10 най-мразени анимета на всички времена

Ето списък на 10-те най-мразени аниме на всички времена. Включен ли е любимият ти аниме? Проверете подробности тук.

Най-мразеното аниме определено ще съществува, независимо дали е няколко или много. Освен това анимето е едно от предаванията, което е доста популярно днес, включително едно от тях Boku no Pico .

Повечето аниме също така представят жанрове, сюжетни линии на интересни и разнообразни герои, така че можете да имате много възможности за избор.

Въпреки това, освен големия брой аниме, които са получили светлината на прожекторите на висок рейтинг, не са малко аниметата, които публиката мрази, както каза преди Джака.

Тогава кои са най-мразените аниме сериали за всички времена в този списък? Анимето Boku no Pico един от тях ли е? Хайде, разберете отговора по-долу!

Аниме, което много хора мразят

Плюсовете и минусите на анимето, разбира се, се определят от много фактори, като жанр, сюжетна линия, герои, към визуализираните визуализации.

Някои аниме също се считат, че не дават добри впечатления, така че да бъдат мразени от много хора, като следващото аниме.

1. Tenkuu Danzai Skelter + Heaven

Едно от най-лошите аниме е издадено през 2004 г. Това аниме в научно-фантастичен жанр разказва историята на земя, нападната от същества от други планети.

Съставен от 1 епизод на OVA, това аниме дава лоши CGI ефекти. Всъщност, изображението на героя изглежда мързеливо, банда. Как не, това, което се движи от всеки герой, е само устата. Да не говорим, че сюжетната линия се чувства скучна.

И накрая, тъй като не се харесва на много хора, това аниме също получи нисък рейтинг, а именно 1.87/10 на сайта MyAnimeList .

Заглавие Tenkuu Danzai Skelter + Heaven
На живо 4 декември 2004 г.
Продължителност 19 минути, 1 епизод
Студио -
Жанр Sci-Fi, Mecha
Рейтинг 1,87 / 10 (MyAnimeList)

2. Уцу Мусуме Саюри

В Utsu Musume Саюри аниме , което се състои от 1 OVA епизод с комедия и деменция жанра е издаден през 2003 г., бандата.

Това аниме с комедийни елементи разказва историята на герой на име Саюри, който има антена на главата си. Тя живее със съпруга си и родителите си.

Поради различни фактори, като ужасни изображения на непривлекателни истории, това аниме също е мразено от много хора. Всъщност Utsu Musume Sayuri получи много нисък рейтинг на сайта MyAnimeList, който е само 2.04 / 10 , банда.

Заглавие Уцу Мусуме Саюри
На живо 2003 г.
Продължителност 3 минути, 1 епизод
Студио -
Жанр Комедия, Деменция
Рейтинг 2.04 / 10 (MyAnimeList)

3. Боку но Пико

Въпреки че Boku no Pico се счита за аниме специално за любителите на хентай, всъщност повечето от тях не харесват това аниме.

Boku no Pico също е едно от най-нехаресваните анимета, защото има лоша сюжетна линия и се фокусира само върху хентай сцената.

Още по-лошото е, че главният герой е привлечен от малки деца, които сякаш изобразяват детски хищник.

За тези от вас, които питат за какво става въпрос в Boku no Pico , накратко това аниме разказва историята на любовната история на Тамоцу, 22-годишен мъж, който харесва 14-годишно момиче на име Пико.

Ако искате да гледате хентай аниме, може би това индонезийско аниме Boku no Pico може да се използва като опция едновременно, за да сте сигурни, че оценката ви е същата като на хората.

Заглавие Боку но Пико
На живо 7 септември 2006 г.
Продължителност 34 минути, 1 епизод
Студио Захарно момче, Синя котка
Жанр Хентай, Яой
Рейтинг 4.48 / 10 (MyAnimeList)

4. Тъмната котка

Тъмната котка разказва историята на двама братя, които се превръщат в котки и трябва да разрешат проблема с демоничната чума, която сполетява хората.

Въпреки това, вместо да се превърнат в котка, главните герои често използват човешката си форма за решаване на проблеми. Гласът с глас също се счита за по-малко приятен за чуване, защото гласът му често се разпада без причина, банда.

Това супермощност, ужас и полухентай жанр аниме най-накрая се превърна в аниме, на което не е много интересно да се наслаждавате освен на Boku no Pico.

Заглавие Тъмната котка
На живо 28 ноември 1991 г.
Продължителност 50 минути, 1 епизод
Студио -
Жанр Екшън, супер сила, свръхестествено, демони, ужас
Рейтинг 3,46 / 10 (MyAnimeList)

5. Ранен човек

Това 5-епизодно OVA аниме разказва историята на герой изнасилвач, който не е преживял добро развитие, що се отнася до историята.

Главният герой, Бараки, насилва сексуално репортер на име Рюко. Но той не получи карма за поведението си.

За да влоши нещата, това аниме жанрово действие изглежда илюстрира, че Бразилия е много опасна страна за новодошлите. Именно това направи Раненият човек не харесван от много хора, особено от аниме любителите, банди.

Заглавие Ранен човек
На живо 5 юли 1986 - 25 август 2988
Продължителност 35 минути, 5 епизода
Студио Вълшебен автобус
Жанр Екшън, Приключенски, Сейнен, Трилър
Рейтинг 4.80 / 10 (MyAnimeList)

Други най-мразени аниме ~

6. Hametsu No Mars

Hametsu No Mars разказва за появата на странно същество в Токио след разследване на Марс. Съществото с прякор Древен е агресивно и опасно същество. Всъщност те не можеха да бъдат убити с обикновени оръжия.

Още по-смешно е, че всички вражески герои в това аниме имат едно и също лице и нямат ясна личност. Когато гледате този аниме от жанра на ужасите и Sci-Fi, ще почувствате, че историята е скучна и безинтересна.

Заглавие Hametsu No Mars
На живо 6 юли 2005 г.
Продължителност 19 минути, 1 епизод
Студио WAO свят
Жанр Sci-Fi, ужас
Рейтинг 2.25 / 10 (MyAnimeList)

7. Крилото на Гарзей

Със сигурност знаете какви аниме имат неясна сюжетна линия. Е, това аниме е едно от тях, банда. Много любители на анимето смятат, че тази история на анимето няма смисъл, дори и за размера на аниме в неговия ден.

Английският дублаж в това аниме също го прави още по-лош, банда. Може би би било малко по-добре да загубите само като използвате японски.

Освен някои от по-ранните аниме, Garzey's Wing може да бъде номиниран и за най-лошото аниме за всички времена, банда.

Заглавие Крилото на Гарзей
На живо 21 септември 1996 г. - 9 април 1997 г.
Продължителност 30 минути, 3 епизода
Студио WAO свят
Жанр Екшън, фентъзи
Рейтинг 4.18 / 10 (MyAnimeList)

8. Поколение на хаоса

Най-мразеното аниме от всички следващи времена е Поколението на хаоса, чиято история се фокусира върху фигурите на двама мъже на име Шифон и Роуз.

Този фентъзи жанр аниме е мразен, тъй като се счита, че има лоши герои и анимация, така че сюжетът не е ясен.

След разследване се твърди, че самата „Поколение на хаоса“ е пролог към едноименна игра за промоционални средства, която за съжаление се провали.

Заглавие Поколение на хаоса
На живо 5 септември 2001 г.
Продължителност 30 минути, 1 епизод
Студио -
Жанр Екшън, приключения, демони, фентъзи, магия
Рейтинг 3,45 / 10 (MyAnimeList)

9. Психични войни

Въпреки че знаем, че анимето е само измислена история, историята, представена от Psychic Wars, за съжаление се счита за напълно хаотична и няма смисъл от публиката.

Дори хаосът настъпи от началото на историята до края, което направи това аниме да изглежда небрежно.

Самата история на Psychic Wars се фокусира върху историята на хирург, който се връща в миналото, за да се бори срещу древните демони, които ще нахлуят в земята.

Заглавие Психически войни
На живо 21 февруари 1991 г.
Продължителност 50 минути, 1 епизод
Студио Анимация на Toei
Жанр Екшън, Супер Сила, Демони, Сейнен
Рейтинг 3.16 / 10 (MyAnimeList)

10. Ханока

Последното най- мразено аниме е Ханока , където уникално 12-те аниме епизода са направени изцяло с помощта на приложението за създаване на анимации, Adobe Flash.

Ханока беше мразен, защото резултатите бяха счетени за много разочароващи, като се има предвид, че използването на Adobe Flash за създаване на това аниме беше първият път в анимационната индустрия по това време.

Да не говорим за сюжетната линия, която се смята за твърде обикновена и има тенденция да бъде скучна. Нищо чудно, че тази аниме се проваля повече от Boku no Pico, банда.

Заглавие Ханока
На живо 8 август 2006 г. - 31 октомври 2006 г.
Продължителност 5 минути, 12 епизода
Студио -
Жанр Sci-Fi
Рейтинг 3.82 / 10 (MyAnimeList)

Това са едни от най-мразените анимета от много хора, особено от самите любители на аниме, банди.

Повечето от тези аниме са мразени по същата причина, а именно лоши, скучни и абсурдни сюжетни линии.

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Тиа Рейша .