10 най-добри и безплатни антивирусни програми за компютър / лаптоп 2020

Можете да използвате този списък с най-добрите антивируси на любимия си компютър или лаптоп. Има 10 антивирусни препоръки, които можете да проверите тук.

Притеснявате ли се, че вашето компютърно устройство е атакувано от опасни вируси и зловреден софтуер? Ако случаят е такъв, по-добре е просто да използвате най-доброто антивирусно приложение за компютър / лаптоп , банда!

Съществуването на все повече компютърни вируси, които застрашават сигурността на данните на потребителите, прави антивирусните приложения една от най-широко използваните предпазни мерки днес.

За съжаление, от многото най-добри антивирусни приложения, налични на пазара днес, не всички от тях предлагат безплатен или безплатен достъп.

Но, спокойно, банда! Проблемът е, че в тази статия ApkVenue ще ви даде някои препоръки и най -добрите безплатни връзки за изтегляне на антивирусни програми за персонални компютри и лаптопи, които си струва да опитате.

Списък с най-добрите безплатни антивирусни приложения (Актуализация 2020)

Както при антивирусните приложения за Android, най-добрите безплатни антивируси също предлагат разнообразни полезни функции, които могат да защитят вашия лаптоп или компютър от вирусни атаки.

Е, за тези от вас, които искат да изтеглят най-добрия антивирус 2020, но не знаят кой да изберат, ето препоръката на ApkVenue!

Най-добрите безплатни антивирусни препоръки за персонални компютри и лаптопи

Ето най-добрите безплатни антивирусни препоръки за 2020 г., които са много надеждни за защита на вашия компютър и лаптоп от вируси. Вижте го !

1. Kaspersky Security Cloud Free (Най-добър антивирус)

Винаги успешен да бъде включен в десетте най-добри антивирусни приложения всяка година, Kaspersky Security Cloud Free или известен преди като Kaspersky Free Antivirus този път е препоръка.

Популярността на самото приложение Kaspersky Security Cloud Free, разбира се, не може да бъде отделена от различните най-добри функции, които предлага, като Управление на пароли , Основна защита , до функцията за сигурна връзка (VPN) .

Не само това, това антивирусно приложение има и потребителски интерфейс, който е лесен и лесен за използване.

Предимства Недостиг
Може да блокира злонамерен софтуер и опасни уебсайтове Някои функции са ограничени в безплатната версия
Функция за проверка на акаунта за наблюдение на възможни изтичания на данни -

Изтеглете най-добрия Kaspersky Security Cloud Free Anti Virus чрез връзката по-долу:

Kaspersky Lab Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. AVG Free Antivirus

Искате ли да изтеглите още един най-добър безплатен антивирус за лаптоп? Ако е така, приложението AVG Free Antivirus може да е съображение за вас, банда.

Официално придобит от Avast Software през септември 2016 г., AVG Free Antivirus все повече се развива с различни функции като Web Protection за наблюдение и защита на сърфирането, както и функцията за актуализации на защитата в реално време .

Не само това, AVG Free Antivirus е и едно от най-добрите и леки антивирусни приложения, които няма да забавят работата на вашето лаптоп устройство.

Предимства Недостиг
Има функция за наблюдение на активността на сърфирането Безплатната версия предоставя само основни функции за защита
Функции за сигурност в реално време Скоростта на сканиране обикновено е бавна
Прост външен вид и лесен за използване -

Изтеглете AVG Free Antivirus чрез връзката по-долу:

AVG Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Антивируси и приложения за сигурност

3. Безплатна антивирусна програма Avast

Avast Free Antivirus е един от най-популярните антивируси, тъй като е доказано, че може да „излекува“ компютрите от различни зловредни програми до хакерски атаки .

Някои от функциите, предлагани от това приложение, включват CyberCapture за почистване на вирусни заплахи и WiFi Inspector за защита на WiFi мрежи.

Освен това има функция Smart Scan , която функционира за откриване на заплахи за сигурността, Game Mode, който регулира известията, и Behavior Shield като наблюдател на приложението.

Предимства Недостиг
Възможност за защита от различни видове зловреден софтуер Функцията за защита на защитната стена не се предлага за безплатната версия
Налична е функция за управление на пароли за защита на акаунта Бавна скорост на сканиране
Приложението е леко и не намалява производителността на компютъра Няма налична функция за автоматично сканиране

Изтеглете Avast Free Antivirus чрез връзката по-долу:

Avast Software Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Други най-добри безплатни антивирусни приложения за компютър ...

4. Безплатно издание на Bitdefender Antivirus

Не много по-различен от Avast, този антивирус, разработен от румънска компания, има и различни мощни функции за защита на компютърни и лаптоп устройства от различни вируси, банди.

Характеристиките на Bitfender Antivirus Free Edition включват сканиране на вируси при поискване за унищожаване на различни видове вируси, антифишинг за защита на акаунти, Behavorial Detection за наблюдение на приложения и много други.

Въпреки това, една от тях, която е не по-малко важна от всички тези функции, е Anti-fraud, която функционира за наблюдение на сайтовете, които посещавате.

Предимства Недостиг
Многопластова защита срещу зловреден софтуер и рансъмуер Някои функции могат да се ползват само от потребители на платената версия
Мениджър на пароли и частни VPN функции -

Изтеглете Bitdefender Antivirus Free Edition чрез връзката по-долу:

Изтеглете BitDefender.com Антивирусни и защитни приложения

5. Безплатна антивирусна програма Avira

Така че един от най-старите антивируси, Avira съществува от 1986 г. Известен със солидната си производителност и добър потребителски интерфейс , този антивирус е широко използван от потребителите на компютър или лаптоп.

Функциите, достъпни в Avira Free Antivirus, включват Protection Cloud за анализ на файлове, Blocker Tracking Blocker за наблюдение на сърфиране .

До PUA Shield, който функционира като противоотрова за опасни приложения, известен още като склонен към вируси. О, да, този лаптоп антивирус също е наистина лек, знаете ли.

Предимства Недостиг
Потребителският интерфейс е привлекателен и лесен за използване в безплатната версия има доста досадни изскачащи реклами
Налична функция за защита в облак -
Доста добър в премахването на вируси -

Изтеглете Avira Free Antivirus чрез връзката по-долу:

Антивирусни приложения и приложения за сигурност Avira GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Безплатна антивирусна програма ZoneAlarm

Предлага се само за потребители на компютри с операционна система Windows, ZoneAlarm Free Antivirus предлага разнообразие от интересни функции за защита, които не отстъпват на платените антивируси.

Някои от най-добрите функции, които предлага, са Персонална защитна стена, за да направят компютъра ви неоткриваем от хакери, актуализации в реално време, така че компютърът ви винаги да е защитен, в режим Gamer за непрекъснати игри.

Интересното е, че можете да се насладите на всички тези функции безплатно, известни още безплатно.

Предимства Недостиг
Функцията на защитната стена е свързана с Kaspersky Функциите са по-лесни за разбиране от начинаещи
Полезни бонус инструменти Не може да се използва заедно с други антивирусни приложения, с изключение на Windows Defender
Функциите за сигурност са доста силни и безопасни -

Изтеглете ZoneAlarm Free Antivirus чрез връзката по-долу:

ZoneAlarm Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Panda Free Antivirus

Този антивирус с името на сладко животно от Китай е един от най-леките за използване антивируси.

Въпреки това Panda Free Antivirus има и функции, за които не може да се каже, че са „леки“.

Тези функции включват актуализации в реално време , USB защита за наблюдение на USB устройства, свързани към компютър, и много други.

Предимства Недостиг
Пълни функции за реално време и сканиране Засяга производителността на компютъра
Функция USB защита за сигурност на флаш устройството -

Изтеглете Panda Free Antivirus чрез връзката по-долу:

Panda Security Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

8. Софос дом

Все още не сте намерили безплатно антивирусно приложение за компютър, което да отговаря на вашите нужди? Ако е така, можете да изтеглите този антивирус за компютър, наречен Sophos Home , банда.

Известен също като един от най-добрите антивируси в своя клас, Sophos Home е в състояние да унищожи почти всякакъв вид вирусна заплаха, която може да навреди на вашето устройство.

В допълнение, това приложение също е оборудвано с различни защитни функции, като например предсказуемо откриване на заплахи с AI за идентифициране и блокиране на нов зловреден софтуер, филтриране на родителски уебсайт за контрол на съдържание за деца и други.

Предимства Недостиг
Бъдете в състояние да блокирате откритите нови вируси Функциите са по-лесни за разбиране от начинаещи
Може да се използва от множество компютри навсякъде и по всяко време Някои функции могат да се използват само от потребители на платена версия

Изтеглете Sophos Home чрез връзката по-долу:

Sophos Ltd Антивирусни и защитни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

9. 360 Обща сигурност

Известен като едно от компютърните антивирусни приложения с най-много и най-пълни функции, 360 Total Security може да бъде алтернатива за вас.

Някои от функциите, предоставени от това приложение, включват откриване в реално време , протектор на документи , интелигентно блокиране и различни други функции, които гарантират, че ще направят компютъра или лаптопа ви по-сигурни.

Въпреки че не е толкова популярно като антивирусното приложение Avast и други, това приложение е защитило повече от 687 хиляди потребители по целия свят, знаете ли.

Предимства Недостиг
Много функции и пълни за използване Все още сравнително нова за антивирусната програма
Автоматично сканиране на файлове след прехвърляне -

Изтеглете 360 Total Security чрез връзката по-долу:

Пекин Qihu Keji Co. Антивируси и приложения за сигурност ООД ИЗТЕГЛИ

10. Awareware Antivirus 12

След като премине през процеса на ребрандиране , Adaware Antivirus 12 най-накрая е тук като една от най-добрите антивирусни опции, които заслужавате да използвате.

Това приложение се предлага с различни функции за сигурност като защита в реално време , уеб защита , Emai защита , родителски контрол и няколко други функции, които са не по-малко полезни.

За съжаление това приложение е достъпно само за лаптопи с операционна система Windows, така че потребителите на лаптопи на Apple трябва да търсят алтернативи на други безплатни компютърни антивирусни приложения.

Предимства Недостиг
Има функция за скенер при поискване за сканиране, ако е необходимо предлаганите функции все още отстъпват на останалите безплатни антивирусни приложения за компютър
Сигурността на данните е гарантирана в реално време -
Функция за родителски контрол за филтриране на съдържание за деца -

Изтеглете Adaware Antivirus 12 чрез връзката по-долу:

Изтеглете приложенията на Adaware Antivirus & Security

Бонус: 10 най-добри антивирусни приложения за Android + Безплатни връзки за изтегляне

Освен антивирусни програми за компютър, ApkVenue има и статия за антивирусни препоръки за телефони с Android, знаете ли. За тези от вас, които търсят антивирус за Android, можете да проверите статията на ApkVenue по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са някои препоръки за най-добрите безплатни компютърни антивирусни приложения през 2020 г., които заслужавате да инсталирате и използвате.

С наличието на подходящия антивирус и според вашите нужди, разбира се, вашият компютър или лаптоп е гарантирано по-безопасен от риска от атаки на вируси и злонамерен софтуер.

Успех и късмет, да!

Прочетете също статии за Антивируса или други интересни статии от Рейналди Манасе .