как да отворите забравен модел на мобилен телефон лесно и бързо

Забравихте модела на мобилния телефон, докато мобилният телефон не се заключи и не може да се отвори? Не изпадайте в паника! Можете да опитате как да отворите модела на мобилния телефон, който е забравил следното. Гарантирано лесно!

От съображения за поверителност и сигурност трябва да заключите мобилния си телефон с парола . Една форма на парола, която може да бъде избрана, е парола за модел .

С тази парола трябва да свържете само няколко точки, за да образувате определен модел. Трябва също да повторите шаблона, за да отключите мобилния телефон.

Но какво се случва, ако по всяко време забравите модела на мобилния си телефон и в крайна сметка мобилният ви телефон е заключен, банда? Трябва да е наистина объркан, нали?

Успокой се! ApkVenue има начин да отвори модел на мобилен телефон, който можете да направите лесно, дори без да е необходимо да изтривате данни и да възстановите фабричните настройки ! Виж това!

Как да отворите забравен модел на мобилен телефон

Телефоните с Android, които са заключени поради забравяне на модели, могат да бъдат причинени от няколко неща, например мобилният телефон не е бил използван отдавна или някой умишлено е хакнал мобилния ви телефон.

Така че, за да разрешите този често срещан проблем, с който се сблъскват потребителите на Android, има няколко начина да го направите. Хайде, вижте обяснението по-долу!

1. Използвайте функцията Забравен модел

Първо, можете да използвате функцията „ Забравен образец “, която може да бъде достъпна след няколко пъти въвеждане на грешна проверка за сигурност при отваряне на заключения екран .

Тук всичко, от което се нуждаете, е телефон с Android със стабилна интернет връзка и регистриран акаунт в Gmail. За пълни стъпки проверете по-долу, да!

- Стъпка 1: Можете да влезете в менюто Забравен модел, след като сте направили няколко грешки, когато искате да отключите телефон с Android.

- Стъпка 2: След това ще бъдете помолени да влезете в акаунта в Gmail, регистриран на смартфона с Android.

- Стъпка 3: По-късно ще имате възможност да промените паролата, шаблона или ПИН кода си. След смяна ще бъдете отведени до основния изглед на началната страница.

- Стъпка 4: Можете да използвате следващата нова парола, шаблон или ПИН. Можете също да деактивирате тази функция за сигурност в менюто за настройки на смартфона.

2. Възползвайте се от Find My Device

Следващата стъпка е да осъществите достъп до уебсайта Find My Device чрез вашия лаптоп или компютър, банда.

Методът също е прост, наистина! Всъщност не е необходимо и да изтривате важни данни от вградената памет.

- Стъпка 1: Отворете приложението на браузъра на вашия компютър или лаптоп, след което посетете уебсайта Find My Device . Не забравяйте да влезете с регистриран акаунт в Gmail, Добре!

- Стъпка 2: Ще се сблъскате с 3 опции, а именно Play Sound, Secure Device и Erase Device. Изберете менюто Secure Device и ще бъдете отведени до страницата за смяна на паролата.

- Стъпка 3: Променете на нова парола, която ще бъде използвана на вашия Android телефон по-късно, банда.

- Стъпка 4: Когато приключите, телефонът ви с Android ще остане заключен, но можете да го отворите с паролата, която току-що създадохте на уебсайта Find My Device по-рано.

3. Създайте срив на заключен екран

Ако все още използвате смартфон с операционна система Android 5.0 до 5.1.1, известна още като Lollipop , можете да се възползвате от грешка под формата на дупка в сигурността, като блокирате заключения екран .

- Стъпка 1: Отворете менюто за спешни повиквания . След това просто трябва да напишете знака * в номера за набиране, докато знакът се запълни и не можете да го добавите отново.

- Стъпка 2: След това трябва първо да копирате героя. Отворете достъпа до камерата на заключения екран и плъзнете лентата за известия, за да отворите настройките.

- Стъпка 3: Все пак ще бъдете помолени да въведете парола. Но всичко, което трябва да направите, е да поставите знака по-рано, за да доведе до срив на заключения екран .

- Стъпка 4: След това веднага ще влезете в основния екран на смартфона.

Ако начинът за отваряне на този забравен шаблон все още не работи, можете да го повторите отново, банда.

Как да отворите модел на HP, който е забравил другите ...

4. Влезте в безопасен режим Android

Ако проблемът със заключването на смартфона на Android идва от приложение на трета страна, можете да използвате функцията за безопасен режим, за да го деактивирате.

Как да отворите мобилен телефон забравих този модел всъщност варира, но най-често срещаните са както по-долу. Проверете, да!

- Стъпка 1: Изключете телефона с Android, като натиснете бутона за захранване за няколко минути. След това ще се появят опциите за рестартиране и изключване.

- Стъпка 2: След това просто трябва да докоснете и задържите опцията за изключване , докато се появи опцията Рестартиране в безопасен режим . Изберете OK, за да продължите процеса.

- Стъпка 3: Телефонът с Android ще се рестартира и ще влезе в безопасен режим.

- Стъпка 4: Тук можете да деинсталирате приложения на заключен екран на трети страни и да се върнете в нормален режим, като рестартирате .

5. Отворете настройките за изтриване на шаблони в ADB

Начинът за преодоляване на забравянето на моделите на мобилни телефони може да бъде направен само ако сте активирали менюто за отстраняване на грешки през USB и компютърът преди това е бил свързан към мобилния телефон чрез ADB .

- Стъпка 1: Подгответе мобилен телефон с Android и кабел за данни, който е готов за свързване към вашия компютър. Не забравяйте да влезете в инсталационната директория на ADB .

- Стъпка 2: След това можете да въведете командата adb shell rm /data/system/gesture.key , след което да натиснете Enter.

- Стъпка 3: Рестартирайте телефона си и заключеният екран ще изчезне. Незабавно сменете паролата, защото този процес е само временен.

6. Фабрично нулиране

Ако начинът за отваряне на забравения шаблон все още не работи, вие сте принудени да направите фабрично нулиране, за да промените първоначалните настройки и да премахнете заключения екран .

- Стъпка 1: Първо изключете телефона си с Android първо.

- Стъпка 2: След това трябва да влезете в режим на възстановяване, като натиснете едновременно бутоните за захранване и намаляване на звука и ги задържите. Този метод може да бъде различен за всеки мобилен телефон.

- Стъпка 3: След като влезете в режим на възстановяване, използвайте бутоните за сила на звука, за да преместите селекцията.

- Стъпка 4: Изберете Wipe Data / Factory Reset , след това натиснете бутона за захранване . Когато процесът приключи, моля, изберете Рестартиране на системата сега .

- Стъпка 5: Готово. Мобилният телефон ще се рестартира като нов и всички настройки ще се върнат към нормалното.

Е, това е начинът да отворите заключен модел на мобилен телефон с Android , защото сте забравили паролата, шаблона или ПИН, банда.

Можете да използвате горните стъпки, започвайки от най-лесната до най-трудната, в зависимост от марката смартфон, която използвате.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .