как да регистрирате Netflix без последната кредитна карта 2020

Ето как да се регистрирате за Netflix без кредитна карта. Гарантирано законно, защото можете да се абонирате за Netflix, като платите на банкомат или мобилен телефон!

Хората рядко знаят как да регистрират Netflix без кредитна карта. Нищо чудно, че много хора избират да гледат нелегални сайтове, защото нямат кредитна карта.

Но в края на 2019 г. правителството блокира агресивно сайтове за гледане на нелегални филми , които често се посещават от индонезийски потребители на мрежата.

Целта е добра, а именно да защитим филмовата индустрия в Индонезия. За съжаление това е жалко, защото хората нямат качествени представления.

Вместо да търсите пиратски филми, вместо това гледайте Netflix! Няма нужда да се бъркате, ApkVenue ще ви каже как да регистрирате Netflix без кредитна карта.

Как да се регистрирате Netflix 2020

Тъй като Netflix беше отблокиран от Telkomsel и IndiHome, клиентите, които искаха да изпробват Netflix, веднага избухнаха.

Разбира се, това е добра новина за любителите на филми, които случайно използват двата доставчика по-горе.

Нищо чудно, че много хора търсят начини да регистрират Netflix в Telkomsel или други доставчици. Възможно ли е? Тогава какви са изискванията, които трябва да бъдат изпълнени?

Просто се успокой! В тази статия ApkVenue ще предостави най-пълното ръководство за това как да създадете акаунт в Netflix според политиките за 2020 г.

Освен това ApkVenue ще обясни и как да платите Netflix без кредитна карта, което е лесно да се направи. Ето пълния преглед!

Какво е Netflix?

Netflix е най-голямата услуга за стрийминг на филми в Америка, основана през 1997 г. В ранните дни на своя бизнес, Netflix се фокусира върху отдаването под наем на CD и DVD с филми.

Netflix има 130 милиона членства в повече от 190 страни, обслужващи телевизионни сериали, документални и игрални филми в различни страни, жанрове и езици , включително Индонезия.

В Индонезия Netflix беше официално създадена през 2016 г. Първоначално Netflix беше блокиран от няколко чуждестранни оператори и доставчици на интернет услуги (ISP ).

Сега обаче Netflix вече не е блокиран и може да бъде достъпен от оператори и интернет доставчици. Така че, можете да опитате да регистрирате Netflix Telkomsel и IndiHome.

Съдържанието на Netflix варира в различните държави и е приспособено към разпоредбите на тази държава. В Индонезия например порнографско съдържание и съдържание за възрастни не се показват в Netflix.

Как да се регистрирате Netflix

След като знаете тънкостите на Netflix, сега ApkVenue ще ви каже как да създадете акаунт в Netflix. Без да се налага да се бавите повече, ето пълното ръководство!

  1. Отворете уебсайта на Netflix Indonesia ( www.netflix.com/id ). След това въведете вашия имейл адрес и парола. Щракнете върху "Старт" .
  1. Изберете пакета Netflix , на който искате да се насладите. За да можете да се насладите на всички функции на Netflix, можете да изберете пакета Premium или просто да го настроите според вашите нужди.
  1. Попълнете полето с пълното име, след което проверете диалоговия прозорец по-горе. Когато се регистрирате за Netflix, трябва да имате кредитна карта за целите на плащането.
  1. Създали сте акаунт в Netflix и можете да го използвате. Можете да избирате от различни вълнуващи и популярни филми и телевизионни сериали. И го гледайте по всяко време, навсякъде и с всяко устройство.
  1. За да се отпишете от Netflix, можете да кликнете върху Netflix Отмени План връзка ( //www.netflix.com/CancelPlan? ) И след това върху "Finish Анулиране" .

Всъщност преди време можете да опитате да регистрирате Netflix безплатно за 30 дни с безплатния пробен период . За съжаление Netflix премахна този безплатен пробен период от миналия октомври.

Тъй като методът за безплатно гледане на Netflix в продължение на 30 дни вече не е валиден, от началото на създаването на акаунт в Netflix трябва незабавно да изберете пакет и да извършите плащане.

Тогава какво, ако нямате кредитна карта? Няма проблем! За да разберете как, просто погледнете следващата дискусия по-долу!

Как да се регистрирате за Netflix без кредитна карта

Е, сега ApkVenue ще ви каже как да регистрирате Netflix на мобилния си телефон без кредитна карта, само като използвате услугата Jenius от BTPN .

С Jenius ще получите виртуална кредитна карта, която може да се използва за различни неща. Всъщност можете да го използвате и за закупуване на игри в Steam без кредитна карта , знаете ли.

Въпреки това трябва да попълните баланса на виртуалната си кредитна карта, преди да можете да го използвате за пазаруване. Ето как да регистрирате акаунт в Netflix, който можете да следвате:

  1. Отворете приложението Jenius, изберете логото с три реда вляво на вашето приложение Jenius на мобилния си телефон. След това изберете Card Center .
  1. Изберете менюто за електронна карта, за да направите своя Jenius кредитна карта за плащане Netflix.

  2. Вие избирате Top Up .

  3. Въведете салдото според цената на пакета Netflix, който искате.

Можете да видите списъка с абонаментните цени на Netflix по-долу:

  1. Въведете номера на картата и CVV на вашата карта Jenius, за да платите за вашия акаунт в Netflix.

Свършен! След като методът на плащане с Netflix е успешен, сега можете да се абонирате за Netflix без никаква кредитна карта!

Всъщност, освен как да се регистрирате за Netflix без кредитна карта или Jenius, има и други алтернативи, които можете да направите, а именно чрез дебитна карта, знаете ли!

Как да платите Netflix с помощта на BCA, дебитна карта Mandiri и т.н. е подобно на метода по-горе. Разликата е, че номерът на картата може да се види на лицевата страна на вашата физическа карта. Това е лесно?

Така статията на Jaka за това как да регистрирате Netflix без кредитна карта. Надявам се тази статия да ви помогне! И така, кога се абонирате за Netflix, за да гледате най-добрите си филми ?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за Netflix или други интересни статии от Naufal .