10 най-добри приложения за създаване на оферти 2020

Приложението за създаване на котировки може да бъде решение за вас, за да получите много харесвания в Instagram. Вижте тук списъка с приложения за създаване на най-добрите оферти за Android.

Понякога е необходимо приложение за създаване на оферти за разпространение на вдъхновяващо съдържание в социалните медии, като мъдри думи, придружени със страхотни надписи, за да привлекат вниманието на други потребители.

Освен че вдъхновяват много хора, цитатите, съчетани с интересни снимки, са и мощни за получаване на много харесвания в Instagram.

И така, искате ли да получите толкова много харесвания ? Ако е така, можете да опитате да изтеглите най -доброто приложение за 2020 цитати на Instagram на мобилен телефон с Android, което можете да използвате в социалните медии, банда.

Колекция от най- добрите приложения за създаване на готини котировки на телефони с Android ( Актуализация 2020)

Не само художниците и знаменитостите могат да правят готини и вдъхновяващи думи, можете също да създавате свои собствени цитати, които са не по-малко готини.

Дори да нямате идея, можете също да цитирате цитати, принадлежащи на известни хора, и да ги комбинирате със снимки за цитати, за да го направите още по-привлекателен.

Не е нужно да се притеснявате да използвате приложения за редактиране на снимки като Photoshop или приложението за създаване на компютърни цитати , защото можете лесно да го направите от мобилен телефон с Android, като използвате приложение, за да създавате кавички като тази по-долу.

1. Цитати Creator

Първо, това е най- Цитати Създател прилагането кои функции за създаване на хладно мъдри думи и да ги комбинират с псевдоним фоново изображение фон като поддръжник.

За тези от вас, които нямат идея, това приложение за създаване на котировки предлага и редица цитати, разделени по категории, а именно въз основа на автори и теми .

Предлаганият интерфейс също е доста лесен за разбиране. Има и колекция от вдъхновяващи теми и шаблони, които наистина ще помогнат на тези от вас, които не владеят свободно редактирането на собствените си снимки!

Подробности Цитати Creator
Разработчик Пиюш Пател
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 44MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Quotes Creator тук:

Приложения за снимки и изображения Piyush Patel ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Kwote: Quote Maker

Приложението за следващите оферти се нарича Kwote: Quote Maker , който има лек размер, който е само 3.4MB, знаете ли!

Когато отворите Kwote, веднага ще ви бъдат дадени думи на мъдрост, които са дадени на случаен принцип . Тези цитати също се състоят от няколко категории, като Приятелство , Живот и Музика .

Kwote предоставя избор на шрифтове и снимки за цитати, които можете да изберете сами, гарантирано няма да се объркате, когато го използвате за първи път, банда.

Подробности Kwote: Създател на цитати
Разработчик Идентификация
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 3.4MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Kwote - Създател на цитати тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Текстограма X

Върнете се отново към приложение, което може да ви помогне да осъзнаете как да направите вдъхновяващи цитати на tumblr, които са лесни за използване, банда.

Размерът му е само 18MB, което прави Textgram X да съдържа различни шаблони за фон , шрифтове , атрактивни стикери, филтри и рамки, които можете да използвате безплатно.

Ако сте объркани при избора на дизайн, има бутон Randomize, за да го изберете автоматично.

За съжаление Textgram X не предоставя база данни за колекция от мотивационни думи, които можете да използвате. Така че би било по-добре, ако първо потърсите дизайна в това приложение!

Подробности Textgram X - Пишете на снимки
Разработчик Noirelabs
Минимална ОС Варира според устройството
Размер 18MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Textgram X тук:

Noirelabs Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Друго приложение за най-добри котировки ...

4. Фонтон

Въпреки че има доста проста функция, Phonto предоставя гъвкавост за тези от вас, които искат да създадат свои собствени дизайнерски шаблони, които са различни от другите.

Първо, първо се уверете, че имате страхотни снимки, банда. След това можете да го импортирате в Phonto и да сложите пълните думи с различни ефекти.

Едно от предимствата на това приложение за редактиране на кавички е широка колекция от шрифтове и доста пълна персонализация.

Освен това няма да ви притеснява съществуването на воден знак , който в други приложения на производителя на котировки на Tumblr трябва да бъде премахнат чрез опцията за абонамент.

Подробности Phonto - Текст върху снимки
Разработчик Youthhr
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Phonto тук:

Apps Photo & Imaging Youthhr ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Генератор на оферти безплатно

Това следващо приложение за редактор на кавички изглежда подходящо за използване от начинаещи, тъй като интерфейсът е прост и неговите функции също са много важни.

Quotes Generator Free можете всъщност да използвате безплатно и разбира се без реклами и водни знаци .

Тук трябва само да въведете кавички , като романтични думи за приятелки, мотивация и т.н. Регулирайте позицията на текста, задайте размера и вида на шрифта , изберете фона и след това цвета на текста.

След това всичко, което трябва да направите, е да докоснете бутона за запазване, след което вашият дизайн може да бъде споделен директно в Instagram Stories или WhatsApp Status, тук!

Подробности Цитат Генератор Безплатно
Разработчик Джими Леонардо
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 2.8MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете безплатен генератор на оферти от тук:

Джими Леонардо Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

6. Цитати за снимки и създател

Както подсказва името, Picture Quotes and Creator съдържа колекция от страхотни снимки, които можете да споделяте в Instagram, Facebook или WhatsApp.

Можете да търсите различни цитати в няколко категории, като юбилей , сладък , запознанства , щастие , любов , мъдрост и други.

В допълнение, това приложение за създаване на кавички също ви позволява да създадете своя собствена версия на цитати с доста лесни стъпки за начинаещи.

Подробности Цитати за снимки и създател
Разработчик Манчестър Apps
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 22MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете цитати за снимки и Creator тук:

Приложения Снимки и изображения Манчестър Приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Геулграм

От горепосочените приложения Geulgram може да бъде опция, ако искате да направите страхотни и интересни цитати .

Geulgram предоставя голяма база данни от фонови снимки от различни категории. Това приложение за котировки на Instagram също ви позволява да изберете размер, преди да правите редакции.

Например съотношение 4: 3 или съотношение 1: 1, подходящо за емисии в Instagram, или съотношение 16: 9, подходящо за Instagram Stories, банди.

Можете също така да направите как да правите кавички като NKCTHI чрез това приложение. Наистина интересно, нали?

Подробности Geulgram - Текст на снимка, Създател на цитати
Разработчик с кого
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 30MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Geulgram тук:

Приложения за снимки и изображения с кой ИЗТЕГЛЯТ

8. Цитати и надписи

След това има цитати и надписи, които предоставят стотици страхотни колекции от надписи в Instagram, които можете да използвате безплатно.

Тук можете да избирате цитати и надписи от различни категории в него. Ако имате, можете директно да го копирате в клипборда или директно да го споделите в социалните медии.

Що се отнася до това, ако искате да бъдете по-привлекателни, Цитати и надписи също предоставят опция за добавяне на фон, въпреки че мисля, че тази функция е по-малко способна от други приложения за създаване на цитати, банди.

Подробности Цитати и надписи
Разработчик Допълнителна миля
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 50 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете цитати и надписи тук:

Приложения Снимки и изображения Излишна миля ИЗТЕГЛЯНЕ

9. TextArt

Следващото приложение за създаване на кавички е TextArt, което има основната функция да събира текст и снимки динамично.

Когато започнете да редактирате, първо избирате фон под формата на снимка или цвят, от който да избирате.

След това просто трябва да въведете текста и да редактирате в него. TextArt предоставя и колекция от цитати в него, които можете да използвате.

За максимални и естетически резултати можете да събирате резултатите, след което да ги редактирате, като използвате приложение за създаване на видео кавички, банда.

Подробности TextArt - Text to Photo, Photo Text Edit
Разработчик Бъни се научава да кодира.
Минимална ОС Android 50 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете TextArt тук:

Apps Photo & Imaging Bunny се научава да кодира. ИЗТЕГЛИ

10. WisQuotes

И накрая, има приложение за създаване на котировки, наречено WisQuotes, което функционира и показва подобно на приложението Picture Quotes and Creator, което ApkVenue е обсъждал по-рано.

WisQuotes предоставя колекция от цитати и изображения, направени от създателите в него.

Можете също така да допринесете за създаването на собствени творения с лесни за разбиране инструменти .

Дори да нямате идея, всичко, което трябва да направите, е да докоснете бутона Randomize от всеки раздел, за да го изберете произволно, например за вида на шрифта , фона , филтъра и други.

Подробности wisQuotes - Създател на мотивационни цитати
Разработчик Wisdomlogix Solutions
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 21MB
Изтегли 10 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете WisQuotes тук:

Wisdomlogix Solutions Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Е, това е препоръка за най -готиното и най-доброто приложение за създаване на котировки през 2020 г., което можете да опитате веднага на вашия Android телефон.

Вместо просто да публикувате разстроени, по-добре е да разпространявате положителни настроения чрез някои мъдри и вдъхновяващи цитати, като използвате линиите на приложенията по-горе. Късмет!

Прочетете също статии за думи или други интересни статии от Рейналди Манасе .