7 приложения, различни от магазина за игра, които имат по-пълно приложение

Повечето потребители на Android изтеглят приложения и игри от Play Store. Всъщност все още има много приложения освен Play Store, които са не по-малко пълни!

Google Play Store е едно от основните приложения в системата Android. Защото в това приложение можете да изтеглите безброй други приложения.

Подобно на хората, Google Play е като риза, ако нямате телефон с Android, не можете да го използвате с пълния си потенциал.

Но това беше преди, защото засега освен Play Store има и алтернативни приложения, които със сигурност не изостават от Google Play Store.

Дори и с това алтернативно приложение можете да търсите различни приложения, които липсват в Google Play Store, знаете ли!

Любопитни ли сте от някой магазин за приложения за Android освен Play Store, който е не по-малко пълен, банда? Хайде, просто разгледайте следните рецензии!

Приложения като най-добрия магазин за игри, който може да бъде алтернатива

Мнозина не знаят, че Google Play Store има различни съперници, които са не по-малко пълни и разбира се много полезни.

Е, за тези от вас, които искат да изтеглят приложения, различни от Play Store , първо помислете за рецензии на различни приложения като Play Store по-долу!

1. APKMirror

Източник на снимки: Източник: talkandroid.com

APKMirror не е обикновен сайт на доставчик на приложения, но може да се нарече едно от най -големите официални хранилища на приложения в света, бандата.

Освен това APKMirror има свои собствени предимства в сравнение с Google Play, а именно, можете да изтеглите стари версии на определени приложения.

Тази функция е много полезна, ако имате проблеми с най-новата версия на приложение. Например мобилният телефон не отговаря на последната версия.

2. Аптоид

Източник на снимки: Източник: aptoide.com

Ако често търсите безплатни приложения, със сигурност знаете, нали, с Aptoide? Този магазин за приложения предлага различни приложения, които са премахнати от Play Store.

Всъщност Aptoide предоставя безплатно разнообразие от предплатени игри и приложения. Въпреки това платените приложения, които са направени безплатни, обикновено са модифицирани отново.

С други думи, приложението най-вероятно е заразено с вирус, който може да навреди на вашия смартфон.

3. APKЧист

Източник на снимката: Източник: apkpure.com

Кой, по дяволите, не е запознат с този сайт? APKPure е най-популярният безплатен магазин за приложения за Android, освен Play Store.

Можете да намерите почти всички приложения в Play Store на APKPure. Това приложение също е много по - безопасно и без вирусни заплахи .

APKPure също има функции като APKMirror, където можете да изтеглите стара версия на приложение.

Освен че можете да получите страхотни и сложни приложения за Android, можете да намерите и различни приложения, които не са налични в Индонезия.

Изтеглете APKPure чрез връзката по-долу.

Apps Utilities Apkpure ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Amazon Appstore за Android

Източник на снимката: Източник: engadget.com

Ако търсите алтернатива на Google Play, която има голям брой приложения, Amazon Appstore за Android е най-добрият избор, банда.

Тук можете да намерите различни приложения, от безплатни до платени приложения. Amazon също често има отстъпки за няколко приложения.

Поради специални отстъпки, цените на приложения или игри, предлагани от Amazon, обикновено са по-евтини от тези в Google Play Store.

Изтеглете Amazon Appstore чрез връзката по-долу.

Приложения за производителност на Amazon Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

5. GetJar

Източник на снимки: Източник: maketecheasier.com

GetJar е най-старият сайт на доставчик на приложения, който преди това е предоставял приложения за платформите Java и Symbian.

Освен като сайт за най-добрата алтернатива на Google Play, GetJar има и версия на приложението, което можете да изтеглите, банда.

Не само приложения за Android, GetJAr предлага и стари мобилни приложения, като игри Nokia s60, Java, Symbian и много други.

6. Mobogenie

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Mobogenie е едно от най-добрите заместващи приложения за Play Store с доста пълна колекция от приложения.

За разлика от останалите, Mobogenie има предимства, които други магазини за приложения нямат, а именно функцията за изтегляне на приложение Androdi на компютър.

Тази функция, наречена Mobogenie за компютър, ви позволява да изтегляте приложения за Android чрез компютър, които по-късно могат да бъдат прехвърлени на смартфон.

Тази функция е полезна и ако искате да използвате приложения за Android на компютър. Но имате нужда от Android емулатор за компютър, за да го стартирате.

Изтеглете Mobogenie чрез връзката по-долу.

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

7. F-Droid

Източник на снимката: Източник: fossmint.com

F-Droid е безплатен магазин за приложения с отворен софтуер (FOSS), който може да се инсталира на устройства с Android.

Да, ще намерите само специални приложения с лицензи с отворен код, пълни с най-новите актуализации за приложенията, които искате.

F-Droid е магазин за приложения, който е много подходящ за програмисти, тъй като може свободно да извлича наличния код или хранилища на приложения.

Изтеглете F-Droid чрез връзката по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Това беше приложение, различно от Play Store, което можете да инсталирате на вашия смартфон, за да получите страхотни приложения за Android.

Но бъдете интелигентни при изтеглянето на приложения извън Google Play Store, защото тези приложения могат да носят вируси, които могат да навредят на вашия смартфон.