10 приложения за ускоряване на wifi мрежите

Трябва да се дразните, когато интернет връзката е бавна? За да поправите това, можете да използвате приложение за ускоряване на мрежата. Тук идва препоръката!

Интернет връзката е една от основните потребности за повечето хора в тази дигитална ера.

Всички устройства, от мобилни телефони, таблети до компютри, са свързани към интернет, за да извършват различни дейности.

Стабилната връзка е мечта за всички потребители на интернет. И така, ако интернет мрежата е бавна? Сигурно е досадно, нали?

За потребителите на Android, по-лесно! ApkVenue наистина има решение. Хайде, проверете препоръките за кандидатстване за ускоряване на следната интернет мрежа !

Препоръчителни приложения за ускоряване на WiFi мрежи

Някои от приложенията, които ApkVenue ще препоръча, са много лесни за използване, дори не се нуждаете от обезпокоителен или корен достъп .

За да не сте любопитни, можете веднага да видите пълния преглед по-долу, банда!

1. WiFi Doctor

Wifi Doctor е приложение за проверка на WiFi мрежи около вас. Това приложение също има функция за анализ на интернет трафика от WiFi в реално време .

Тази функция ще гарантира, че сте свързани с възможно най-добрата скорост. Когато сте свързани с нестабилен интернет, това приложение ще го оптимизира автоматично.

Използвайки приложението WiFi Doctor, WiFi връзката винаги може да бъде оптимална и ви позволява да сърфирате много по-бързо. Интересувате ли се от опити, банда?

Подробности WiFi Doctor
Разработчик Esso Apps
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 5.7MB
Инсталирайте го 500 000+
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението WiFi Doctor по-долу:

Помощни програми Esso Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Усилвател на стабилизатора на връзката

За да ускорите WiFi мрежата на вашия смартфон, можете да използвате и усилвателя на стабилизатора на връзката . Това приложение гарантира, че вашата интернет връзка остава стабилна.

Има две опции, които можете да изберете, а именно активно поддържане на живо и активно повторно свързване . Активно поддържане на живота поддържа връзката ви с интернет дори когато не я използвате.

Междувременно активната функция за повторно свързване може да върне връзката към нормалното. Тази функция е много полезна, ако има много потребители на интернет, банди.

Подробности Усилвател на стабилизатора на връзката
Разработчик Свръхзвуков софтуер
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 3MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Connection Stabilizer Booster по-долу:

Изтегляне на приложения в мрежа

3. Speedify

Вместо да е VPN приложение за Android, това приложение, наречено Speedify, се чувства по-скоро като приложение за ускоряване на интернет мрежата.

Технологията за свързване на канали дава възможност за увеличаване на честотната лента на интернет, като същевременно директно свързва до 10 връзки.

Когато използвате WiFi и клетъчна мрежа едновременно, Speedify ще оптимизира и двамата максимално, когато единият от тях не работи .

Подробности Speedify
Разработчик Connectify Inc.
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Инсталирайте го 1,000,000+
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Speedify по-долу:

Apps Networking Connectify Inc. ИЗТЕГЛИ

Други приложения за ускоряване на интернет ...

4. Samsung Max

Следващото приложение за ускоряване на WiFi мрежите е Samsung Max . Ако сте потребител на мобилен телефон на Samsung, вече не е необходимо да инсталирате това приложение.

Това приложение, по-рано известно като Opera Max, може да запазва данни, като същевременно контролира използването на приложения на вашия мобилен телефон.

В допълнение, Samsung Max може също да оптимизира работата на смартфона. Можете да използвате това приложение, за да спрете приложенията, работещи във фонов режим, с неговата функция Force Close.

Подробности Samsung Макс
Разработчик Приложения на Samsung Max
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 13MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Samsung Max по-долу:

Opera Software ИЗТЕГЛЯНЕ на браузърни приложения

5. DNS Changer

Следващата препоръка на ApkVenue е приложението DNS Changer . Можете да използвате това приложение, когато използвате WiFi мрежа или клетъчни данни.

По този начин скоростта на интернет ще бъде още по-бърза и по-стабилна. Гледането на видеоклипове в YouTube гарантирано няма да се задуши повече, банда!

С DNS Changer можете не само да ускорите мрежата, но и да отворите блокирани уебсайтове. Освен това това приложение може да се използва без root . Не е ли интересно?

Подробности DNS Changer
Разработчик BGNmobi
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 10MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението DNS Changer по-долу:

Изтегляне на приложения в мрежа

6. Моят мениджър на данни

След това има приложението My Data Manager . Можете да използвате това приложение, за да ускорите интернет мрежата, без да е необходимо корен.

Интересното е, че с помощта на това приложение можете да откриете цялото потребление на данни, използвано от всяко приложение на вашия смартфон.

По този начин можете да изберете кои приложения ще останат включени или трябва да бъдат изключени, за да получите стабилна интернет връзка, банда.

Подробности Моят мениджър на данни
Разработчик Приложението Annie Basics
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 6.6MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението My Data Manager по-долу:

Мрежови приложения на Mobidia Technology ИЗТЕГЛЯНЕ

7. SD камериерка

По принцип можете да използвате SD Maid, за да управлявате вашия смартфон, за да го поддържате чист и подреден, така че работата му винаги да е оптимална.

Но в това приложение има функция, така че можете да изключите приложения, които не използвате, така че интернет връзката да бъде по-стабилна.

SD Maid също е оборудван с откриване на приложения, което консумира твърде много интернет данни. Можете също така да управлявате кои приложения ще бъдат прекъснати от интернет връзката, банда.

Подробности SD камериерка
Разработчик потъмняват
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Инсталирайте го 10 000 000+
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението SD Maid по-долу:

Почистването и настройването на приложения потъмняват ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Интернет скоростомер Lite

След това има приложение за ускоряване на интернет връзката, наречено Internet Speed ​​Meter Lite . Това приложение ще покаже скоростта на вашата интернет връзка в лентата на състоянието .

По този начин можете да наблюдавате вашата интернет връзка, когато я използвате. Можете също така да настроите използването на приложения за ускоряване на интернет на вашия смартфон.

Въпреки че е безплатна версия на Internet Speed ​​Meter, функцията на това приложение все още е много надеждна, за да направи интернет мрежата по-бърза от обикновено.

Подробности Интернет скоростомер Lite
Разработчик DynamicApps
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Internet Speed ​​Meter Lite тук.

9. Майстор на мрежата

Подобно на предишните приложения, Network Master може също да оптимизира интернет връзката, когато сърфира, стрийминг на видеоклипове или играе онлайн игри.

Това приложение също има функция за изключване на интернет от неизползвани приложения. Така че интернет връзката на смартфон може да работи по-ефективно.

Въпреки че сложността на това приложение е много полезна, за съжаление Network Master вече не се предлага в Play Store. Можете обаче да го изтеглите от връзката по-долу.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ LIONMOBY

10. Основен ключ за WiFi

Последната и най-популярна препоръка за ускоряване на WiFi е WiFi Master Key . Това приложение може да усили сигнала, както и да наблюдава скоростта на свързаната към него мрежа.

Готиното е, че това приложение може също да спести енергия на батерията на смартфона. Така че, не е нужно да се притеснявате, че батерията на вашия смартфон ще се изтощи бързо, защото използвате интернет за дълго време.

Поради популярността си, WiFi Master Key е изтеглен от повече от 100 милиона потребители на Android чрез Play Store. Трябва да опиташ, банда!

Подробности Основен WiFi ключ
Разработчик LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. ОГРАНИЧЕНО
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 16MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението WiFi Master Key по-долу:

Приложения Мрежа wifi.com LinkSure Сингапур ИЗТЕГЛЯНЕ

Това беше приложението за ускоряване на WiFi и клетъчните връзки за данни на Android. С това приложение вашата интернет връзка е гарантирано още по-бърза!

Можете също така да изберете кое приложение най-добре отговаря на нуждите и спецификациите на вашия смартфон, банда. Надявам се, че е полезно!

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от Chaeroni Fitri .