колекция от начини за отключване на болтов модем! сам

Търсите начин да отключите BOLT модема! най-новата 2019 г.? ApkVenue има пълен метод в тази статия.

4G LTE BOLT! официално прекратено от Министерството на комуникациите и информатиката (Kemkominfo) на 28 декември миналата година. Ако сте един от клиентите, трябва да има въпрос: Каква е съдбата на моя модем? Може ли все още да се използва?

БОЛТ! се оказва, че предоставя две опции, така че клиентите все още да могат да използват модема. Опциите са да отключите модема, за да инсталирате Sim Card (Sim карта) от друг оператор или да посетите BOLT! на 28 места.

Е, ако решите да отключите модема, можете да го направите сами. Но има какво да запомните. Първо, обърнете внимание на вида и марката на модема BOLT! вие, защото не всички могат да бъдат отключени. Второ, някои видове и марки модеми, които могат да бъдат отключени, не са по същия начин за отключването им.

Следва списък с 5 модема BOLT! което може да се отключи и как да го отключите:

Колекция от начини за отключване на BOLT модем! Сам

1. ALVA (BL300)

 • Изтеглете и запазете софтуера BL300 на вашия лаптоп или компютър. Щракнете тук, за да изтеглите софтуера за отключване.

 • Отворете файла с версията BL300 BL300_V002_Module. След това изберете файла въз основа на вашата операционна система, независимо дали е 32-битов или 64-битов.

 • Щракнете върху софтуера и ще се появи информационното поле, след което щракнете върху старт

 • Свържете модема си с USB кабел след това към захранването. Изчакайте да стартира процесът на надстройка, докато завърши на 100%.

 • Свържете модема си с UTP / RJ45 кабел, отворете браузър и въведете 192.168.1.1, въведете паролата (по подразбиране): admin.

 • Изберете системна настройка, след това надстройка на софтуера и щракнете върху BL300 P01CBOL1_AP_R01_V006-1217.bin, щракнете върху надстройка. Когато процесът на надстройка работи, изчакайте модемът да се рестартира и включете отново. След това ръчно възстановете устройството. Версии на софтуера P01CBOLT1, AP, R01, V006.

2. AQUILA MAX (BL1)

 • Не се различава много от първата точка. За да отключите първо този тип, изтеглете и запазете софтуера BL1 на вашия лаптоп или компютър. Щракнете тук, за да изтеглите софтуера за отключване.

 • Отворете файла на версията BL1 BL1MAX_V015_. След това изберете файла въз основа на вашата операционна система, независимо дали е 32-битов или 64-битов. И щракнете върху софтуер и ще се появи информационно поле, след което щракнете върху старт.

 • Свържете модема си без батерия с USB кабел. След това изчакайте да стартира процесът на надстройка, докато завърши на 100%.

 • И накрая, възстановете устройството ръчно. Проверете версията на софтуера в webUI (192.168.1.1 >> информация). BOLT_BL1_MAX_Webui_V005 версия на софтуера.

3. ARION (PL100)

 • Как да отключите модема BOLT! ARION (PL100). Първо изтеглете и запазете софтуера PL100 на вашия лаптоп или компютър. Щракнете тук, за да изтеглите софтуера за отключване.

 • Свържете модема си с UTP / RJ45 кабел. Отворете браузър, въведете 192.168.1.1 и въведете паролата (по подразбиране): admin

 • Накрая щракнете върху поддръжка. След това щракнете върху Преглед и изберете софтуерния файл PL100- B014_WEB.bin, щракнете върху Приложи и изчакайте процеса на надстройка, докато модемът ви се рестартира и включи отново. Проверете версията на софтуера B014.

4. HELIOS G2 (BL500)

 • За този тип първо изтеглете и запазете софтуера BL500 на вашия лаптоп или компютър. Щракнете тук, за да изтеглите софтуера за отключване.

 • Свържете модема си с UTP / RJ45 кабел. След това отворете браузър, въведете 192.168.1.1 и въведете паролата (по подразбиране): admin

 • Щракнете върху персонализация и изберете Софтуер. За източник на софтуер на устройство изберете Upgraphe From File. Пето, щракнете върху Преглед и изберете софтуерния файл BL500-00.00.96.999, щракнете върху инсталиране на софтуер. Изчакайте процеса на надстройка, докато модемът ви се рестартира и включи отново. И накрая, проверете версията на софтуера 00.00.96.999.

5. ЮНО (MV005)

 • За да отключите този тип. Можете веднага да отворите WebUI в браузъра (192.168.1.1) и да въведете паролата (по подразбиране): admin. След това изберете настройки, WiFi настройки, Wifi удължител, след което щракнете върху Enable.

 • Щракнете върху търсене и изберете налична WiFi точка за достъп (уверете се, че точката за достъп е стабилна). След това въведете паролата и щракнете върху Приложи.

 • Изчакайте, докато иконата на веригата се появи в горната част. След като се появи информацията за най-новия софтуер, щракнете върху Потвърди, изчакайте, докато бъдете насочени към страницата за актуализация и щракнете върху Актуализиране сега. Изчакайте изтеглянето да се стартира, след това инсталирайте и щракнете върху Рестартиране.

 • Проверете версията на софтуера, информацията, след това Информация за устройството (версия на софтуера: mobile.router.B08).

Това, което трябва да се отбележи, петте модема поддържат само услуги Smartfren.

Процесът на отключване може да се извърши и чрез посещение на магазините на Bolt Zone на 28 места. Що се отнася до информацията за изхода, можете да кликнете върху тази връзка.