най-бързият индийски dns 2020

Най-бързият и стабилен Telkom DNS (IndiHome & Speedy), който можете да използвате през 2020 г. Може да отваря онлайн игри за Netflix!

Най-бързият DNS на IndiHome е един от най-търсените през 2020 г. Особено по време на тази пандемия, всеки се нуждае от бърза и стабилна интернет връзка.

Обикновено те търсят IndiHome DNS за различни цели, от онлайн игри до гледане на любимите си филми безплатно и са антиблокиращи.

Е, за тези от вас, които го търсят, ApkVenue ще ви помогне. Вижте отзивите по-долу, за да бъдете още по-просветлени!

Най-бързият и стабилен IndiHome DNS 2020

Тъй като пандемията Covid-19 принуждава хората да работят у дома, необходимостта от най-бързия и най-добрия DNS сървър на IndiHome става все по-голяма.

Това е така, защото почти всички работни или образователни процеси се извършват онлайн. Толкова много, че мнозина използват най-доброто приложение Work From Home .

Има много DNS на Telkom, които могат да се използват за обществеността, но съществуването им е много приспособено към това къде живеете, като се има предвид, че адресите варират в различните региони.

За тези от вас, които търсят най-бързия DNS за WiFi през 2020 г., IndiHome е правилният избор. Но преди това, моля, прочетете информацията по-долу.

Какво е DNS?

Източник на снимки: Meldanews онлайн

DNS означава система за имена на домейни . Ако искате да го опишете накратко и просто, DNS е система, която позволява на хората и компютрите да комуникират по-лесно.

Е, настройката на правилния DNS има огромен ефект, особено при увеличаване на скоростта на интернет.

По този начин мрежата може да изтегля или качва много по-бързо и също така помага да се избегне буфериране или забавяне, независимо дали играете онлайн игри или гледате сайтове за стрийминг на филми .

За по-пълна информация можете да прочетете статията на ApkVenue, която конкретно обсъжда DNS по-долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

IndiHome 2020 Най-бързият DNS

Всъщност всеки доставчик винаги има DNS адрес, който потребителите могат да зададат, особено Telkom, който има IndiHome, Speedy или Telkomsel като база. Ето списък с най- новите и най-стабилни IndiHome DNS, които можете да използвате!

Национален DNS на IndiHome

Можете да използвате този Telkom IndiHome DNS на национално ниво. Това означава, че можете да го използвате във всички части на Индонезия, без да се ограничавате до която и да е провинция / град.

Този Indihome DNS може да се използва за онлайн игри или Netflix и други филмови сайтове . Ето списъка!

Информация DNS
ns1.telkom.net.id 203 130 196,6
ns2.telkom.net.id 222 124 204,34
ns3.telkom.net.id 202.134.1.5
dns1.telkom.net.id 202.134.0.62
dns2.telkom.net.id 222 124,18,62

Използването му може да се адаптира към ситуацията и условията, банда. Например DNS 1 не функционира оптимално, тогава можете да го замените с DNS 2, докато намерите такъв, който работи.

DNS на IndiHome Джакарта

Освен националните, DNS на Telkom, или Speedy, или Indihome, се отнася и за определени области, например DKI Джакарта. Можете да го използвате само в райони на Джакарта и Джабодетабек като Тангеранг или Богор. Ето списъка!

Информация DNS
nsjkt1.telkom.net.id 202.134.0.155
nsjkt2.telkom.net.id 203.130.196.5
nsjkt3.telkom.net.id 203,130,196,155
nsjkt4.telkom.net.id 202.134.0.61
nsjkt1.telkom.net.id 125 160,2 226

IndiHome DNS Бандунг

Този DNS сървър на IndiHome се прилага само в района на Бандунг, банда. Вместо да се бавим, нека разгледаме списъка!

Информация DNS
nsbdg1.telkom.net.id 202.134.2.5

DNS Indihome Semarang

Най-бързият DNS на Indihome, този се прилага само в района на Семаранг, банда. Ето списъка !!

Информация DNS
nssmg1.telkom.net.id 203.130.208.18

IndiHome DNS Сурабая

Този IndiHome DNS се прилага само в района на Сурабая, банда. Ето списъка!

Информация DNS
nssby1.telkom.net.id 202.134.1.10
nssby2.telkom.net.id 125.160.4.82

IndiHome DNS Денпасар Бали

За тези от вас, които живеят в района на Бали, можете да използвате този IndiHome DNS колкото е възможно повече. Хайде, вижте списъка!

Информация DNS
nsdpr1.telkom.net.id 61.94.192.12
nsdpr1.telkom.net.id 125.160.2.34

IndiHome DNS Medan

За тези от вас, които живеят в района на Медан, можете да използвате този IndiHome DNS колкото е възможно повече. Хайде, вижте списъка!

Информация DNS
nsmdn1.telkom.net.id 203 130 206 250

IndiHome Batam DNS

За тези от вас, които живеят в района на Батам, можете да използвате този IndiHome DNS колкото е възможно повече. Хайде, вижте списъка!

Информация DNS
nsbtm1.telkom.net.id 203 130 193,74
nsbtm2.telkom.net.id 61.94.230.13

IndiHome DNS Makassar

За тези от вас, които живеят в Макасар, можете да използвате следния най-бърз DNS IndiHome.

Информация DNS
- 125.160.2.162

DNS на IndiHome в Баликпапан

За тези от вас, които живеят в Батам, можете да използвате следния бърз и стабилен IndiHome DNS.

Информация DNS
- 203 130 209 242

Как да промените настройките на DNS на IndiHome

Източник на снимката: Indihome

След като знаете най-бързия и най-стабилен IndiHome DNS, трябва много добре да разберете как да настроите IndiHome DNS по най-лесния и прост начин.

Тук ApkVenue ще ви научи как да променяте IndiHome DNS с помощта на Windows 10, банда. Тъй като настройките са еднакви, можете да ги използвате в други Windows. Ето как!

  1. В полето за търсене на Windows, моля, отворете опцията Контролен панел .

  2. По-късно ще намерите няколко опции от менюто. Изберете и щракнете върху Мрежа и интернет , след това изберете Център за мрежи и споделяне и накрая щракнете върху Промяна на настройките на адаптера отляво.

  1. По-късно ще намерите няколко опции. Моля, щракнете с десния бутон върху Ethernet , след което изберете Properties . Е, ако използвате Wi-Fi , тогава методът е същият, моля, щракнете с десния бутон върху Wi-Fi, след което изберете Properties .

  2. Там ще видите колона, която казва „Тази връзка използва следните елементи“. Щракнете върху опцията Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) , след което щракнете върху бутона Properties .

  1. Има 2 колони, IP адрес и DNS адрес. Игнорирайте IP адреса, ние се фокусираме върху DNS адреса.
  1. Променете настройката на "Използвайте следните адреси на DNS сървъра", след това, моля, попълнете IndiHome DNS, че ApkVenue, изброени по-горе. Тъй като Яка живее в Джакарта, Джака го изпълва с DNS Indihome Джакарта.

  2. Ако е така, щракнете върху OK, след това прекъснете връзката, за да опресните мрежата. Това е направено с настройките на IndiHome DNS!

Ако имате нужда от други DNS сървъри, които са бърз, стабилен и сигурен, можете да прочетете следната статия за най-бързо и най-добри DNS списъците на 2020 .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това беше списъкът на най-бързите и стабилни DNS на IndiHome, както и лесна и сложна настройка. Какво мислиш, банда?

Ако имате друг, по-лесен начин, моля, споделете го в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на Jaka, добре!

Прочетете също статии за DNS или други интересни статии от Diptya .