4 начина да изключите актуализациите на Windows 10

Най-лесният, лесен и най-сложен начин за изключване на актуализациите на Windows 10. Има и съвети! Вижте как да изключите Windows Update в тази статия.

Често ли получавате актуализации от Windows 10 ?

Тези от вас, които използват Windows 10, често усещат непрестанните актуализации на софтуера , независимо дали става въпрос за подобряване на производителността на Windows 10 или за добавяне на нови функции .

Е, актуализациите , извършвани от Windows, обикновено не съответстват на определени приложения или функции на вашия компютър, така че тези приложения или функции не могат да се използват правилно. Проблемно, нали?

Изключвайки актуализациите на Windows 10, можете да избегнете неизправности на приложенията и функциите на вашия компютър. ApkVenue има редица начини за изключване на Windows Update в Windows 10, които можете да използвате лесно. С това можете също да запазите вашата интернет квота, банда!

Как да изключите Windows Update в Windows 10

Преди да обсъдите как да изключите Windows Update, ApkVenue иска да предложи инсталатор на Windows 10, който можете да използвате свободно.

Производителност Microsoft Corporation Apps ИЗТЕГЛЯНЕ Производителност Microsoft Corporation Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Можете също да го поставите във флаш диск, за да го инсталирате според статията, която ApkVenue написа по-долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Обратно към ръководството за деактивиране на актуализации на Windows 10. Има 3 начина да изключите актуализациите на Windows 10, които можете да използвате, които събираме от различни източници. Хайде, вижте пълното ръководство!

1. Деактивирайте чрез контролния панел

За това как да деактивирате или изключите актуализациите на Windows 10, първата е чрез контролния панел. Този метод е може би доста прост, защото нямате много команди за изпълнение. Ето ръководството!

Стъпка - 1 : Отворете контролния панел . Най-лесният начин, щракнете с десния бутон върху менюто "Старт" и изберете Контролен панел .

Стъпка - 2 : Изберете Система и защита > Административни инструменти .

Стъпка - 3 : След като натиснете бутона Adminstrative Tools , ще се появи нова страница, съдържаща различни инструменти с различни функции. Изберете Услуги .

Стъпка - 4 : Потърсете опцията с име Windows Update и щракнете двукратно върху нея, за да отворите страницата Свойства на Windows Update .

Стъпка - 5 : Ако вече е отворена, трябва само да промените опцията Тип на стартиране на Деактивирана и да щракнете върху бутона Стоп в опцията за състояние на услугата . Натиснете OK, когато сте готови.

Ето как можете да изключите автоматичните актуализации за Windows 10. Сега Windows 10 избягва автоматичните актуализации .

Ако искате да го включите отново, просто следвайте стъпките по-горе отново и на страницата Свойства на Windows Update върнете настройките в първоначалното им положение. Много лесно, нали?

2. Деактивирайте чрез конфигуриране на автоматични актуализации

Как да изключите Windows Update в Windows 10 с тези стъпки, можете да приложите само ако използвате Professional , Enterprise и Education версии на Windows 10 . Ето ръководството!

Стъпка - 1 : Щракнете върху логото на Windows на клавиатура + R , след това напишете gpedit.msc и щракнете върху OK

Стъпка - 2 : Изберете Компютърна конфигурация и щракнете върху Административни шаблони

Стъпка - 3 : Щракнете върху Компоненти на Windows , след което изберете Windows Update

Стъпка - 4 : Щракнете двукратно върху Конфигуриране на автоматични актуализации , след това изберете Disabled и OK .

Ето как да изключите постоянните актуализации на Windows 10. Ако искате отново да включите актуализацията на Windows 10, всичко, което трябва да направите, е да промените отново на Enabled в Configure Automatic Updates . Това е лесно?

3. Деактивирайте чрез измерена връзка

Този метод за изключване на актуализации на Windows 10 може да се използва само ако използвате WiFi . Номерът е да активирате Metered Connection . Ето как:

Стъпка - 1: Щракнете с десния бутон върху името на WiFi, което е свързано с вашия компютър, изберете свойства .

Стъпка - 2: Щракнете върху плъзгача на Set as metered connection .

Ето как да деактивирате актуализациите на Windows 10. Е, от друга страна, ако искате да разберете как да активирате постоянно Windows 10, можете да видите статията на ApkVenue по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Деактивирайте чрез regedit

Последният начин за постоянно изключване на актуализациите на Windows 10 е използването на regedit. Това ръководство е доста сложно и ApkVenue не препоръчва на тези от вас, които са нови в компютрите, да го правят.

Без да се налага да се задържате повече, ето как да изключите актуализациите на Windows 10 чрез regedit!

Стъпка - 1: Щракнете върху менюто "Старт", въведете regedit и след това въведете. След това отворете менюто за регедиране HKEY_LOCAL_MACHINE> СОФТУЕР> Политики> Microsoft> Windows .

Стъпка - 2: Щракнете с десния бутон върху клавиша Windows, щракнете върху New , след това изберете Key .

Източник на снимки: Aplikasipc.com

Стъпка - 3: Въведете WindowsUpdate като име, без интервали. Ако например е грешно, можете да го повторите, като щракнете с десния бутон отново върху грешния клавиш, след което изберете Преименуване .

Източник на снимки: Aplikasipc.com

Стъпка - 4: След като ключът за актуализиране на Windows е успешно създаден, щракнете с десния бутон върху ключа, щракнете върху New и изберете Key . Дайте му името AU .

Източник на снимки: Aplikasipc.com

Стъпка - 5: Щракнете по- рано AU клавиша , след това отдясно щракнете върху New . След като се отвори диалоговият прозорец Нов, щракнете върху DWORD (32-битова) Стойност и го наречете NoAutoUpdate .

Източник на снимки: Aplikasipc.com

Стъпка - 6: Накрая щракнете двукратно върху NoAutoUpdate и го попълнете със следните стойности.

0 Включете автоматичната актуализация 1 Изключете автоматичната актуализация

Източник на снимки: Aplikasipc.com

Такова е най-лесното и просто ръководство за изключване на Windows Update. Направете го веднага, за да не се дразните повече!

Можете също да прочетете как да изключите Windows Defender на Jaka по- долу . Това ръководство е наистина необходимо, особено когато инсталирате най-новите приложения или софтуер.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е списък с начини за изключване на актуализации на Windows 10, които можете да използвате в зависимост от използването на вашия компютър и вашия тип Windows 10. Можете да опитате точно сега, банда!

Прочетете също статии за Windows 10 или други интересни статии от Даниел Кахяди .