10 най-добри приложения за компресиране на снимки на телефони и компютри с Android 2020

Искате ли да компресирате снимка от 200kb или по-малка? Е, ето списък с най-добрите приложения за компресиране на снимки 2020, за Android и PC, без да се намалява качеството. Вижте тук!

Понякога трябва да знаете как да намалите размера на снимка в JPG или JPEG формат за някаква цел. Например, промяна на снимката на потребителския ви профил или кандидатстване за онлайн работа .

Можете просто да използвате приложение за редактиране на снимки като Adobe Photoshop , банда. Но не всеки има уменията да го използва, нали?

Сега, за по-практична функция, има и няколко приложения за намаляване на размера ( компресиране ), които можете да използвате.

Така че в тази статия ApkVenue ще прегледа редица препоръки за най-добрите приложения за компресиране на снимки за Android и PC, които можете да използвате лесно и практично. Любопитен?

Колекция от приложения за компресиране на снимки без намаляване на качеството на телефони с Android и компютри / лаптопи!

Например, за да кандидатствате за онлайн работа , като административно изискване се изисква да качите снимка с няколко условия.

Източник на снимки: freepik.com (Приложението за компресиране на снимки е много полезно за качване на снимки, например за заявления за работа или други административни регистрации.)

Например, като използвате JPG / JPEG формат, който обикновено се среща за снимка и с максимален размер 200kb , знаете.

Не рядко някои снимки надхвърлят изискванията, така че системата винаги да ги отхвърля. За да разрешите този проблем, можете да разчитате на няколко приложения за компресиране на снимки по-долу.

Също така не е нужно да се притеснявате за дадените резултати. Въпреки че размерът е малък, това не намалява качеството на снимката, така че все пак изглежда ясно, наистина!

О, да, тези приложения за компресиране на снимки също се предлагат безплатно за мобилни телефони и лаптопи, знаете ли, вместо да се бавим дълго, нека видим пълния списък, да тръгваме!

1. Photo Compress & Resize

Първо има Photo Compress & Resize, разработен от Lit Photo. Това приложение може да намали размера на снимката до 200kb, знаете ли.

Освен това има и функция Crop, за да изрежете ненужните части на снимката с лесна навигация с пръст.

Налична е и функцията Batch Compress за компресиране на голям брой снимки наведнъж. Резултатите от компресираната снимка автоматично ще бъдат запазени в друга папка.

Подробности Photo Compress & Resize
Разработчик Осветена снимка
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 3.5MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Photo Compress & Resize тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

2. Photo Compress 2.0 (леко приложение за Android Photo Compress)

Е, тогава Photo Compress 2.0 е подходящ за тези от вас, които искат да използват приложение за компресиране на снимки, без да е необходимо да се нарушават досадни реклами.

Особено с размер само 1,7MB, Photo Compress 2.0 е най-лекото приложение за компресиране на снимки на Android, което е подходящо за различни видове смартфони , банди.

Освен че може да компресира снимки до 100kb, Photo Compress 2.0 може да се използва и за лесно преоразмеряване и изрязване на снимки.

Ако искате да компресирате снимки в голям брой, има и функция за групово преоразмеряване . За съжаление в едно изпитание само 10 снимки могат да бъдат обработени с помощта на безплатната версия.

Подробности Photo Compress 2.0 - Без реклами
Разработчик Saawan Apps
Минимална ОС Android 3.2 и по-нови версии
Размер 1.7MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Photo Compress 2.0 тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

3. FileMinimizer Picture 3.0

Ако търсите софтуер, който е абсолютно безплатен за намаляване на размера на снимките на компютър, има и FILEminimizer Picture 3.0, който можете да изтеглите чрез връзката по-долу.

За FileMinimizer Picture 3.0 се твърди, че може да компресира до 98%, банда. Освен това можете да направите този процес с няколко снимки едновременно.

Има четири предварителни настройки, предоставени от този софтуер , а именно силна компресия , стандартна компресия , ниска компресия и персонализирана компресия, които можете да зададете сами.

Минимални спецификации FileMinimizer Picture 3.0
операционна система Windows XP SP2 / Vista / 8 / 8.1 / 10 (32-битова / 64-битова)
Процесор Intel Pentium 4 или AMD Athlon 64 @ 1.4GHz процесор
Памет 2GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 4.8MB

Изтеглете FileMinimizer Picture 3.0 тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за компресиране на снимки ...

4. PicTools

Все още не сте съвместими с приложението за Android, което ApkVenue препоръча по-горе? Има и PicTools , приложение, разработено от Praneeth Chowdary , което можете да използвате лесно.

PicTools има редица интересни функции, освен компресиране на снимки, като преоразмеряване , изрязване , оптимизиране на снимки, до квадратно прилягане .

Не само това, PicTools също ви позволява да променяте формати на изображения в различни типове, като JPG, PNG или WEBP, банда.

Подробности PicTools - Изрязване, компресиране, преоразмеряване и др
Разработчик пранит чаудари
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 3.8MB
Изтегли 1000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете PicTools тук:

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

5. JPEGmini (Приложение за намаляване на размера на най-добрите компютърни снимки)

Освен това има приложение за преоразмеряване на снимки на компютър, наречен JPEGmini . Твърди се, че този софтуер може да компресира размери на снимки до 80%, без да намалява ни най-малко качеството.

Как така? Тъй като JPEGmini е оборудван с най-новия алгоритъм, стига оригиналният файл да има висока разделителна способност и добро качество, банда.

О, да, когато използвате този софтуер, можете да използвате пробната версия, която позволява компресиране само на 200 снимки.

Но богатството е повече от достатъчно, де! Проблемът е, че вероятно ви е необходим само за компресиране на 1-5 снимки и селфита, нали?

Минимални спецификации JPEG мини
операционна система Windows XP SP2 / Vista / 8 / 8.1 / 10 (32-битова / 64-битова)
Процесор Intel Pentium 4 или AMD Athlon 64 @ 1.4GHz процесор
Памет 2GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 7.4MB

Изтеглете JPEG mini тук:

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

6. TinyPhoto

Както подсказва името, TinyPhoto има за цел да намали размера на снимките, които имате, особено тези на телефони с Android.

Това приложение е много надеждно при компресиране на големи количества изображения. Освен това можете също да обработвате JPEG и PNG формати едновременно.

Има и функции за конвертиране на формат , преоразмеряване и изрязване, които можете да направите в приложението за Android за производителност на това.

Подробности TinyPhoto: Конвертиране (JPEG PNG), изрязване, преоразмеряване
Разработчик Iris Studios and Services
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.6MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Tiny Photo тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. Намалете размера на снимката

Вашият мобилен телефон с Android има ограничени спецификации, така че не можете да стартирате тежки приложения?

Намалете размера на снимката е може би най-простото приложение в този списък, така че не натоварва производителността и вътрешната памет с общ размер на приложението само 1,8 MB.

Предоставените функции са доста разнообразни с всички предоставени удобства. Можете да намалите размера на снимката, да завъртите и да изрежете изображението свободно.

Подробности Намалете размера на снимката
Разработчик shoozhoo
Минимална ОС Android 3.0 и по-нови версии
Размер 1.8MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Намалете размера на снимката тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

8. Photo & Picture Resizer (Приложение за преоразмеряване на снимки на телефони с Android)

Photo & Picture Resizer е много популярно приложение за преоразмеряване на снимки , на което можете да разчитате. Както и преди, можете да го използвате бързо и лесно.

Това приложение за Android има различни функции, като Batch Resizer и компресиране на изображения, без да се намалява качеството на снимката.

О, да, не се притеснявайте за компресирането на оригиналния фото файл. Причината е, че Photo & Picture Resizer ще създаде два различни файла, така че не е нужно да се притеснявате за загубата на оригиналната снимка.

Подробности Photo & Picture Resizer
Разработчик приложения и игри на farluner
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 7.8MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Photo & Picture Resizer тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

9. Компресор за видео и изображения

Следващата заявлението за компресиране на снимки на Android телефона е най- Video & изображението в компресора , разработен от AppSuite разработчика .

Това приложение може да компресира изображения в различни формати, като JPEG, PNG или WEBP.

Не само това, както подсказва името, това приложение функционира добре и за намаляване на размера на видеото, особено в MP4 формат.

Подобно на други приложения, Video & Image Compressor има и други поддържащи функции като преоразмеряване , оптимизиране , изрязване и конвертиране . Това приложение е много лесно за използване и няма много досадни реклами.

Подробности Компресор за видео и изображения - Намалете размера и компресирайте
Разработчик App Suite
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Video & Image Compressor тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

10. RIOT

И накрая, има софтуер, наречен RIOT, известен още като инструмент за радикална оптимизация на изображението, който има съществена функция, а именно намаляване на размера на снимката, без да се намалява нейното качество.

Едно от предимствата на RIOT е неговата функция за редактиране в реално време , където можете да сравните оригиналния файл със компресирания резултат.

Разбира се, това ще бъде много полезно за тези от вас, които все още се притесняват, че качеството на снимката ще намалее, след като намалите размера, знаете ли.

Минимални спецификации RIOT
операционна система Windows XP SP2 / Vista / 8 / 8.1 / 10 (32-битова / 64-битова)
Процесор Intel Pentium 4 или AMD Athlon 64 @ 1.4GHz процесор
Памет 2GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 2.0MB
ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

Видео: Това са уменията, които трябва да овладеете, ако искате да работите в Google, любопитни?

Е, това е препоръката за най-доброто приложение за компресиране на снимки, което можете да използвате на телефони с Android и компютри или лаптопи. Кое приложение е подходящо за вас?

Не забравяйте да напишете мнението си в колоната за коментари и не се колебайте да попитате дали има затруднения! Ще се видим в следващата статия, банда.

Прочетете също статии за приложението за снимки или други интересни статии от Даниел Кахяди .