15 точни съвета и как да играете на pubg mobile в стила на професионален плейър

Искате ли да играете и да запазите Chicken Dinner? Следва колекция от съвети и как да играете PUBG Mobile в стила на професионален плейър, така че да играете по-напреднали и да спечелите.

Колко пилешка вечеря сте получили, като играете своя PUBG досега? Отдавна играх на PUBG Mobile, но все още не се чувствате като приятели богати?

Може би не сте опитвали колекция от съвети и как да играете PUBG Mobile a la Pro Player, който често се състезава в международен план, банда!

Като го следвате, гарантирано ще можете да играете както професионални играчи, така и можете да получите пилешка вечеря всеки път, когато играете. Любопитен? Хайде, вижте как да играете PUBG Mobile в следния стил на Pro Player!

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ

Колекция от съвети и как да играете PUBG Mobile от Pro Player

PUBG или PlayerUnknown's Battlegrounds не е просто обикновена игра за стрелба, но трябва да зададете стратегия за противопоставяне на враговете и да бъдете последният оцелял.

Самият PUBG Mobile се състои от различни режими, от Solo , Duo до Squad, съдържащ 4 души.

Сега за последния в играта, известен още като последен човек , ето преглед на съветите и как да играете PUBG Mobile, започвайки от начинаещи до напреднали !

1. Земя на правилното място

Подобно на други игри за битка, PUBG Mobile Android също има първата мисия, която е да кацне на място, което можете да зададете сами.

Основният ключ при кацането е да се уверите, че местоположението не е пренебрегнато от много врагове.

Всъщност това е шантавост. Постарай се да се започне една игра, която е лесно и изгодно за вас, момчета .

2. Незабавно ограбете сградите около вас

След като оцелеете при кацането, трябва незабавно да извършите грабежи около вас .

Вземете всички предмети около вас, които смятате за необходими, започвайки от най-добрите оръжия, боеприпаси, броня , медицински комплекти и други подобрения.

В началото на играта не е нужно да бъдете придирчиви към оръжията, които вземате, било то просто пистолет. Поне можете да оцелеете в атаката на врага.

3. Управление на ръчни предмети в инвентара

Колкото е възможно повече плячка в началото на мача, понякога ви кара да забравите да управлявате инвентара, съхраняван в чантата ви.

Сега тук трябва да управлявате багажа си, за да можете да получавате все по-разнообразни предмети.

Отървете се от предмети, които не са необходими, например пушката за патрони, която обикновено използвате в началото на мача.

Можете да ги замените с бомбени предмети, които могат да ви бъдат полезни по всяко време, момчета .

4. Използвайте автоматичната функция, ако е необходимо

Тъй като е разработен специално за мобилната платформа , PUBG Android предлага няколко функции, които улесняват играта по-лесно за играчите.

Например, като функциите Auto Sprint , Free Look и Auto Loot за автоматично извличане на елементи за плячка .

Разбира се, като активирате някои от тези функции, можете да бъдете по-внимателни към заобикалящата ви среда, без да се налага да се притеснявате да вдигате елементи или да задържате виртуалния аналогов бутон.

5. Приоритизирайте защитата на предметите и вземете медицинския комплект

Освен някои от елементите по-горе, трябва да обърнете внимание и на нивото на използваната чанта . Това е така, защото чантата, която използвате, има ограничен капацитет.

Следващите съвети на PUBG Mobile вземете твърде много боеприпаси и предмети, които не смятате за необходими. Не забравяйте да увеличите защитните предмети , като каски и жилетки .

Освен това подгответе медицински комплекти , превръзки , енергийни напитки и болкоуспокояващи в консумативи.

Медицинският комплект ще функционира за възстановяване на кръвта, докато енергийните напитки и болкоуспокояващите ще увеличат лентата над кръвта и ще ви дадат допълнителна скорост при бягане.

6. Винаги обръщайте внимание на папката

PUBG ще ви постави на карта под формата на остров, който ще се превърне в бойно поле за още 100 оцелели точно като версията за компютър. Подобно на подобни игри, PUBG Mobile има механизми за карти като Blue Zone, Red Zone и Safe Zone.

Синята зона е забранена зона, която може да се свие и да нанесе щети, когато сте навън.

Междувременно Червената зона е опасна зона, която ще бъде бомбардирана и може да ви накара да умрете моментално.

В допълнение, има Safe Zone, известен още като безопасна зона, която е маркирана с бял кръг като безопасна зона за борба с момчета .

7. Не забравяйте да затворите вратата на сградата

Следващият начин да бъдете добри в играта на PUBG е при грабеж , по подразбиране вратата на сградата ще се затвори, така че трябва да я отворите, когато искате да влезете.

След като влезете или излезете от сградата в играта, ApkVenue препоръчва незабавно да затворите вратата .

Защо? Това не дава кода, ако сградата е била заредена или сте в нея.

Друго решение, можете да влезете през прозореца . Тъй като всички прозорци на PUBG Mobile не са оборудвани със стъкло.

8. Стартирайте бързо и използвайте Free Look

Ако нямате превозно средство, бягането възможно най-бързо е най-бързата стратегия на PUBG за достигане до безопасна зона, известна още като безопасна зона.

За да ускорите спринта, по-добре свалете оръжието и бягайте с празни ръце, момчета .

В условия като това трябва да сте по-бдителни към обкръжението си.

Можете да използвате бутона Free Look горе вдясно близо до картата, за да преместите камерата, за да видите околностите.

9. Използвайте най-доброто оръжие според условията

Всяко оръжие в PUBG Mobile със сигурност има своите предимства и недостатъци. Но най-важното е, че трябва да знаете най -добрите нужди и условия за използване на оръжия в определени ситуации.

Когато играете отблизо, е добра идея да използвате голямо оръжие за щети като пушка.

След това за средни разстояния използвайте автомат, а за дълги разстояния можете да използвате щурмова пушка или снайперска пушка.

10. Използвайте слушалки

Е, наистина е важно да разчитате на слуха си, когато играете игри за оцеляване на Battle Royale, като PUBG Mobile. Препоръчваме ви да използвате слушалки, за да получите по-ясни подробности за играта, момчета .

Тук можете да слушате посоката на изстрела, посоката на идване на превозното средство, самолета, превозващ провизии или други вражески стъпала.

Освен това, в стерео можете да разберете, че идва и отляво, и отдясно. Можете ли да бъдете по-бдителни, нали?

Други. . .

11. Задайте графични настройки, за да не закъснявате

За да предотвратите забавяне при възпроизвеждане на PUBG Mobile, можете да регулирате оптимизирани графични настройки според възможностите на вашето устройство.

Препоръчваме да използвате настройката Graphics Smooth, за да получите плавен геймплей .

Освен коригиране на графики, можете да следвате и добри съвети за игра на PUBG Mobile, както е в следната статия: 5 начина за преодоляване на PUBG Mobile Lag на телефон с Android (100% ефективен)

12. Играйте с близки приятели

PUBG Mobile предлага режими Solo , Duo и Squad , които се състоят от 4 играчи в един отбор. Така че тук трябва да играете с близки приятели, като правите режим Duo или Squad. Тогава какви са ползите?

Освен че сте по-вълнуващи, можете да зададете по-зряла стратегия, като общувате с приятели.

Налице е също така един повали режим , така че да не умре веднага, когато кръвта изтече и все още можете да бъдете спасени , момчета .

Преди да направите тези съвети за PUBG Mobile Android, уверете се, че използвате микрофон за комуникация. Препоръчваме да използвате Discord, така че комуникацията ви да протича гладко.

13. Не убивайте веднага нокаутираните врагове

В режимите Duo и Squad враговете, които изстрелвате, обикновено няма да умрат и влизат първи в режим на нокаутиране . Така че, играчите на нуб обикновено мислят първо да се изключат и разграбят , нали?

По-добре е преди да довършите нокаутирания враг, по-добре обърнете внимание на обкръжението и първо довършете останалите вражески колеги.

Проблемът е, че ако сте съборили друг враг, автоматично всички членове на вражеския екип ще бъдат унищожени .

14. Играйте и следете Бялата граница

Повечето начинаещи играчи предпочитат да отидат в безопасност и първо да стигнат до средата на безопасната зона.

Но за професионалния клас играчи те обикновено играят близо до бялата граница и започват да наблюдават врага, избягвайки синия кръг.

Сега, когато врагът умира, просто трябва да го бомбардирате или с щурмова пушка, или със снайперска пушка, която има атака на голяма дистанция, момчета .

Мощен, за да улесни играта, нали?

15. Къмпинг на най-високото място

В допълнение, стратегията, която често се използва от играчите на PUBG Battlegrounds Mobile, е да лагеруват на най-високото място в безопасната зона.

Това разбира се важи, ако последната безопасна зона е в планинска или хълмиста зона.

За да направите това, разбира се ви трябват най-добрите оръжия и приспособления , например с помощта на снайперска пушка тип AWM с обхват x8, гарантирано лесно убиване на враговете!

ВИДЕО: Препоръки за най-болните оръжия в PUBG Mobile

Е, това е колекция от съвети за игра на PUBG Mobile и как да играете PUBG в стил професионален играч, така че да печелите лесно.

Основното нещо в играта на тази игра е тактиката и адаптацията на контрола, което повечето хора смятат за доста трудно, банда!

Приятно играене и късмет Пилешка вечеря !!!

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .