как да hd снимка изображения без счупване, работи 100%

Как да HD снимки изображения, известен още как да се увеличи разделителната способност, така че да не се счупи, със или без приложението. Гарантирано да работи!

Кой често се дразни, когато изображението или снимката на смартфон или компютър имат ниска разделителна способност? Или камерата на вашия смартфон не е добра, или изображението, което изтегляте, е малко.

Ниската разделителна способност на изображението възниква, защото големият размер на изображението не е балансиран с броя на пикселите, които има. Най-просто казано, броят на пикселите е твърде малък.

За тези от вас, които искат и други решения, освен закупуването на най-новите камери на Canon DSLR и Mirrorless , фиксирането на изображения с ниска разделителна способност изисква усъвършенствана програма за редактиране на снимки като Adobe Photoshop.

Но не е нужно да се притеснявате, защото ApkVenue ще ви каже как да увеличите разделителната способност на изображението, за да не се счупи онлайн . По-късно можете лесно да следвате ръководството за това как да правите HD снимки със или без приложението, знаете ли!

Как да HD снимка изображения без разбиване

Ако някога сте търсили, трябва да има много уроци за това как да увеличите разделителната способност на снимките в Интернет с помощта на Adobe Photoshop .

Въпреки това, може би много от вас не могат да работят с програма за редактиране на изображения като Adobe Photoshop. Чрез най -добрия уебсайт или приложение за графичен дизайн, които ApkVenue препоръчва, можете да увеличите разделителната способност, като същевременно повишите качеството на изображението.

Изображението ще бъде увеличено, без да се увеличават принудително пикселите. Вместо това, Изкуственият интелект ще запълни празните пиксели, така че изображението да не губи детайли и качество при уголемяване.

Без повече шум, ето начините, по които можете лесно да подобрите качеството на снимките на вашия работен плот (компютър или лаптоп) и смартфон.

Как да увеличим разделителната способност на снимки / изображения на компютър / лаптоп

Ако използвате работен плот и искате да увеличите снимките си и да подобрите качеството им наведнъж, не е нужно да се бъркате, защото вече има много безплатни уебсайтове, които могат да ви помогнат.

По този начин можете да следвате ръководството за това как да правите HD снимки или изображения без приложение, защото всичко, което ApkVenue препоръчва по-долу, е уебсайт. Няма нужда да се занимавате с инсталирането на приложения, банда!

По-късно можете да използвате този метод и за поправяне на счупени фотоизображения. Ето как да правите HD снимки в мрежата, които ApkVenue проучи по-долу!

1. Уебсайт на Waifu2x

Waifu2x използва сложен алгоритъм за изглаждане на ръбовете на пикселите, така че снимките, които редактирате с помощта на този уебсайт, няма да получат пикселизация или размазване.

Можете да получите достъп до уебсайта на Waifu2x чрез вашия смартфон или лаптоп. Как да HD изображения без това приложение е много лесно и практично, банда.

Стъпка 1 - Отворете уебсайта Waifu2x
 • Във вашата търсачка можете да напишете waifu2x.booru.pics в полето за търсене, след което да натиснете Enter .

 • След като влезете в главната страница на уебсайта, щракнете върху Избор на файл, за да изберете снимката, която искате.

Стъпка 2 - Персонализирайте желаното изображение
 • След като приключите с избора на желаното изображение, можете първо да направите персонализации, за да подобрите качеството на изображението.

 • В опцията за намаляване на шума има 3 възможности за избор, а именно None , Medium и High . Предложението на Jaka, изберете опцията High, за да получите най-доброто качество.

 • След това в опцията Scale има още 2 възможности за избор, банда. Можете да изберете None или 2x . За ApkVenue предлагам да изберете 2 пъти, така че размерът на изображението също да бъде по-голям.

 • Проверете списъка в полето, в който пише, че не съм робот за проверка.

 • След като приключите с персонализирането на избраното от вас изображение, можете да започнете да редактирате изображението, като натиснете бутона Waifu2x, разположен по-долу.

Стъпка 3 - Увеличаване на изображението
 • Трябва да изчакате известно време, докато изображението, което качите, бъде обработено от уебсайта.

 • След като приключи обработката, можете да запазите изображението, като изберете PNG или JPG . За по-добро качество на изображението и лесно разчупване можете да изберете PNG .

 • Ще бъдете насочени към нова страница. Изтеглете редактираното изображение, за да можете да го запазите.

Стъпка 4 - Готово

Вашите снимки с ниско качество вече имат по-голяма разделителна способност и, разбира се, се увеличава рязкостта на изображението. Наистина е лесно, банда?

2. Уебсайт Нека се подобрим

Следващият начин, по който можете да следвате, е да използвате безплатния уебсайт Let's Enhance . Този метод също е практичен и лесен като метода по-горе.

Стъпка 1 - Отворете уебсайта „Нека подобрим“
 • Насочете се към уебсайта //letsenhance.io/boost, за да започнете

 • След като влезете в страницата на уебсайта, кликнете върху думите Щракнете тук, за да качите изображение, за да качите изображението.

Стъпка 2 - Увеличаване на изображението
 • Изберете изображението, което искате да стартирате.

 • На следващото меню, има няколко Upscalling и аксесоарите опции, изберете снимки и чл възможност за мащабиране до менюто , ако изображението, което искате е снимка.

 • Можете също да изберете Илюстрация, ако изображението, за което искате да увеличите разделителната способност, е карикатура или илюстрация.

 • Изберете Advance settings, за да изберете размера, който искате. За съжаление, за безплатни потребители можете да увеличите размера на изображението само до 4 пъти.

 • След като изберете, щракнете върху Стартиране на обработката, за да започнете процеса на уголемяване на изображението.

Стъпка 3 - Запазване на снимката
 • Трябва да създадете безплатен акаунт, преди да използвате функциите на този уебсайт. Безплатните потребители могат да увеличат изображението на този уебсайт само 5 пъти.
 • След създаването на акаунт процесът ще започне. Изчакайте няколко минути, за да завърши обработката на вашата снимка.

 • Когато процесът приключи, можете да изтеглите снимки от уебсайта. На изображението по-долу оригиналната снимка с разделителна способност 240 х 240 пиксела вече е увеличена до 960 х 960 пиксела.

Стъпка 4 - Готово

Ето как лесно да увеличите разделителната способност на снимката, като използвате уебсайта Le's Enhance. Вашата снимка вече е увеличена и подобрена.

Как да увеличите разделителната способност на снимки / изображения на HP

Ако не сте пред лаптоп или компютър, можете да изтеглите някои от най-добрите приложения за редактиране на снимки на Android, които ApkVenue е написал.

Освен това можете да изтеглите и приложенията, които ApkVenue представи по-долу. Следвайте инструкциите на ApkVenue, за да разберете как да преоразмерите снимките на мобилния си телефон и да конвертирате най-добрите HD изображения.

1. Приложение Waifu2x

Очевидно Waifu2x има и приложение за подобряване на качеството на снимките, които можете да използвате на мобилен телефон с Android, знаете ли. Освен че е по-практичен, този метод е и по-лесен, банда.

Ето как да увеличите снимките с приложението Waifu2x :

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Waifu2x
 • Можете сами да изтеглите приложението Waifu2x чрез Google Play Store . Но за да не се притеснявате, ApkVenue предостави безплатна връзка за изтегляне на приложението Waifu2x на вашия Android.
Waifu2x Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
Стъпка 2 - Отворете приложението Waifu2x
 • В главното меню щракнете върху Избор на изображение, за да изберете изображението, за което искате да подобрите качеството.

 • Можете да изберете снимка от Галерията или можете да направите снимка директно с камерата на вашия смартфон.

Стъпка 3 - Персонализиране на изображението
 • Изберете висока в Noise Reduction колоната за намаляване на шума в изображението.

 • Изберете желания мащаб или размер на изображението. Няма за нормално, 2x за увеличаване на размера на изображението до 2x

 • Когато приключите, изберете опцията Конвертиране

 • Изберете желания формат, преди да изтеглите редактираното изображение. Можете да избирате между PNG или JPG формат .

Стъпка 4 - Готово

Как, банда? Наистина лесно, нали?

2. Приложение Photo Lit

Следващото приложение, което можете да използвате, за да подобрите качеството на снимките, които искате, е Lit Photo . Ето как да го използвате:

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Photo Lit
 • Можете да изтеглите приложението Lit Photo по-долу.
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
 • Инсталирайте това приложение на вашия смартфон.
Стъпка 2 - Отворете приложението Photo Lit
 • Отворете приложението, за да влезете в главното меню.

 • В главното меню щракнете върху опцията RESIZE PHOTO, за да увеличите изображението.

 • Изберете снимката, която искате, след което щракнете върху бутона за проверка в горния десен ъгъл на екрана на вашия смартфон. О, да, можете да изберете до 99 изображения наведнъж с приложението Lit Photo, знаете ли.

Стъпка 3 - Увеличаване на изображението
 • На екрана с опции за преоразмеряване не забравяйте да изберете Pixel от менюто Resize Mode .

 • Изберете размера, който искате. Можете да го настроите според вашите желания или да използвате предварителните настройки, предоставени от приложението.

 • След като изберете разделителната способност, щракнете върху бутона Старт Преоразмеряване

Стъпка 4 - Готово

Успешно подобрихте качеството и увеличихте разделителната способност на изображението.

3. Приложение Remini

Следващото приложение, което ApkVenue препоръчва, е Remini. Remini ще ви улесни да увеличите разделителната способност, без да намалявате качеството на снимката, която искате.

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Remini
 • Можете сами да изтеглите приложението Remini чрез Google Play Store . Така че, за да не се притеснявате, ApkVenue предостави линк за изтегляне на това приложение на вашия мобилен телефон.

Изтеглете приложението Remini чрез следната връзка:

 • След изтеглянето инсталирайте приложението на мобилния си телефон, както обикновено.
Стъпка 2 - Отворете приложението Remini
 • В главното меню на приложението Remini ще видите няколко опции. Можете да изберете не всички опции, защото някои от тях са първокласни функции, известни още като платени.

 • За да увеличите разделителната способност на снимката, щракнете върху опцията Enhance . За да използвате тази функция, първо трябва да създадете акаунт .

 • Изберете снимката, за която искате да увеличите разделителната способност. За съжаление можете да използвате тази функция безплатно само 3 пъти на ден.
Стъпка 3 - Увеличете разделителната способност на изображението с Remini
 • След като изберете желаната снимка, можете да изберете коя част искате да изрежете с помощта на инструмента за изрязване в долния десен ъгъл.

 • След като приключите с подреждането на изреза, който искате, щракнете върху бутона Checklist в горния десен ъгъл на екрана на вашия мобилен телефон .

 • Щракнете върху зеления бутон в долната част, за да започнете да увеличавате желаната от вас резолюция на снимката. Системата ще обработи избраната от вас снимка.
Стъпка 4 - Готово

Приложението Remini успя да увеличи, както и да подобри качеството на снимките. Дори и да е увеличен, няма да видите нито едно пикселиране, което да навреди на качеството на снимката.

Това е статията на Jaka за това как лесно да увеличите разделителната способност на снимките и да увеличите ниското качество на снимките. Дано тази статия е в състояние да ви помогне, банда.

Ще се видим по друг повод, да!