често се нуждаете от приложение, което може да превърне вашата колекция от страхотни снимки във видео, което е не по-малко готино и си заслужава да се гледа отново и отново.

За това, ето няколко приложения за създаване на фото видео, които трябва да опитате:

1. Scoompa Video

Първото приложение е Scoompa Video. Това приложение има функция, която може да превърне колекция от снимки в страхотно видео слайдшоу, което можете да украсите с фонова музика, за да поддържате атмосферата във видеото, което правите.

Не само това, това приложение, направено от едноименния разработчик, предлага и различни класни филтри, ефекти и преходи, за да добави към елегантността на видеоклиповете, които правите.

Това приложение често се използва и от потребителите на смартфони с Android за създаване на видео поздрав за рожден ден или сбогуване с колега.

Можете да изтеглите приложението директно отдолу тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

2. Pixgram

Следващото приложение е Pixgram. Почти подобно на Scoompa, това приложение има предимството да има функция за първо редактиране на снимки, преди да ги вмъкнете в слайдшоу или да ги редактирате във видео.

Не се притеснявайте, инструментите за редактиране на снимки са направени, за да ви улеснят, знаете ли.

Освен страхотни филтри и ефекти, Pixgram има и предимството да има анимационни ефекти, които правят видеоклипа ви да изглежда като анимационен филм на големия екран, знаете ли!

Можете също да добавите текст като надписи или субтитри във видеото, за да улесните предаването на определени думи или съобщения.

Изтеглете приложението директно по-долу:

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

3. PicMotion

PicMotion също заслужава да бъде категоризиран като едно от най-добрите приложения за създаване на снимки на видео на Android.

Както подсказва името, това приложение може да кара изображенията да се движат по смисъла на колекция от движещи се изображения или снимки във видео слайдшоу .

Освен че предлага интересни филтри и преходни ефекти, се казва, че това приложение има и един от най-простите интерфейси , които улесняват потребителите, които изобщо нямат никакво основно редактиране на видео, и все пак могат да го използват лесно.

Подходящо за тези от вас, които просто искат да опитат видео редактиране, момчета!

Хайде, изтеглете приложението директно отдолу:

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

4. VivaVideo

Няма нужда да се съмнявате, VivaVideo е едно от приложенията, препоръчани директно от Play Store, когато търсите приложение, което може да редактира видеоклипове от много снимки.

Освен че прави видеоклипове от колекция от снимки в галерията, това приложение също така може да прави видеоклипове директно от снимки, направени с помощта на камерата веднага.

Приложения, създадени от QuVideo Inc. Това се чувства добре, не е нужно да се колебаете да опитате. С оценка от 4.6, това приложение е използвано от повече от 100 милиона потребители на Android, знаете ли!

И така, все още ли се двоумите да поверите вашето страхотно създаване на видео с това приложение?

Можете да изтеглите приложението директно отдолу:

QuVideo Inc. Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛИ

5. PhotoGrid

PhotoGris е името на познато приложение за редактиране на снимки. Много от вас обаче не знаят, че на това приложение може да се разчита и като създател на видео от колекция от снимки.

Да, можете да превърнете снимките си във видеоклип, като използвате функцията VideoGrid в това приложение.

Функцията VideoGrid ви позволява да станете поредица от снимки под формата на видео слайдшоу.

Подобно на приложенията по-горе, тук също можете лесно да добавяте ефекти, филтри, текст и да редактирате видеоклипове според вашите вкусове и нужди.

Изтеглете приложението директно от JalanTikus.

Приложения за снимки и изображения на RoidApp ИЗТЕГЛЕТЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Видео редактор

Video Editor или WeVideo е приложение, което трябва да опитате, ако искате да създадете страхотно видео слайдшоу.

Предоставяйки повече от 30 теми и шаблони, няма да бъдете разочаровани, защото ще бъдете разглезени за супер плавните преходи, които са във вашето видео по-късно.

7. KlipMix

Последното приложение е KlipMix. Не по-малко от шестте приложения по-горе, това едно приложение не само може да комбинира снимки във видеоклипове.

Можете да използвате KlipMix за лесно комбиниране на множество снимки, видеоклипове, музика, преходи към текст в един пълен видео пакет.

Това са седемте най-добри и безплатни приложения за създаване на видео от снимки на Android , които трябва да опитате. Сега можете да превърнете ценните си моменти в много снимки в страхотни видеоклипове, които правят тези моменти още по-вълнуващи. Късмет!

Прочетете също статии за снимки или други интересни статии от Рейналди Манасе .