Трябва да се инсталират 3 приложения, така че компютърът да се ускорява като нов

Всеки път, когато използвате компютъра си, ще оставяте боклука зад себе си. Ако не се почисти, определено ще забави работата. Можете да изпробвате тези 3 приложения за почистване на компютър!

Всяка дейност, която се извършва с компютър, със сигурност ще остави „ боклуци “, които ако не се почистват твърде дълго, определено ще попречат на работата на вашия компютър. Освен нежелана дейност, двойни файлове, история на браузъра, история на изтеглянията, инсталирани изтеглени файлове, всички те ще заемат място за съхранение на компютъра.

Следователно се нуждаете от приложение, което може да изчисти кошчето по-рано. ApkVenue има препоръка 3 приложения, които трябва да бъдат инсталирани, така че компютърът да ускорява като нов .

  • Тези 6 софтуера могат да ускорят вашия Windows до 200 процента!
  • Ускорете компютъра до 200% с компютър по-бързо
  • 3 най-добри безплатни приложения за комунални услуги JalanTikus версия

3 Приложение за почистване за компютър

Можете да получите всички приложения, които ApkVenue препоръчва безплатно. Размерът също не е голям, така че няма да натовари работата на вашия компютър. Ето 3 препоръчани приложения за почистване на компютър, които можете да опитате:

1. CC Cleaner

Приложението, направено от Piriform, е може би най-популярното. CC Cleaner е в състояние да почиства боклуци от приложения и браузъри на вашия компютър. Това приложение може да работи автоматично веднага щом компютърът е включен.

За да извършите почистването, можете да отидете в менюто за почистване, след което да изберете Анализиране . CC Cleaner ще открие всички нежелани файлове, които трябва да бъдат почистени. Можете също така да изберете кои приложения трябва да се почистват или не. След това изберете Run Cleaner . Чрез това приложение можете също да деинсталирате програми. Можете да изтеглите приложението чрез връзката по-долу.

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Мъдър диск

Подобно на CC Cleaner, Wise Disk също ще сканира всички нежелани файлове. Предимствата на това приложение са преносими, които могат да се стартират чрез флаш диск или SD карта.

Можете също така да направите график , когато Wise Cleaner трябва да почисти боклука на вашия компютър. Това приложение също така може да извършва дефрагментиране на диска, за да подреди всички файлове на носителя за съхранение. Изтеглете приложението по-долу:

Почистване и настройване на приложения WiseCleaner.com ИЗТЕГЛЯНЕ

3. O&O Умен кеш

Основната функция на O&O Clever Cache е да почиства кеша от всяка дейност, която правим, дори когато компютърът работи, без да се изисква процес на рестартиране . Тази функция определено ще помогне на тези от вас, които обичат да изпълняват многозадачни задачи и да извършват тежка работа на компютър като игри, дизайн или редактиране на видеоклипове. Можете да изтеглите приложението от тук:

Почистване и настройване на приложения O&O Software GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ

Това е препоръката за 3 приложения, които трябва да бъдат инсталирани, така че компютърът да ускорява като нов от ApkVenue. Можете да опитате сами, добра поддръжка може да удължи живота и на вашия компютър, момчета !

Прочетете също статии за компютър или други интересни статии от Chaeroni Fitri .