как да се отървете от рекламите на телефон с Android

Често ли се чувствате досадни от реклами, докато сърфирате? Успокойте се, банда, ApkVenue има начин да се отърве от рекламите на вашия мобилен телефон с Android!

Как да се отървете от рекламите на мобилните телефони вече е мощен ход, така че вашите сърфиращи дейности вече не се нарушават от появата на различни реклами.

Всъщност сърфирането , известно още като сърфиране в интернет, със сигурност е една от любимите дейности, които често правим със смартфони или лаптопи. Започвайки от търсене на информация до гледане на любими филми.

Разбира се, че не искате това да се повтори, нали? Ако е така, как да се отървете от рекламите на смартфоните?

Не се притеснявайте, ApkVenue ще предостави някои насоки за това как да се отървете от рекламите на най -ефективния мобилен телефон с Android и гарантирано да работи на 100%. Нямам търпение, нали? Вижте пълния преглед по-долу!

Как да се отървем от рекламите на мобилни телефони

Рекламите на уебсайта, които отваряте, не винаги са безопасни. Ако искате да го отворите на мобилния си телефон или лаптопа, всички те имат опасен потенциал за вашата джаджа. Това също е същото като чуждите приложения, които тайно пренасят вируси , нали знаете!

За да разберете как да се отървете от реклами на телефони с Android, които се появяват внезапно, трябва да направите няколко стъпки и стъпки, които ApkVenue е написал по-долу, някои са без приложение!

По-късно можете да премахнете различни реклами от мобилния си телефон, като Samsung, Xiaomi, HP Vivo, Oppo, до Advan. Нямам търпение, нали? Без да чакаме дълго, ето отзивите!

Как да се отървем от рекламите на телефони с Android без корен

Често трябва да ви предлагат да нямате реклами, но при условие, че вашият Android смартфон първо трябва да бъде вкоренен .

Всъщност можете да кажете, че има достатъчно начини, по които можете да кандидатствате, за да нямате реклами, без да е необходимо да изкоренявате любимия си телефон с Android .

За тези, които не знаят, ApkVenue ви дава как да се отървете от изскачащите реклами в Android.

Как да се отървем от рекламите на мобилни устройства с помощта на AdClear

Първият начин е да се използва помощта на приложение, наречено AdClear . AdClear само по себе си е приложение, което има функция за блокиране на реклами, докато разглеждате или използвате други приложения, които имат потенциал да бъдат вмъкнати с реклами.

1. Отворете приложението AdClear

Можете веднага да изтеглите приложението безплатно на линка, който ApkVenue предоставя по-долу.

Производителност на приложения Седем мрежи ИЗТЕГЛЯНЕ

След като се уверите, че приложението е инсталирано на вашия Android смартфон , можете веднага да отворите приложението и да активирате функцията за блокиране на реклами .

2. Конфигурирайте AdClear със сродни браузъри

След това веднага конфигурирате приложението AdClear със съответния браузър, например в браузъра Samsung. Свършен! Толкова просто, банда.

Ако попитате защо това приложение не може да бъде конфигурирано в други най-добри приложения за браузъри като Google Chrome, това е така, защото Chrome има собствен метод за премахване на реклами. Ето ръководството!

Как да премахнете реклами на Chrome Android

Освен използването на AdClear, начинът да се отървете от рекламите на мобилни телефони без приложение е да промените настройките на Google Chrome. Самият Google Chrome е основният браузър, използван от повечето потребители на Android.

За да получите без реклами, докато сърфирате в интернет с този единствен браузър , просто трябва да следвате следната стъпка по стъпка:

1. Отворете Google Chrome

Отворете Google Chrome, след което изберете менюто Настройки, за да започнете да настройвате браузъра да блокира рекламите, които се показват.

2. Изберете Настройки на сайта

След като влезете в менюто Настройки, продължете, като изберете Настройки на сайта .

3. Изберете изскачащите прозорци

Продължете, като изберете Изскачащи прозорци , след което активирайте менюто, така че Google Chrome автоматично да блокира рекламите на всеки сайт, който посещавате.

Свършен! За да знаете по-пълно ръководство, можете да прочетете статията Как да премахнете известията на Chrome на Android и PC без караницата в този момент:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да се отървем от рекламите на HP, използвайки защитната стена NoRoot

Третият начин или метод за освобождаване от реклами е използването на приложението NoRoot Firewall.

Можете да използвате това приложение не само за блокиране на реклами в браузъра , но и всички приложения на вашия смартфон с Android , които имат потенциал да показват реклами, също могат да бъдат блокирани. Ето как да го използвате:

1. Инсталирайте приложението NoRoot

След като инсталирате приложението NoRoot Firewall на вашия Android смартфон , незабавно отворете приложението. Изберете раздела Приложения, за да видите списък с приложения на мобилния си телефон.

2. Изберете приложението, което искате да блокирате

Трябва само да изберете от кое приложение искате да блокирате реклами. Можете да направите това само като маркирате приложението с две знаци X, което автоматично ще направи потенциалните реклами в приложението да не се показват.

Антивирусни приложения и приложения за сигурност Сиви ризи ИЗТЕГЛЕТЕ

Как да премахнете реклами от мобилни устройства с помощта на UC Browser

Последният метод е да се използва друг браузър, който също има функция, за да се отървете от реклами, които се появяват неочаквано.

Един от тях е UC Browser . Можете също така да разчитате на този един браузър, за да сърфирате в различни сайтове в интернет, без да се безпокоите от появата на различни реклами.

Ето стъпките за използване на UC Browser без реклами:

1. Отворете UC Browser

Отворете UC Browser, след което изберете триредова хамбургер-подобна икона в долната централна позиция. Влезте в менюто Настройки , след което изберете Добавки .

2. Активирайте Ad Block

Изберете Блокиране на реклами, след това активирайте Блокиране на реклами и Мощен рекламен блокер, за да блокирате всички видове реклами, така че по-късно да не се показват, докато сърфирате с UC Browser

UCWeb Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

Как да се отървете от рекламите на мобилни телефони Samsung

Samsung все още е една от най-широко използваните марки смартфони днес. За вас, потребители на тази южнокорейска марка, има няколко отделни начина за премахване на рекламите.

Ето два начина да се отървете от рекламите на мобилни телефони Samsung, които можете да приложите и на други мобилни телефони като ASUS, Vivo, Oppo или Advan.

1. Премахване на приложения освен от Play Store

Потребителите на Android, които обичат да изследват, са склонни да инсталират различни приложения, включително тези, които не са от официалния Play Store. За съжаление тези приложения често съдържат много досадни реклами.

Начинът да се преодолее е да се изтрият тези приложения. Отворете менюто за настройки на смартфона > изберете Приложения > изберете приложение, което не е от Play Store> Изберете Деинсталиране или Деинсталиране на приложението.

2. Премахнете подозрителни активни / работещи приложения

Вторият начин е да изтриете активни приложения или приложения, които работят и са подозрителни.

Отново, приложения от неофициални магазини или „контрабандни“ приложения, които излизат от нищото и се оказват работещи незабелязано, могат да генерират досадни реклами.

Можете да го изключите, като изберете менюто Активни приложения > Изберете чуждестранно работещо приложение, което не разпознавате> Деинсталирайте приложението.

Как да се отървем от рекламите на мобилни телефони Xiaomi

Освен Samsung, Xiaomi е и една от най-използваните марки. За съжаление има няколко различни начина да се отървете от рекламите на този един мобилен телефон.

Следвайте стъпките по-долу, за да можете да приложите как лесно да премахвате реклами на телефони Xiaomi, което може да се направи на други мобилни телефони като ASUS, Vivo, Realme, Oppo или Advan.

1. Въведете настройките

Влезте в менюто Настройки / Настройки > Изберете опцията Допълнителни настройки .

2. Изберете поверителност

Продължете, като изберете Поверителност .

3. Изберете менюто на приложението с достъп за използване

След това всичко, което трябва да направите, е да изберете менюто с приложения с достъп за използване .

4. Изберете приложението msa

Изберете приложението msa > Напред, като изключите Разрешаване на достъпа да се използва, така че рекламите на вашия мобилен телефон Xiaomi да не се показват отново.

Как да премахнете реклами на ASUS HP

За тези от вас, които сега използват мобилен телефон ASUS и са притеснени от рекламите, които се появяват, не е нужно да се притеснявате, банда! Причината е, че ApkVenue ще ви каже как да премахнете реклами на мобилни телефони ASUS.

1. Направете фабрично нулиране

Източник на снимки: ASUS.com

Този един метод се счита за най-ефективен при премахването на всички реклами, които се показват на вашия мобилен телефон ASUS. Не само реклами, дори вашето приложение и данни също ще бъдат изтрити, банда.

Фабрично нулиране е опит за връщане на софтуера на вашето устройство в състоянието, когато устройството е произведено първоначално чрез изтриване на всички данни и след това, което сте създали.

Следователно ApkVenue препоръчва първо да направите резервно копие на важни данни, преди да направите този метод.

2. Премахнете подозрителните приложения

Ако ви харесва да изтегляте приложения извън Google Play Store, понякога APK носи вируси или злонамерен софтуер, които увреждат мобилния ви телефон.

Често пъти тези незаконни APK файлове всъщност правят мобилния ви телефон ASUS пълен с реклами. Особено ако изтеглите APK от фалшиви сайтове, чиято сигурност не е гарантирана.

Например изтегляте само 1 приложение. Не знам, това, което е инсталирано на вашия мобилен телефон, вместо това има 2 приложения. Ако това е, трябва да сте бдителни, банда.

Как да премахнете реклами на OPPO HP

За да се отървете от рекламите на мобилни телефони OPPO , можете да използвате методите по-горе, които ApkVenue обсъждаха по-рано. Ако обаче рекламата се показва от Google Chrome, можете да изпълните следните стъпки:

1. Отворете Google Chrome

Отворете приложението Google Chrome, инсталирано на вашия мобилен телефон OPPO.

Google Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

2. Влезте в менюто Настройки

Кликнете върху бутона за меню с иконата с 3 точки в горния десен ъгъл. След това изберете Настройки .

3. Изберете Настройки на сайта

Изберете раздела Настройки на сайта . Тук ще промените настройките на JavaScript и изскачащи прозорци .

4. Деактивирайте JavaScript и изскачащите прозорци

Деактивирайте и двете, за да предотвратите показването на реклами на вашия OPPO мобилен телефон. Имайте предвид, че деактивирането на JavaScript ще повлияе на външния вид на някои от уебсайтовете, които посещавате. За да предотвратите това, можете да щракнете върху опцията ДОБАВЯНЕ НА САЙТА ИЗКЛЮЧВАНЕ .

Как да премахнете реклами на HP Advan

Въпреки че този мобилен телефон не е толкова известен като Samsung, Xiaomi или OPPO, знаете , че има доста потребители на Advan в Индонезия. Ниската цена, оборудвана с усъвършенствани функции, е плюс за мобилния телефон на децата на тази нация.

Много потребители на Advan HP се оплакват, че техните мобилни телефони често се появяват реклами. Следователно ApkVenue иска да ви каже как лесно да премахнете рекламите на хайфона на Advan.

Една от най-лесните и прости стъпки е да проверите за подозрителни приложения, инсталирани на вашия мобилен телефон. Ето стъпките:

1. Отворете Настройки

Отворете приложението Настройки на мобилния си телефон, след което превъртете надолу, докато намерите опцията Приложения / Приложения .

Източник на снимки: BKD Tutorials (YouTube)

2. Потърсете подозрителни приложения

Потърсете приложения, които смятате за подозрителни. Най-лесният начин е да намерите приложение, което няма име и не помните да го инсталирате.

Източник на снимки: BKD Tutorials (YouTube)

3. Премахнете приложението

Кликнете върху приложението, след което изберете опцията за изтриване на приложението . След това можете да използвате и приложение за почистване, така че мобилният ви телефон да е чист от злонамерен софтуер.

Това са някои колекции от начини да се отървете от рекламите на мобилния телефон с Android , който използвате.

Сега вашите дейности на смартфони не трябва да бъдат обезпокоявани от появата на реклами, които освен че са досадни, понякога ни правят по-малко продуктивни. Късмет!